Sony Ericsson Cyber-shot SO905iCS


A csak távol-keleten kapható SE modellek kicsit másak, mint azok, amiket mindenki ismer. Ugyanis ott mindent belepakolnak. Amiről most írok az egy 2007-es modell. Ha most bekerülne a világpiacra, akkor lenne rá kereslet, az biztos.

A SO905iCS egy csúszkás kialakítású kamerás mobil. Nem is akármilyen. Ugyanis az 5 megapixeles autofocusos kamerát megtoldották még 3X-os optikai zoom-al is. A kamera mellé nem xenont, hanem erős ledes segédfényt kapott.

Ezzel a kamerával 3cm-es makrót képes készíteni, ami nem rossz teljesítmény egy telefontól. Videót VGA méretben képes rögzíteni.

A kijelzője 2,7 inch-es WVGA LCD mely felbontása 480x800 pixeles, és 262 ezer szín megjelenítésére képes. A d-pad közepére egy olyan gomb került, amilyet az LG Shine-ban láthattunk már. 

A belső memóriát microSD kártyával lehet bővíteni. Nem tartozik a legkönnyebb mobilok közé, ugyanis 145 grammot nyom a mérlegen. Külső méretei: 113x50x24mm.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

System Shock – már most fantasztikusan néz ki a remake
A System Shock remake lassan, de biztosan halad a megjelenés felé, szemet gyönyörködtető felvételeket kaptunk a pre-alfából.
The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...

További tech hírek >>