Sokat akarsz keresni? Ezeket kell elsajátítanod


A jövő a tech világé, de hidd el, hogy 2015-ben is annyi pénzt tudsz keresni ebben a szférában, hogy nem győzöd majd elkölteni. De pontosan mik is ezek a területek, ahol érdemes most elhelyezkedni?

1. Webprogramozás

Lerágott csontnak tűnhet, de nem az. A jó programozókat keresik és megfizetik, egy jóravaló honlapot pedig még a sarki boltos is szeretne csináltatni. Ha nagy cégnél helyezkedsz el, a próbaidős fizetés is meghaladja a három számjegyet.

2. Elemzés

A több weboldal megjelenése azt eredményezi, hogy a keresőkben is egyre több és több jelenik meg, ezért az elemzés létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, legyen szó egyszerű adatelemzésről, vagy akár specifikusan SEO szempontok vizsgálatáról. Egy jó elemzőt itthon 150 000 forintért becsülnek meg havonta.

3. Felhő

Vedd ki a részed a cloud computing fejlesztéséből, ami az utóbbi évek legnagyobb slágere és elsöprő sikere. Angol nyelvű online kurzus itt http://go.redirectingat.com/ - külföldön pedig annyit bezsebelhetsz, hogy az első havi fizetésedből megveheted az álomlaptopodat.

álom laptop

4. Mobil

Ha honlapod van, akkor ne feledd, hogy egyre nagyobb százalékban fogják a felhasználóid mobilról és tabletről böngészni azt; ha programozó vagy, akkor a reszponzivitásra is időt kell fordítanod manapság. Ha rocksztár akarsz lenni, akkor viszont csinálsz egy mobilappot is. Van rá embered, vagy te csinálod? Ha ügyes vagy és tényleg ez a szakterületed egy multinál 200 000 forint lesz az alapfizud.

5. Grafikus

A jó grafikus nem csak Photoshoppolni tud, hanem a felhasználó élmény (azaz User Experience – UX) szakértője is, mivel nem mindegy, hogy a feliratkozás gomb, vagy a bejelentkezés hogyan és hol helyezkedik el egy oldalon. Nem hiszed? Akkor nézd végig ezt a listát. http://landingpagewp.com/best-and-worst-landing-pages/ Ha elsajátítottad a tudást, akkor a nagyobb városokban napi 8 óra munkáért már szintén 200 ezret tudsz zsebre vágni.

szakma_lingcars

Kulcsszavak: 2015, munkahely, szakma, tech
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Van egy jó hírünk mindenkinek, aki új számítógépen gondolkodik: esni fognak az árak
Visszaeshet egyes hardverek, különösképpen a videokártyák hirtelen nagyon felkapottá váló kriptovaluta-bányászat miatt felszökött ára.
Egyre többen vásárolnak online ittas állapotban
A jelenség nem csupán az Amerikai Egyesült Államokban figyelhető meg.
40-50 millió Facebook-felhasználó érintett, rengeteg a károsult a most kirobbant adatgyűjtési ügyben
Több mint 270 000 felhasználó adatát kezelte nem megfelelően korrekt módon az a vállalat, amelynek szolgáltatásait az amerikai sajtójelentések szerint Donald Trump és más republikánus...
Az ön telefonjára is jön minden idők egyik legjobb számítógépes játéka
A Might and Magic szinte valláshoz hasonló rajongást váltott ki a sorozat kedvelőiből, miután olyan elemeket hozott be, amelyeket sehol máshol nem láthattak még a játékosok. Némileg...
Az iOS-re készült Fortnite megmutatja a mobiljátékok jövőjét
Pár nappal ezelőtt írtuk meg, hogy érkezik a Fortnite iOS-re. A játék már letölthető, és szuperül fest az iPhone X-en.

További tech hírek >>