Samsung i8520 Halo projektoros telefon


Az MWC-n lehullt a lepel a Samsung új Andriodos készülékéről, melyben minden szolgáltatás megtalálható, ami manapság integrálható egy okostelóba, sőt egyel több is talán. A gyártó ugyanis projektort épített a kis drágaság farába.

Bizony, jól olvastátok, kivetíteni is képes a kicsike, de ne szaladjunk ennyire előre. Itt most annak kell jönnie, hogy a 3,7 hüvelykes érintőkijelző 480 x 800-as VGA felbontásra képes és AMOLED-ből van.

Természetesen a kijelző mérete miatt a készülék is nagyobbra sikerült egy kicsit, ám aki okostelefont szeretne, az lassan barátkozzon meg a majdnem PSP méretű kézibeszélőkkel. A méret problémát viszont feledtetheti velünk a 8 megapixeles beépített, autofókuszos kamera, mely HD videók felvételére is képes 30 kép / másodperc sebességgel.

S, ha már a videóknál tartunk, jöhet a vetítő téma. Ahogy a bevezetőben említettem, a készülékbe egy DLP pico projektort is integrált a gyártó, mellyel a telefonra töltött, vagy általunk felvett filmanyagainkat vetíthetjük a falra magunk és barátaink nagy örömére. A részletes specifikációja nem ismert még, de a lényeg, hogy a telefon maximum két méterről, közel egy méteres képet vetít a falra. Nem semmi!

A készülék további paraméterei alapján is erős gépecske lesz. Op. rendszerként az Android 2,1-es verziója fut rajta, kommunikáció szempontjából pedig négysávos GSM, HSDPA/HSUPA, EDGE és GPRS áll majd rendelkezésre. Zenei fájlok tekintetében megbirkózik az MP3, OGG, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, WMA, WAV, MID és AC3 kiterjesztésekkel, videó szinten nincs infó, talán csak annyi, hogy néhány elődhöz hasonlóan lejátssza a DivX formátumú filmeket is. Csatlakozásilag Wlan, Bluetooth, USB 2.0 és GPS lesz megtalálható a gépházban, ahogy az tegnap kiderült a bemutatón.

Természetesen sok más információval együtt a készülék megjelenését és várható árfekvését is homály fedi, amit nem nagyon értek. Nem lenne kézenfekvő már a hivatalos bemutatón közölni az Androidra nyálcsorgó Samsung fanokkal, hogy meddig is kell várniuk az újdonság megjelenéséig? Én a gyártó helyében biztosan csinálnék egy micro site-ot, ahol menne a visszaszámláló, hogy mennyit kell még aludni a megjelenésig :o)  Ide kattintva elolvasható a készülék közzétett specifikációja a lap alján.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jön a Xiaomi Mi A3
A sikeres sorozat OLED-panellel, tripla-kamerával és üveg burkolattal újulna meg.
Mi lett volna, ha a Microsoft fejleszti ki az Androidot?
Túl sok gyakorlati értelme nincs a „mi lett volna, ha…” kérdésnek, azonban időnként izgalmas eljátszani a gondolattal, hogyan alakulhattak volna a dolgok, ha más irányba fordulnak....
Ez a mobil kapja meg elsőként a Qualcomm új csúcsprocesszorát
Az Asus július 23-án mutatja be az új készülékét, amibe a jelenlegi legerősebb Qualcomm-erőforrást pakolják.
Egy lépésben 20%-kal javíthat az akkumulátorokon a Bosch
A Bosch összekapcsolja az elektromos autó akkumulátormenedzselő rendszereit a felhővel, mert a mérnökök szerint így jelentős mértékben javíthatnak az akkuk teljesítményén, illetve...
Valamire készül a Facebook, különleges csapatot épít
A Facebook jelentette be, hogy sikerült a Google-től elcsábítani azt a Jason Toffot, aki a Vine társalapítója volt.

További tech hírek >>