Sötétben történő játszadozásnál...


...jól jöhet, ha látod, pontosan mit is csinálsz az ujjaiddal. Egy mellényúlás végzetes is lehet, akár el is veszthetsz egy életet. Szerencse, hogy lesz helyette másik, legalábbis az Xboxon. Meg az is szerencse, hogy van világító Xbox kontroller.

Az EB games webshopban lehet kapni az Xbox 360 Afterglow Controllert. Egyelőre még csak előrendelhető 30 dollárért (majdnem hatezer forint), de napokon belül kezdik a szállítást.

Sok minden nem derül ki a ketyeréről az adatlapon - azon kívül, hogy a színt random választják a vásárlók helyett.

Ahogy nézem, az esetleges leendő vásárlóknak maximum azzal van problémájuk, hogy vezetékes a modell. De ez érthető is egy világító kontroller esetében: ha vezeték nélküli lenne, szénné zabálná az elemeket.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egy nagyszerű exkluzív és némi száguldás – Íme a PS Plus áprilisi játékai
Leleplezték a PS Plus áprilisi ajándék játékait, ez alapján pedig igencsak jól jártak az előfizetők benne a hónapban.
Memóriakártyák pszeudo-SLC gyorstárazással
A Transcend legújabb microSD kártyái elsők között használják ki a szabványban rejlő új lehetőséget.
Közzétették a Bad Boys 3 nyitányát
Itt az új karantén-stratégia: forgalmazásba került a Bad Boys 3, a Sony pedig a film első tíz percének közzétételével buzdít vásárlásra.
Új kontrollanyagot fejlesztettek ki a koronavírusra az Európai Bizottság kutatói
Egy most kifejlesztett pozitív kontrollanyag segítségével elkerülhető az, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak a vírushordozóknál.
Magyar startuppal együtt talált ki arcvédőket egy budapesti kórház
A mára járványközponttá alakult Budai Egészségközpont dolgozói olyan arcpajzsokat viselnek, amiket egy magyar startup tervei alapján készítettek. Közben máshol is nyomtatott...

További tech hírek >>