Sony Ericsson Cyber-shot SO905iCS


A csak távol-keleten kapható SE modellek kicsit másak, mint azok, amiket mindenki ismer. Ugyanis ott mindent belepakolnak. Amiről most írok az egy 2007-es modell. Ha most bekerülne a világpiacra, akkor lenne rá kereslet, az biztos.

A SO905iCS egy csúszkás kialakítású kamerás mobil. Nem is akármilyen. Ugyanis az 5 megapixeles autofocusos kamerát megtoldották még 3X-os optikai zoom-al is. A kamera mellé nem xenont, hanem erős ledes segédfényt kapott.

Ezzel a kamerával 3cm-es makrót képes készíteni, ami nem rossz teljesítmény egy telefontól. Videót VGA méretben képes rögzíteni.

A kijelzője 2,7 inch-es WVGA LCD mely felbontása 480x800 pixeles, és 262 ezer szín megjelenítésére képes. A d-pad közepére egy olyan gomb került, amilyet az LG Shine-ban láthattunk már. 

A belső memóriát microSD kártyával lehet bővíteni. Nem tartozik a legkönnyebb mobilok közé, ugyanis 145 grammot nyom a mérlegen. Külső méretei: 113x50x24mm.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Megvan a jubileumi James Bond rendezője
Danny Boyle váratlan távozása után Craig és a producerek személyesen választották ki a huszonötödik James Bond mozi rendezőjét.
Magasan tarthatja a memóriaárakat a Samsung
A piacvezető gyártó jövő év elején visszafoghatja a termelést, így kontrollálva az árfolyam alakulását. Ha a többi gyártó is így teszi, akkor magasan maradnak az árak.
Már a webshopban szétdobhatjuk az ajándék árát
Magyar startup kínál szétosztott, vagy épp delegált fizetési megoldást az online boltoknak.
Call of Cthulhu – Az őrület határára visz az új trailer
A Call of Cthulhu egy új trailerrel jelentkezett, melyből megtudhatjuk, hogyan próbálhatjuk meg elkerülni azt, hogy elboruljon az elménk.
CS:GO-s perifériák érkeznek a SteelSeriestől
A Valve-os kollaboráció eredményeként az egér-egérpad páros az M4A4 Howl mintáját viseli.

További tech hírek >>