Sony Ericsson Cyber-shot SO905iCS


A csak távol-keleten kapható SE modellek kicsit másak, mint azok, amiket mindenki ismer. Ugyanis ott mindent belepakolnak. Amiről most írok az egy 2007-es modell. Ha most bekerülne a világpiacra, akkor lenne rá kereslet, az biztos.

A SO905iCS egy csúszkás kialakítású kamerás mobil. Nem is akármilyen. Ugyanis az 5 megapixeles autofocusos kamerát megtoldották még 3X-os optikai zoom-al is. A kamera mellé nem xenont, hanem erős ledes segédfényt kapott.

Ezzel a kamerával 3cm-es makrót képes készíteni, ami nem rossz teljesítmény egy telefontól. Videót VGA méretben képes rögzíteni.

A kijelzője 2,7 inch-es WVGA LCD mely felbontása 480x800 pixeles, és 262 ezer szín megjelenítésére képes. A d-pad közepére egy olyan gomb került, amilyet az LG Shine-ban láthattunk már. 

A belső memóriát microSD kártyával lehet bővíteni. Nem tartozik a legkönnyebb mobilok közé, ugyanis 145 grammot nyom a mérlegen. Külső méretei: 113x50x24mm.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tömeges kihalási hullám jöhet még 5-6 fokos globális hőmérséklet-emelkedés után
Ha kihal egy faj, kihalhat az is, amelyik a másikkal táplálkozott. 5-6 fokos globális hőmérséklet-emelkedés esetén már az élet jelentős része eltűnhet a bolygóról egy friss...
Lapos Infinity-O kijelzőt kaphat a Samsung Galaxy S10 Lite
Újabb részletek derültek ki a közelgő Galaxy S10 széria legolcsóbb modelljéről.
Összehajtható okostelefon, 4 kamerával szerelt mobil – ezek jönnek a Huaweitől 2019-ben
Walter Ji, a Huawei európai fogyasztói üzletágának elnöke elárulta, mi mindennel készül a Huawei 2019-ben. Az elsődleges konkurenciának a Samsungot tekintik.
Fagyos szuperföld kering tőlünk alig hat fényévnyire
Az objektum a Barnard-csillag körül kering, amely Naprendszerünk egyik legközelebbi szomszédja.
Nincs kegyelem: 3,3 milliárd forintos pert akasztott a Nintendo egy házaspár nyakába
Egy arizóniai házaspárnak több mint 12 millió dollárt kell fizetnie, amiért házilagosan üzemeltetett olyan oldalakat, ahol illegálisan lehetett hozzájutni a cég játékaihoz.

További tech hírek >>