Sony Erivsson Yari


A Sony Ericsson új telefonja, a Yari, kifejezetten játékra lett tervezve, pont ezért mindenféle játékkellék bele lett szerelve.

Már említettem, hogy a telefon legfőbb dolga, a szórakoztatás. A telefonban megtalálható egy mozgásérzékelő, aminek hála a telefonnal újfajta, M-toy játékok is játszhatók rajta. A mozgásérzékelő a tér 3Dimenziójában érzékeli a mozgást. Pont ezt a tulajdonságát kihasználva tett a gyártó több interaktív játékot a telefonra.

Amikor a telefont a kezedbe veszed, a játékoknak köszönhetően egyhelyben teniszezhetsz, bowlingozhatsz, golfozhatsz, és egyéb híres sportokkal játszhatsz. Bár a telefont játékra tervezték, nagy szerepet kap a médialejátszó is, a nethozzáférés, és a kamera is. A kamera 5 megapixeles felbontású képet is tud készíteni, ezen kívűl a kamera mellett található a telefon vakuja is, amivel sötétben is jó képeket készíthetünk. A telefon hangszórói sem piskóták.

A sztereó hangszórókkal élethűen hallgathatod zenéid, és még élethűbben élheted át a játékokat. A telefon az egészség megőrzésében is segít. Kiírja, hogy mennyit mentél, és mennyit kell még menned ahhoz, hogy egészséges maradj. A készülék ezen kívűl GPS is, így soha nem tévedsz el. A gyártó a híres közösségi oldalakat, mint a YouTube, vagy a Picasso, támogattatja a telefonon, tehát a telefonon van hozzájuk hozzáférés. A telefon sokat bír, és ezekhez képest nem is olyan drága.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Windows 10 vagy Windows 7? Netán az XP? Mire esküszik? Írja meg nekünk!
Hiába a fejlettebb és naprakész funkciókkal rendelkező Windows 10, sokan máig a jól bevált 7-es oprendszert használják. És vannak olyanok is, akik még mindig az XP-t nyúzzák....
A Google Home Mini a világ legnépszerűbb okoshangszórója
Eladásokban a Google, árbevételben viszont az Apple vezet.
300-900 ezer forintot ér egy kód annak, aki jól írja meg
Hetedik alkalommal rendezi meg az NNG a C++ Grand Prix-t. A programozóversenyen tavaly bebizonyosodott, hogy a tapasztalat nem minden – harmadik helyen egy középiskolás csapat végzett.
Shadow of the Tomb Raider – Törölték a befejezést
Az első napi patch törölte a Shadow of the Tomb Raider egyik alternatív befejezését, ami véletlenül maradt bent a játékban.
5 kiberbiztonsági fenyegetés, amelyre érdemes lesz odafigyelnünk
Az Accenture tanácsadócég évközi biztonsági jelentésében arra hívja fel a figyelmet, hogy vállalatok és kritikus infrastruktúrák a közeljövőben sokkal több és komolyabb...

További tech hírek >>