Sony Ericsson Cyber-shot SO905iCS


A csak távol-keleten kapható SE modellek kicsit másak, mint azok, amiket mindenki ismer. Ugyanis ott mindent belepakolnak. Amiről most írok az egy 2007-es modell. Ha most bekerülne a világpiacra, akkor lenne rá kereslet, az biztos.

A SO905iCS egy csúszkás kialakítású kamerás mobil. Nem is akármilyen. Ugyanis az 5 megapixeles autofocusos kamerát megtoldották még 3X-os optikai zoom-al is. A kamera mellé nem xenont, hanem erős ledes segédfényt kapott.

Ezzel a kamerával 3cm-es makrót képes készíteni, ami nem rossz teljesítmény egy telefontól. Videót VGA méretben képes rögzíteni.

A kijelzője 2,7 inch-es WVGA LCD mely felbontása 480x800 pixeles, és 262 ezer szín megjelenítésére képes. A d-pad közepére egy olyan gomb került, amilyet az LG Shine-ban láthattunk már. 

A belső memóriát microSD kártyával lehet bővíteni. Nem tartozik a legkönnyebb mobilok közé, ugyanis 145 grammot nyom a mérlegen. Külső méretei: 113x50x24mm.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>