Samsung P2770HD


Szinte minden monitorgyártónak van hasonló terméke. Ebben az esetben egy 27 colos megjelenítőről beszélhetünk. Maximális felbontása: 1920 x 1080, ami már igazán szép képeket képes produkálni.

Ha a PC-vel szeretnénk összekötni, akkor egy DVI csatlakozó áll a rendelkezésünkre. Ezen a 27 colon aztán már igazán ellehet férni. Ha tv készülékként kezdjük el használni, akkor sokat segít a beépített digitális tuner, és a HDMI csatlakozó. A 19:9-es képarányával ideális a filmek nézésére. A beépített Dolby Digital hangszórók pedig biztosítják a megfelelő hangzást. Ha viszont ez nem felelne meg, akkor jövetnek az erősítők, és a hangfalak.

A hasonló termékekhez képest 33%-al kevesebb energiával is beéri, a keretet pedig újra lehet hasznosítani, tehát figyeltek a környezetvédelemre is.

Tehát akkor jöjjenek a csatlakozók, amikkel el vagyunk látva: D-sub, DVI-D, HDMI, Komponens, SCART, DTV Tuner, Optikai kimenet, Audio bemenet, Fülhallgató kimenet, CI-Slot. Méretét tekintve azt lehet mondani, hogy nem kell sok helyet szorítani neki az asztalon: 667 x 491 x 240mm, de akár a falra is szerelhetjük.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>