Samsung i8520 Halo projektoros telefon


Az MWC-n lehullt a lepel a Samsung új Andriodos készülékéről, melyben minden szolgáltatás megtalálható, ami manapság integrálható egy okostelóba, sőt egyel több is talán. A gyártó ugyanis projektort épített a kis drágaság farába.

Bizony, jól olvastátok, kivetíteni is képes a kicsike, de ne szaladjunk ennyire előre. Itt most annak kell jönnie, hogy a 3,7 hüvelykes érintőkijelző 480 x 800-as VGA felbontásra képes és AMOLED-ből van.

Természetesen a kijelző mérete miatt a készülék is nagyobbra sikerült egy kicsit, ám aki okostelefont szeretne, az lassan barátkozzon meg a majdnem PSP méretű kézibeszélőkkel. A méret problémát viszont feledtetheti velünk a 8 megapixeles beépített, autofókuszos kamera, mely HD videók felvételére is képes 30 kép / másodperc sebességgel.

S, ha már a videóknál tartunk, jöhet a vetítő téma. Ahogy a bevezetőben említettem, a készülékbe egy DLP pico projektort is integrált a gyártó, mellyel a telefonra töltött, vagy általunk felvett filmanyagainkat vetíthetjük a falra magunk és barátaink nagy örömére. A részletes specifikációja nem ismert még, de a lényeg, hogy a telefon maximum két méterről, közel egy méteres képet vetít a falra. Nem semmi!

A készülék további paraméterei alapján is erős gépecske lesz. Op. rendszerként az Android 2,1-es verziója fut rajta, kommunikáció szempontjából pedig négysávos GSM, HSDPA/HSUPA, EDGE és GPRS áll majd rendelkezésre. Zenei fájlok tekintetében megbirkózik az MP3, OGG, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, WMA, WAV, MID és AC3 kiterjesztésekkel, videó szinten nincs infó, talán csak annyi, hogy néhány elődhöz hasonlóan lejátssza a DivX formátumú filmeket is. Csatlakozásilag Wlan, Bluetooth, USB 2.0 és GPS lesz megtalálható a gépházban, ahogy az tegnap kiderült a bemutatón.

Természetesen sok más információval együtt a készülék megjelenését és várható árfekvését is homály fedi, amit nem nagyon értek. Nem lenne kézenfekvő már a hivatalos bemutatón közölni az Androidra nyálcsorgó Samsung fanokkal, hogy meddig is kell várniuk az újdonság megjelenéséig? Én a gyártó helyében biztosan csinálnék egy micro site-ot, ahol menne a visszaszámláló, hogy mennyit kell még aludni a megjelenésig :o)  Ide kattintva elolvasható a készülék közzétett specifikációja a lap alján.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem tudják, hogy lesz-e belőle baj, de a véráramba is beszivárognak a napvédő krémek aktív anyagai
A véráramba is beszivárognak a napvédő krémek aktív kémiai anyagai. Az amerikai szövetségi gyógyszer- és élelmiszerhatóság (FDA) közlése szerint további kutatásra van szükség...
Podcast: kerekesszékkel is lehetséges raliautót vezetni
Bessenyey Zoltán kétszeres rali Európa-bajnok mesélt az Őrültechben arról, milyen szellemi, testi és technológiai követelményei voltak annak, hogy 2016-os bukása után újra vezetni...
Az Apple szerint megfojtja az innovációt az EU egységes mobiltöltője
Ellenáll az EU nyomásának az Apple, az innováció megfojtásáról beszél az egységes töltő ötlete kapcsán.
Megoldhatja az összehajtható mobilok legnagyobb gondját a Samsung Galaxy Z Flip
A Galaxy Z Flip kijelzőjét ultravékony védőüveg védi majd a sérülékeny műanyag réteg helyett.
Sikerült kiemelni a legendás magyar gőzhajót
Kiemelték a Szőke Tisza gőzhajót Szegeden, a hajó partra vontatása során Magyarországon még korábban nem használt technikai megoldásokat alkalmaztak.

További tech hírek >>