Smartphone után itt a tablet - VIDEÓ


A napokban számoltunk be a hírről, hogy a „modemgyár” egy Androidos telefon kiadásán dolgozik, pedig a tablet piac sincs olyan messze tőlük.

A 7 colos kis mütyürben (a Computex kiállításon megtekinthető volt a prototípus) 1 GHz sebességű Snapdragon proci ketyeg, mely bőven elegendő lesz az Android 2.1 futtatására. A belső memóriákat microSD segítségével bővíthetjük, illetve USB-n keresztül akár külső meghajtót is csatlakoztathatunk hozzá. Kijelzője – ahogy fentebb is említettem – 7 colos, ezen belül pedig kapacitív érintés érzékeny. 

A gyártó állítása szerint főleg multimédiás felhasználásra született, éppen ezért kapott tisztességes hangszórókat és kamerát, melyek közül ez utóbbi 720p videó felvételére képes, lejátszásilag pedig támogatja a divix formátumú filmeket.

##211251##

Az egyetlen üröm az örömben, az akkumulátor lehet, mely mindössze 1,5 óra aktív használatot engedélyez, amennyiben megy a Wi-Fi, vagy 3G kapcsolaton keresztül szörfözünk a neten.

##211252##

Ez szerintem elég kevés, ahogy a normál használat melletti 100 perc működőképesség sem a kitartás mintaképe. Remélhetőleg a megjelenés előtt orvosolják ezt a problémát és akkor egy nem oly rossz készüléket kaphatnak az arra vágyók.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen kamerákat kaphatnak a Samsung Galaxy Note 20 mobilok
A kisebbik verzió akkumulátoráról is érkeztek információk, nem csak a kamerákról.
Ezek történtek ezen a 23. héten - a múlt évszázadban
Megjelent a Napster, a Tetris és az Apple II. Technikatörténeti visszatekintő a 23. hétről.
Bitang erős gamer laptop minden kockának
Újragondolt dizájnnal jelentkezik a Lenovo erőműve.
Bezöldült az Oppo Find X2 Pro
Az európai megjelenésre valószínűleg sokat kell majd várni, de már zöldben is van Find X2 Pro.
Júniusi HBO premierek
Debütáló sorozatok és új évadok özöne érkezik júniusban az HBO Go kínálatába. Premieren a Doom Patrol második évadja is!

További tech hírek >>