Samsung i8520 Halo projektoros telefon


Az MWC-n lehullt a lepel a Samsung új Andriodos készülékéről, melyben minden szolgáltatás megtalálható, ami manapság integrálható egy okostelóba, sőt egyel több is talán. A gyártó ugyanis projektort épített a kis drágaság farába.

Bizony, jól olvastátok, kivetíteni is képes a kicsike, de ne szaladjunk ennyire előre. Itt most annak kell jönnie, hogy a 3,7 hüvelykes érintőkijelző 480 x 800-as VGA felbontásra képes és AMOLED-ből van.

Természetesen a kijelző mérete miatt a készülék is nagyobbra sikerült egy kicsit, ám aki okostelefont szeretne, az lassan barátkozzon meg a majdnem PSP méretű kézibeszélőkkel. A méret problémát viszont feledtetheti velünk a 8 megapixeles beépített, autofókuszos kamera, mely HD videók felvételére is képes 30 kép / másodperc sebességgel.

S, ha már a videóknál tartunk, jöhet a vetítő téma. Ahogy a bevezetőben említettem, a készülékbe egy DLP pico projektort is integrált a gyártó, mellyel a telefonra töltött, vagy általunk felvett filmanyagainkat vetíthetjük a falra magunk és barátaink nagy örömére. A részletes specifikációja nem ismert még, de a lényeg, hogy a telefon maximum két méterről, közel egy méteres képet vetít a falra. Nem semmi!

A készülék további paraméterei alapján is erős gépecske lesz. Op. rendszerként az Android 2,1-es verziója fut rajta, kommunikáció szempontjából pedig négysávos GSM, HSDPA/HSUPA, EDGE és GPRS áll majd rendelkezésre. Zenei fájlok tekintetében megbirkózik az MP3, OGG, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, WMA, WAV, MID és AC3 kiterjesztésekkel, videó szinten nincs infó, talán csak annyi, hogy néhány elődhöz hasonlóan lejátssza a DivX formátumú filmeket is. Csatlakozásilag Wlan, Bluetooth, USB 2.0 és GPS lesz megtalálható a gépházban, ahogy az tegnap kiderült a bemutatón.

Természetesen sok más információval együtt a készülék megjelenését és várható árfekvését is homály fedi, amit nem nagyon értek. Nem lenne kézenfekvő már a hivatalos bemutatón közölni az Androidra nyálcsorgó Samsung fanokkal, hogy meddig is kell várniuk az újdonság megjelenéséig? Én a gyártó helyében biztosan csinálnék egy micro site-ot, ahol menne a visszaszámláló, hogy mennyit kell még aludni a megjelenésig :o)  Ide kattintva elolvasható a készülék közzétett specifikációja a lap alján.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

2 nm-en ugrik GAAFET-re a TSMC
Ennek a gyártástechnológiának a fejlesztése a tervekhez képest jobb ütemben halad, de így is leghamarabb 2024-ben készülhet el.
Új, olcsóbb Galaxy S20 variánst jelentett be a Samsung
A Galaxy S20 FE alulról egészíti ki a csúcsmodell-szériát, néhány kompromisszum mellett.
Új koronavírusos funkciót kap a Google Térkép
A Google a világ 220 országában, így Magyarországon is elérhetővé tesz azt az új funkciót, ami megmutatja, hétnapos átlagban milyen arányban emelkedett egy országban a...
[Hardver] Mi Smart Band 5 teszt – Egyet előre, egyet hátra
Megérkezett a Xiaomi aktivitásmérőjének legújabb változata, mi pedig megnéztük, miben és mennyivel tud többet a Band 5, mint az előd.
Rocket League – Annyian ugrottak rá az ingyenes játékra, hogy nem bírták a szerverek
Döcögősen indult az első free-to-play nap a Psyonix háza táján.

További tech hírek >>