Sony videóbeszámoló: IFA 2009


Kint jártunk Európa egyik legnagyobb technológiai kiállításán, Berlinben. Az idei IFA ismét hatalmasra sikeredett, nem csoda hát, hogy csak töredékét sikerült bejárni kis HD kameránkkal. Most a Sony standról készült kis „életérzés” videót nézhetitek meg.

Míg a Samsung fehérben és fényességben utazott, addig a Sony sötét klubhangulatú óriás pavilonja tele volt sporttal és természetesen a legújabb Sony termékekkel.

##167870##

A japán gyártónál is kiemelt szerepet kapott a 3D TV, hiszen amúgy is ez volt az IFA nagy durranása idén, legalábbis ami a TV gyártókat illeti. Ezen felül természetesen az összes szórakoztatóelektronikai ketyere ki volt állítva a Walkman-ektől, a fotógépeken át, a Playstation-ig. Természetesen itt is meg lehetett minden újdonságot fogdosni, bár egy két újdonságnál kicsit sorba kellett azért állni. 

A legújabb VAIO notebook széria is itt került először a nagyérdemű elé, a maga hardveres valójában, de messze a TV-k vitték a prímet, na meg a freestyle focisták, akik sűrűn zsonglőrködtek a pavilon közepén lévő pihenőben, az ücsörgők legnagyobb örömére.

A sötét „jót tett” a nálunk is bemutatott fotógép szériának, a vadiúj Exmor R szenzorral, amit kifejezetten gyenge fényviszonyokhoz tervezett a Sony. És hogy a kis történet még kerekebb legyen, itt említeném meg, hogy az egész IFA-t egy Sony TG7-es kis FullHD kamerával rögzítettük.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Ubisoft tisztogat, három vezető beosztású dolgozó is lemondott
A szexuális zaklatások és munkahelyi visszaélések utáni vizsgálódás következtében újabb három ember mondott le posztjáról.
A chatbotok is segíthetnek a koronavírus elleni harcban
A szoftverek tehermentesíthetik az egészségügyi intézményeket és az orvosokat.
Crusader Kings 3 előzetes
Hűbérurak és királyok története, dicső hódításoké és kevésbé dicső árulásoké, több száz év újra alakítható történelem. Harmadszor…
Egyszerre több mobil is kezelhető lesz a Windows 10-ből
Jelenleg egyetlen eszközzel használható a Csatolt telefon.
Ez történt: kiszámolták, mi történne, ha jó fejek lennénk a Földdel
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.

További tech hírek >>