Soyea Net készülék


Netképernyő

Ezt a holmit nem tudom, hogy hívják, de megtetszett, ezért ideírom. Általában csak net-eszközként olvastam róla, és ennél én sem találtam ki jobbat. Van egy érintőképernyős táblánk, alá egy számítógép, és a kapcsolat, ember és gép között.

A Soyea nevű cég elsősorban tévéiről ismert, így már érthető, hogy ragaszkodnak a puszta képernyő hatalmához, ha más területre is tévednek. Az 5 inches, 800x400-as felbontású érintőkijelzővel ellátott kismonitor belsejében egy Intel Atom z515 processzor muzsikál (1,2 GHz), ami alá 1 G RAM adja a ritmust.

A mikrokártya-olvasó mellé még jár 8GB SSD, WiFi, Bluetooth, egy VGA port, egy miniUSB port, és egy SIM-kártya férőhely is, ugyanis a készülék támogatja a 3G-t.

A 2 Mpixeles kamera például jobb, mint ami a notebookomban van, pedig én arra is büszke vagyok. A kis készség – a vak is láthatja – a modern kommunikációra termett, annak is a vezeték nélküli fajtájára.

A készülék Windows vagy Linux üzemmódra képes, és biztosan sokat segít gazdájának, akit szívesen megkérdeznék, hogy miért vesz egy ilyet, majd’ 900 dollárért? 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hamarabb jön a Snowpiercer sorozat
Sorozat készül a friss Oscar-díjas Bong Joon-ho filmjéből, amelynek premierjét előrehozták márciusra.
Resident Evil 3 remake – Áll a bál, mert a fejlesztők megpiszkálták Jill klasszikus kinézetét
A Resident Evil 3 remake előrendelői bónuszként megkapták Jill klasszikus kinézetét is, az azonban egy kicsit mégis eltér az eredetitől
Csináltak egy erőpróbát a Samsung Galaxy Note20+-on, elég jól sikerült
Közzétette a Geekbench annak a tesztnek az eredményét, amit a még csak beharangozott Galaxy Note20+-szal végeztek el.
A Mixer száz dollárt küldött minden streamerének, hogy így segítse őket a járvány alatt
A Mixer minden szerződött partnerének küldött egy-egy százdolláros csekket, hogy így segítsenek nekik átvészelni a járványt.
Profiknak készül az AKiTio új külső grafikus doboza
A Node Titan fő hívószava a 650 wattos tápegység lehet, amellyel a legcombosabb GPU-kat is meghajthatjuk.

További tech hírek >>