Smartphone után itt a tablet - VIDEÓ


A napokban számoltunk be a hírről, hogy a „modemgyár” egy Androidos telefon kiadásán dolgozik, pedig a tablet piac sincs olyan messze tőlük.

A 7 colos kis mütyürben (a Computex kiállításon megtekinthető volt a prototípus) 1 GHz sebességű Snapdragon proci ketyeg, mely bőven elegendő lesz az Android 2.1 futtatására. A belső memóriákat microSD segítségével bővíthetjük, illetve USB-n keresztül akár külső meghajtót is csatlakoztathatunk hozzá. Kijelzője – ahogy fentebb is említettem – 7 colos, ezen belül pedig kapacitív érintés érzékeny. 

A gyártó állítása szerint főleg multimédiás felhasználásra született, éppen ezért kapott tisztességes hangszórókat és kamerát, melyek közül ez utóbbi 720p videó felvételére képes, lejátszásilag pedig támogatja a divix formátumú filmeket.

##211251##

Az egyetlen üröm az örömben, az akkumulátor lehet, mely mindössze 1,5 óra aktív használatot engedélyez, amennyiben megy a Wi-Fi, vagy 3G kapcsolaton keresztül szörfözünk a neten.

##211252##

Ez szerintem elég kevés, ahogy a normál használat melletti 100 perc működőképesség sem a kitartás mintaképe. Remélhetőleg a megjelenés előtt orvosolják ezt a problémát és akkor egy nem oly rossz készüléket kaphatnak az arra vágyók.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Multimonitor összeállítások az AOC kínálatából (x)
Az AOC összegyűjtött pár praktikus ötletet azon gamerek számára, akik a játékélményt multimonitoros felállítással szeretnék maximalizálni.
Jönnek a TP-Link ax-es routerei is
Az IFÁ-n látott Archer AX6000 és AX11000 megjelenési idejét és árait tette közzé a kínai gyártó.
mindiGO TV néven folytatja az online MindigTV
Mobilappok mellett már webes felületről is elérhető a szolgáltatás.
Izgalomba hozta a kutatókat a 100 millió éves madártoll, amit borostyánba zárva találtak meg
A dinoszauruszok korából származó, mintegy százmillió éves madártollat talált borostyánba ágyazódva egy nemzetközi kutatócsoport Kínában.
Szabálysértő kommentek millióit törölte a Play Store-ból a Google
Több ezer hamis értékelésekre támaszkodó, gyanús appnak is mennie kellett - egy hét leforgása alatt.

További tech hírek >>