Sokat akarsz keresni? Ezeket kell elsajátítanod


A jövő a tech világé, de hidd el, hogy 2015-ben is annyi pénzt tudsz keresni ebben a szférában, hogy nem győzöd majd elkölteni. De pontosan mik is ezek a területek, ahol érdemes most elhelyezkedni?

1. Webprogramozás

Lerágott csontnak tűnhet, de nem az. A jó programozókat keresik és megfizetik, egy jóravaló honlapot pedig még a sarki boltos is szeretne csináltatni. Ha nagy cégnél helyezkedsz el, a próbaidős fizetés is meghaladja a három számjegyet.

2. Elemzés

A több weboldal megjelenése azt eredményezi, hogy a keresőkben is egyre több és több jelenik meg, ezért az elemzés létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, legyen szó egyszerű adatelemzésről, vagy akár specifikusan SEO szempontok vizsgálatáról. Egy jó elemzőt itthon 150 000 forintért becsülnek meg havonta.

3. Felhő

Vedd ki a részed a cloud computing fejlesztéséből, ami az utóbbi évek legnagyobb slágere és elsöprő sikere. Angol nyelvű online kurzus itt http://go.redirectingat.com/ - külföldön pedig annyit bezsebelhetsz, hogy az első havi fizetésedből megveheted az álomlaptopodat.

álom laptop

4. Mobil

Ha honlapod van, akkor ne feledd, hogy egyre nagyobb százalékban fogják a felhasználóid mobilról és tabletről böngészni azt; ha programozó vagy, akkor a reszponzivitásra is időt kell fordítanod manapság. Ha rocksztár akarsz lenni, akkor viszont csinálsz egy mobilappot is. Van rá embered, vagy te csinálod? Ha ügyes vagy és tényleg ez a szakterületed egy multinál 200 000 forint lesz az alapfizud.

5. Grafikus

A jó grafikus nem csak Photoshoppolni tud, hanem a felhasználó élmény (azaz User Experience – UX) szakértője is, mivel nem mindegy, hogy a feliratkozás gomb, vagy a bejelentkezés hogyan és hol helyezkedik el egy oldalon. Nem hiszed? Akkor nézd végig ezt a listát. http://landingpagewp.com/best-and-worst-landing-pages/ Ha elsajátítottad a tudást, akkor a nagyobb városokban napi 8 óra munkáért már szintén 200 ezret tudsz zsebre vágni.

szakma_lingcars

Kulcsszavak: 2015, munkahely, szakma, tech
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Rise of Industry - Early Access teszt
A gazdasági szimulátorok szerelmesei mostanában örülhetnek néhány friss címnek, és a nemrég korai hozzáférésű állapotba került Rise of Industry is biztatónak tűnik. Kérdés persze,...
Vélemény - a lootboxok után is van élet
A lutridobozokat érő szabályozások előbb-utóbb azok kihalásához vezethetnek, na de mi lesz az ipar következő aranytojást tojó tyúkja?
Különös jelenségre bukkantak az Antarktiszon, és ez most kivételesen jó hír
Az antarktiszi anyakőzet meglepően gyors emelkedése, amely a nagymértékű jégolvadás számlájára írható, lassíthatja a globális felmelegedés okozta tengerszint-emelkedést –...
Superman családfája – Krypton Pilot kritika
Mindenki tudja, hogy a Krypton bolygó el fog pusztulni, így a végkifejlet sem kérdéses, az első rész alapján mégis ígéretes a sorozat.
Hatékonyabb miniatűr drónok jöhetnek
A jövőben elterjedhetnek a méhekhez hasonló méretű robotrepülőgépek.

További tech hírek >>