Segítség, felfalták a telefonomat! - VIDEÓ!


Ha azt akard, hogy senki ne nyúljon a telefonodhoz, míg a töltőn van, itt egy remek eszköz a számodra. Mondjuk, ha ez bejön neked, nem árt orvoshoz fordulnod.

IPhone-t lehet tölteni ezzel a horrorfilmbe illő kiegészítővel. Már a kép alapján sem szimpi, de ha belenézel a videóba, láthatod, hogy a köldökzsinór és facehugger külsejét ötvöző cumó tulajdonképpen úgy tesz, mintha bekebelezné a cuccot.

Sok mindent nem lehet tudni a ketyeréről, azon túl, hogy bizonyos Izawa Mio tervezte. (Igen, távol-keleti az illető, meglepődtél?)

##222865##

Szerintem úgy lehetne továbbfejleszteni az ötletet, hogy csak akkor kezdjen el "kebelezni", ha mondjuk hozzáérnek a telefonhoz. Így aztán máris védelmi funkciót kapna az undormány. Például elvehetné a kíváncsiskodó kollégák vagy rokonok kedvét attól, hogy az őrizetlenül, töltőn hagyott telefonunkban kutakodjanak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[GC 2019] – Jöhetnek a PlayStation-exkluzív játékok PC-re?
A Sony nem zárkózik el attól, hogy a jövőbeli PlayStation-exkluzív játékok akár PC-re is megjelenjenek.
Robotok harcáról készült videókat távolított el a YouTube, mert állatkínzásnak vette azokat
Bár vér nem folyt, a YouTube mégis törölt néhány robotharcról készült felvételt, a platform algoritmusa ugyanis azt érzékelte, állatkínzás folyik.
Új eljárással segítenének az éhező koalákon
A székletátültetés lehet a megoldás.
Szeptembertől jön a gigabites kábelnet a Telekomnál
Szeptembertől immár nem csak optikai (FTTH) hálózatán, hanem kábelhálózatán (HFC) is kínál gigabites letöltési sávszélességet biztosító internetelőfizetést a Telekom. A...
[GC 2019] – Lehet, hogy nem lesz multiplayer a Cyberpunk 2077-ben
Bár dolgoznak azon, hogy a Cyberpunk 2077 is kapjon többjátékos módot a megjelenés után, ha az nem üti meg a szintet, nem fogják erőltetni.

További tech hírek >>