Samsung NX10 limitált kiadás


A világ első APS-C csipes fényképezőgépe új ruhát kapott, amit bármelyik fehér katona szívesen felvenne a repertoárjába. A fekete-fehér hacukába bújtatott fényképezőgép limitált szériában lesz kapható.

A Panasonic mikro négyharmados gépe ellen harcba indított APS-C csip az NX10-ben debütált pár hónappal ezelőtt. A cserélhető objektíves gép eddig, csak a klasszikus fekete színben volt hozzáférhető, de ez az új szín igencsak feltűnőre sikeredett.

A funkciók és tudás tekintetében nincs különbség a „fekete bárányhoz” képest, ugyanaz a remek 3 colos amoled kijelző csücsül a gép hátulján és ugyanazokkal az objektívekkel használható a stormtrooper verzió is. Az árat és a hazai forgalmazást tekintve nincsenek információink.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Bemutatkozott a Huawei legújabb hajlítható készüléke, a Mate Xs
A Mate X továbbfejlesztett változata március végétől lesz kapható, 8 hüvelykes kijelzővel és 5G-képes chippel.
Új magyar előzetest kapott az Előre
Egy tündék, sárkányok, unikornisok, sellők, trollok és törpék lakta világba repít a Pixar új fantasy-je. Jövő csütörtökön debütál az Előre.
Egyre több esportmeccs marad el a koronavírus miatt
Az Overwatch League kínai meccseit Dél-Koreába helyezték át, de inkább ott se tartják meg őket.
Új szerepjátékon dolgozik az Obsidian
A legújabban a The Outer Worldsről ismerős Obsidian Entertainment a jelek szerint egy újabb RPG fejlesztésébe vágott bele.
Folytatódik a koronavírus-pánik: az EA, a Capcom és a Square Enix is visszavonulót fújt
Tovább szűkül a PAX East és a GDC résztvevőinek listája.

További tech hírek >>