Smartphone után itt a tablet - VIDEÓ


A napokban számoltunk be a hírről, hogy a „modemgyár” egy Androidos telefon kiadásán dolgozik, pedig a tablet piac sincs olyan messze tőlük.

A 7 colos kis mütyürben (a Computex kiállításon megtekinthető volt a prototípus) 1 GHz sebességű Snapdragon proci ketyeg, mely bőven elegendő lesz az Android 2.1 futtatására. A belső memóriákat microSD segítségével bővíthetjük, illetve USB-n keresztül akár külső meghajtót is csatlakoztathatunk hozzá. Kijelzője – ahogy fentebb is említettem – 7 colos, ezen belül pedig kapacitív érintés érzékeny. 

A gyártó állítása szerint főleg multimédiás felhasználásra született, éppen ezért kapott tisztességes hangszórókat és kamerát, melyek közül ez utóbbi 720p videó felvételére képes, lejátszásilag pedig támogatja a divix formátumú filmeket.

##211251##

Az egyetlen üröm az örömben, az akkumulátor lehet, mely mindössze 1,5 óra aktív használatot engedélyez, amennyiben megy a Wi-Fi, vagy 3G kapcsolaton keresztül szörfözünk a neten.

##211252##

Ez szerintem elég kevés, ahogy a normál használat melletti 100 perc működőképesség sem a kitartás mintaképe. Remélhetőleg a megjelenés előtt orvosolják ezt a problémát és akkor egy nem oly rossz készüléket kaphatnak az arra vágyók.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Windows 10 májusi frissítése
A 1903-as verzió egyebek mellett sandboxot, világos rendszertémát és visszafogottabb frissítési gyakorlatot hoz.
Az új MacBook Prókkal jön a módosított pillangómechanika
Szűk egy évet követően ismét hozzányúlt 13 és 15 hüvelykes MacBook Pro notebookjaihoz az Apple. A menetrend szerinti frissítés új Intel CPU-kat és módosított billentyűzetet hozott.
Izgalmas hardvert tesztel a Spotify, csak épp nem akarja árulni
A zene-streamelésben jeleskedő Spotify egy ígéretes eszközt tesztel autósok számára. A mögöttes szándék azonban kérdőjeles, ugyanis a cég nem is akarja forgalmazni a készüléket,...
Mortal Kombat 11 – Áprilisban minden platformon első lett
Az NPD Group piackutató cég szerint a szoftvereladások emelkedtek áprilisban, és ebben a hónapban a Mortal Kombat 11 minden platformon vezetett.
Igazinak tűnő, valójában kamu telefonokat vásárolnak a mexikóiak, hogy azokat rabolják el tőlük
Egyre gyakoribbak a telefonlopások a mexikói buszokon. Az utasok ezért igazinak látszó, de kamu készülékeket vásárolnak össze, hogy rablótámadás esetén azokat adják át a...

További tech hírek >>