Sony Erivsson Yari


A Sony Ericsson új telefonja, a Yari, kifejezetten játékra lett tervezve, pont ezért mindenféle játékkellék bele lett szerelve.

Már említettem, hogy a telefon legfőbb dolga, a szórakoztatás. A telefonban megtalálható egy mozgásérzékelő, aminek hála a telefonnal újfajta, M-toy játékok is játszhatók rajta. A mozgásérzékelő a tér 3Dimenziójában érzékeli a mozgást. Pont ezt a tulajdonságát kihasználva tett a gyártó több interaktív játékot a telefonra.

Amikor a telefont a kezedbe veszed, a játékoknak köszönhetően egyhelyben teniszezhetsz, bowlingozhatsz, golfozhatsz, és egyéb híres sportokkal játszhatsz. Bár a telefont játékra tervezték, nagy szerepet kap a médialejátszó is, a nethozzáférés, és a kamera is. A kamera 5 megapixeles felbontású képet is tud készíteni, ezen kívűl a kamera mellett található a telefon vakuja is, amivel sötétben is jó képeket készíthetünk. A telefon hangszórói sem piskóták.

A sztereó hangszórókkal élethűen hallgathatod zenéid, és még élethűbben élheted át a játékokat. A telefon az egészség megőrzésében is segít. Kiírja, hogy mennyit mentél, és mennyit kell még menned ahhoz, hogy egészséges maradj. A készülék ezen kívűl GPS is, így soha nem tévedsz el. A gyártó a híres közösségi oldalakat, mint a YouTube, vagy a Picasso, támogattatja a telefonon, tehát a telefonon van hozzájuk hozzáférés. A telefon sokat bír, és ezekhez képest nem is olyan drága.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Iron Man VR a Sony nagy bejelentése
A Mortal Kombatba jön Liu Kang, Kung Lao és Jax, VR-támogatást kap 2016 legnagyobb átverését hozó játéka is.
Meg tud-e újulni Tarantino?
Mi az, ami olyan vonzóvá tette Quentin Tarantino filmjeit a kilencvenes évek elején és mi az, ami hiányzik újabb alkotásaiból?
És akkor az Apple belép a videojátékos világba: 100 új játékkal jön az Arcade
A videojátékosoknak is tartogatott meglepetést az Apple hétfő esti bejelentése. Jön az Arcade, és vele egy rakás minőségi program.
Saját hitelkártyát mutatott be az Apple
A régóta várt filmes szolgáltatás mellett, de akadtak más meglepetések is!
Jól jártak az iPad-tulajdonosok a Firefox frissítésével
Megosztható lett az iPadek képernyője a Firefox böngésző és más appok között.

További tech hírek >>