Smartphone után itt a tablet - VIDEÓ


A napokban számoltunk be a hírről, hogy a „modemgyár” egy Androidos telefon kiadásán dolgozik, pedig a tablet piac sincs olyan messze tőlük.

A 7 colos kis mütyürben (a Computex kiállításon megtekinthető volt a prototípus) 1 GHz sebességű Snapdragon proci ketyeg, mely bőven elegendő lesz az Android 2.1 futtatására. A belső memóriákat microSD segítségével bővíthetjük, illetve USB-n keresztül akár külső meghajtót is csatlakoztathatunk hozzá. Kijelzője – ahogy fentebb is említettem – 7 colos, ezen belül pedig kapacitív érintés érzékeny. 

A gyártó állítása szerint főleg multimédiás felhasználásra született, éppen ezért kapott tisztességes hangszórókat és kamerát, melyek közül ez utóbbi 720p videó felvételére képes, lejátszásilag pedig támogatja a divix formátumú filmeket.

##211251##

Az egyetlen üröm az örömben, az akkumulátor lehet, mely mindössze 1,5 óra aktív használatot engedélyez, amennyiben megy a Wi-Fi, vagy 3G kapcsolaton keresztül szörfözünk a neten.

##211252##

Ez szerintem elég kevés, ahogy a normál használat melletti 100 perc működőképesség sem a kitartás mintaképe. Remélhetőleg a megjelenés előtt orvosolják ezt a problémát és akkor egy nem oly rossz készüléket kaphatnak az arra vágyók.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Profilbeállítással bővül a Google Maps
Pár beállítással szabályozhatják a felhasználók, mi jelenjen meg róluk nyilvánosan.
Itt van az ősz, robotgepárdok fociznak az avarban
Itt van az ősz, robotgepárdok fociznak az avarban
Ismerkedjen meg egy új szóval: jönnek a SAMOLED kijelzők
Jövő évi csúcstelefonjaira készülve új kijelzőtechnológia-nevet védetett le a Samsung. Egyelőre nem tudni, mi állhat a SAMOLED név mögött, de mindenképpen megjelenítős...
Fortnite - egyre kevesebbet költenek a játékosok
Persze nem kell attól tartani, hogy az Epic Games elszegényedne, a mikortranzakciókból származó havi bevételük így is tekintélyes.
Frissítsen rá a mobilos Facebookra, imádni fogja az új funkcióját
Már az androidos eszközökön, valamint az iPhone-okon és az iPadeken futó facebookos alkalmazásba is megérkezett az az újdonság, amivel kikapcsolhatók az idegesítő értesítések.

További tech hírek >>