Segítség, felfalták a telefonomat! - VIDEÓ!


Ha azt akard, hogy senki ne nyúljon a telefonodhoz, míg a töltőn van, itt egy remek eszköz a számodra. Mondjuk, ha ez bejön neked, nem árt orvoshoz fordulnod.

IPhone-t lehet tölteni ezzel a horrorfilmbe illő kiegészítővel. Már a kép alapján sem szimpi, de ha belenézel a videóba, láthatod, hogy a köldökzsinór és facehugger külsejét ötvöző cumó tulajdonképpen úgy tesz, mintha bekebelezné a cuccot.

Sok mindent nem lehet tudni a ketyeréről, azon túl, hogy bizonyos Izawa Mio tervezte. (Igen, távol-keleti az illető, meglepődtél?)

##222865##

Szerintem úgy lehetne továbbfejleszteni az ötletet, hogy csak akkor kezdjen el "kebelezni", ha mondjuk hozzáérnek a telefonhoz. Így aztán máris védelmi funkciót kapna az undormány. Például elvehetné a kíváncsiskodó kollégák vagy rokonok kedvét attól, hogy az őrizetlenül, töltőn hagyott telefonunkban kutakodjanak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Két fegyver, egy játékos, nulla halál: így nyomja egy élő Time Crisis-legenda
Egészen elképesztő produkciót mutatott be egy megszállott játékos.
80 Plus Gold minősítésű táp a SilverStone-tól
A gyártó újdonsága abszolút kulturált megoldásnak tűnik, és az árával sem szálltak el túlságosan.
Okos sütőket mutat be az LG a CES-en
A készülékek a fritőzt helyettesítő forrólevegős sütési funkcióval (Air Fry), mesterségesintelligencia-alapú vevőszolgálati megoldásokkal és az okos platformokhoz való...
Több mint 1,5 milliós a kár: eddig 33 AirPods fülest veszített el
Úgy tűnik, nem nagyon tud vigyázni Apple AirPods fülhallgatójára az egyik koreai fiúcsapat frontembere, eddig már 33 ilyen fülesnek kelt lába.
Star Wars 6. rész: A Jedi visszatér – Az első lezárás
George Lucas hat évvel az Egy új remény után eljutott a történetet lezáró filmig, pedig kezdetben nem is szánta annak.

További tech hírek >>