Sony videóbeszámoló: IFA 2009


Kint jártunk Európa egyik legnagyobb technológiai kiállításán, Berlinben. Az idei IFA ismét hatalmasra sikeredett, nem csoda hát, hogy csak töredékét sikerült bejárni kis HD kameránkkal. Most a Sony standról készült kis „életérzés” videót nézhetitek meg.

Míg a Samsung fehérben és fényességben utazott, addig a Sony sötét klubhangulatú óriás pavilonja tele volt sporttal és természetesen a legújabb Sony termékekkel.

##167870##

A japán gyártónál is kiemelt szerepet kapott a 3D TV, hiszen amúgy is ez volt az IFA nagy durranása idén, legalábbis ami a TV gyártókat illeti. Ezen felül természetesen az összes szórakoztatóelektronikai ketyere ki volt állítva a Walkman-ektől, a fotógépeken át, a Playstation-ig. Természetesen itt is meg lehetett minden újdonságot fogdosni, bár egy két újdonságnál kicsit sorba kellett azért állni. 

A legújabb VAIO notebook széria is itt került először a nagyérdemű elé, a maga hardveres valójában, de messze a TV-k vitték a prímet, na meg a freestyle focisták, akik sűrűn zsonglőrködtek a pavilon közepén lévő pihenőben, az ücsörgők legnagyobb örömére.

A sötét „jót tett” a nálunk is bemutatott fotógép szériának, a vadiúj Exmor R szenzorral, amit kifejezetten gyenge fényviszonyokhoz tervezett a Sony. És hogy a kis történet még kerekebb legyen, itt említeném meg, hogy az egész IFA-t egy Sony TG7-es kis FullHD kamerával rögzítettük.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sokak által várt funkció érkezik az Instagramba: időrendben láthatjuk a képeket
A felhasználók régóta zúgolódnak, hogy az ismerőseik bejegyzését nem időrendi sorrendben jeleníti meg az Instagram. A képmegosztó alkalmazás androidos változatában most egy olyan...
Okospelenkát fejlesztettek ki amerikai kutatók
Nedvességet érzékelő okospelenkát fejlesztettek ki a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói, akik szerint a találmány a kisbabák és az idősek gondozását is megkönnyítheti.
0-ról 100-ra 58 perc alatt: ilyen gyorsan töltődik fel a Galaxy S20 Ultra
Bár a boltok polcaira csak márciusban kerül majd fel a Samsung Galaxy S20 Ultra (ahogy az S20-család többi tagja is), van, aki már most kipróbálta, hogyan dolgozik össze a készülékben...
Vagy a Huawei vagy az USA – Washington feltételeket szab
Az Egyesült Államok megszakíthatja a hírszerzési együttműködést azokkal az országokkal, amelyek együttműködnek a Huawei-jel.
Néhányan 1-2 nap után törésre panaszkodnak, óvatosan kell bánni a Samsung Galaxy Z Flippel
Déjà vu érzésünk lehet: kiad a Samsung egy különleges összehajtható telefont, és néhány korai felhasználó arról panaszkodik, valami nincs rendben vele.

További tech hírek >>