Sony Erivsson Yari


A Sony Ericsson új telefonja, a Yari, kifejezetten játékra lett tervezve, pont ezért mindenféle játékkellék bele lett szerelve.

Már említettem, hogy a telefon legfőbb dolga, a szórakoztatás. A telefonban megtalálható egy mozgásérzékelő, aminek hála a telefonnal újfajta, M-toy játékok is játszhatók rajta. A mozgásérzékelő a tér 3Dimenziójában érzékeli a mozgást. Pont ezt a tulajdonságát kihasználva tett a gyártó több interaktív játékot a telefonra.

Amikor a telefont a kezedbe veszed, a játékoknak köszönhetően egyhelyben teniszezhetsz, bowlingozhatsz, golfozhatsz, és egyéb híres sportokkal játszhatsz. Bár a telefont játékra tervezték, nagy szerepet kap a médialejátszó is, a nethozzáférés, és a kamera is. A kamera 5 megapixeles felbontású képet is tud készíteni, ezen kívűl a kamera mellett található a telefon vakuja is, amivel sötétben is jó képeket készíthetünk. A telefon hangszórói sem piskóták.

A sztereó hangszórókkal élethűen hallgathatod zenéid, és még élethűbben élheted át a játékokat. A telefon az egészség megőrzésében is segít. Kiírja, hogy mennyit mentél, és mennyit kell még menned ahhoz, hogy egészséges maradj. A készülék ezen kívűl GPS is, így soha nem tévedsz el. A gyártó a híres közösségi oldalakat, mint a YouTube, vagy a Picasso, támogattatja a telefonon, tehát a telefonon van hozzájuk hozzáférés. A telefon sokat bír, és ezekhez képest nem is olyan drága.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Lucasfilm nem kaszálta el a spin-off filmeket
Hamisnak bizonyult az a korábbi pletyka, hogy a Lucasfilm elkaszálná a Solohoz hasonló spin-offokat a film bukása miatt.
Milyen bizonyítékok lapulnak az Antarktisz több ezer éves jégrétege alatt?
Nem csupán a régmúlt éghajlati viszonyait lehet egyre pontosabban feltárni jégminták alapján, hanem történelmi események beazonosítását, gazdaságtörténeti következtetések...
Ez történt: egy EU-s bizottság megszavazta, hogy ne tölthessünk fel bármit az internetre
Összegyűjtöttük egy cikkbe az elmúlt napok legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit – nézzük, mi történt a héten.
Az Adidas már bevetette a robotjait
Egymillió ázsiai munkás dolgozik jelenleg az Adidasnak, de a robotok náluk is olcsóbbak lesznek, ráadásul odahaza.
Ez a hír most nagyon rosszul érintheti a Samsungot: partnert válthat a Qualcomm
Korábban még úgy volt, hogy a Samsung fogja gyártani az új, 7 nm-es Snapdragon lapkakészleteket, azonban, a mostani értesülések szerint, másképp döntött a Qualcomm.

További tech hírek >>