Steve Ballmer: 500 millió Windows 8


Steve Ballmer nemrég bejelentette milyen reményei fűződnek a Microsoft új operációs rendszerének megjelenéséhez.

Közel egy hónapja jelentették be a Microsoft vezető munkatársai, hogy a Windows 7-ből eddig 600 milliót sikerült a vállalatnak értékesítenie, ami szinte minden eddigi eladási mutatót felülmúlt. Ez a számjanuárban még csak 525 millió volt, így elképzelhető, hogy a Windows 8 hivatalos premierje előtt már a 700 millimodik eladás is megtörténik.

Steve Ballmer egy konferencián beszámolt arról, hogy az eladási mutatóik meglehetősen jók és folyamatosan növekednek. Az új operációs rendszerről elmondta, hogyha ilyen, vagy nagyobb ütemben történik az értékesítése a Windows 8-nak, akkor nem kizárható, hogy egy éven belül sikerült 700 millió darabot értékesíteniük.

Habár ez a szám magasnak tűnik, ha belegondolunk eléggé reális. Mivel az új rendszer táblagépeken is meg fog jelenni, így a több platformon való elterjedéssel esélyes lesz a 700 milliós eladási rekord megdöntése.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Ragadozók
A Gomorra rendezője újabb szívszorító filmmel jelentkezik: ezúttal nápolyi gyerekekből lett gengszterek kerülnek a középpontba.
Nem biztos, hogy kap utódot a Xeon W-3175X
Az Intelnek ugyan kész van minden, amiből születhetne egy új megoldás, de nincs sok értelme kiadni.
120 Hz-es kijelzővel támadhat a OnePlus 8 Pro
Bejöttek a 90 Hz-es kijelzők a OnePlusnak, és most állítólag ismét előnybe kerülne a gyártó.
Csodálatos képeken, ahogy a Merkúr átvonul a Nap előtt
Rendben lezajlott a Merkúr újabb "vándorlása" hétfőn. A jelenségről rengeteg fotó készült, ezekből szemezgettünk.
Ezekkel a címekkel startol a Google Stadia
A Google bejelentette, hogy mely címek lesznek a rajtkor elérhetők a streaming szolgáltatásában. Nyugi, a Just Dance 2020 ott van a listán.

További tech hírek >>