Samsung: új tablet, új teló és egy meglepi


Nem áll le a Samsung henger, új termékekkel bővíti kínálatát a gyártó. A Galaxy Tab család újabb deszkával bővül, és jön a Wave 3 okostelefon. Hamarosan lerántják a leplet a Galaxy Note nevű ketyeréről is, amiről egyelőre annyit tudunk, hogy nem tudunk róla semmit.

Bár mint ismeretes, a Samsung jelenleg elég durva ingoványban gázol, ahová elsősorban az Apple elleni per taszította, azért a gyártó igyekszik pozitív hírekkel vigasztalni a dühöngő rajongókat. Egyelőre kétséges, hogy a már (elvileg) forgalomba hozott eszközöket árulhatják-e, és ha igen, akkor meddig, de az őszt mindenképpen új termékek bevezetésével kezdik.

A szeptember elsején rajtoló berlini IFA 2011 szakkiállításon az előzetes beharangozók alapján három újdonsággal is szolgál a cég. A Galaxy Tab 7.7 a neve alapján nyilván a Samsung tabletcsaládjának újabb tagja lesz.

Az eredeti 7 hüvelykes, a 8.9-es és a hányattatott sorsú 10.1-s kijelzőjű táblagép után tehát elvileg ismét egy kisebb ketyere jön ki - nagy kérdés az Apple per fényében, hogy változtatnak-e a megjelenésen, vagy marad a régi dizájn.

Ami a másik két újoncot illeti, a Wave 3 okostelefonon feltehetően a Bada operációs rendszer legfrissebb változata fut majd. Ehhez épp a napokban adták ki a fejlesztői készletet is, hogy a platformhoz készülő alkalmazások terén is megpezsdüljön a kínálat. A Galaxy Note egyelőre fekete ló, a rendeltetését firtató tippek között e-olvasót, okostelefont és tabletet is lehet találni. Szeptember elsején kiderül, mivel rukkol elő a gyártó, addig lehet találgatni, mit is hoz a Jézuska a hivatalos bemutató.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Koronavírusos betegeknek segíthet egy új alkalmazás
Egy angol startup programjával az érintett páciensek és a hozzátartozóik kapcsolatba léphetnek egymással.
Az adat­védelemről tárgyal az EU és az USA
Az Európai Unió Bírósága júliusban érvénytelenítette a személyes adatok átadásáról szóló megállapodást.
A hangya őse még nem hitt a csapatmunkában
A 100 millió évvel ezelőtt élt pokolhangya még egyedül vadászott. Ráadásul szarva volt és sarlószerű állkapcsa.
[Bréking] 2021-re csúszik a Halo Infinite
Nem lesz Xbox Series X nyitócím a Halo Infinite, miután a 343 Industries bejelentette, hogy kénytelenek 2021-re tolni a premiert.
A WeChat amerikai betiltásával hatalmas mértékben visszaeshetnek az iPhone-eladások
Egy neves elemző szerint 30 százalékot is zuhanhatnak az iPhone-eladások a döntés hatására.

További tech hírek >>