Steve Ballmer: 500 millió Windows 8


Steve Ballmer nemrég bejelentette milyen reményei fűződnek a Microsoft új operációs rendszerének megjelenéséhez.

Közel egy hónapja jelentették be a Microsoft vezető munkatársai, hogy a Windows 7-ből eddig 600 milliót sikerült a vállalatnak értékesítenie, ami szinte minden eddigi eladási mutatót felülmúlt. Ez a számjanuárban még csak 525 millió volt, így elképzelhető, hogy a Windows 8 hivatalos premierje előtt már a 700 millimodik eladás is megtörténik.

Steve Ballmer egy konferencián beszámolt arról, hogy az eladási mutatóik meglehetősen jók és folyamatosan növekednek. Az új operációs rendszerről elmondta, hogyha ilyen, vagy nagyobb ütemben történik az értékesítése a Windows 8-nak, akkor nem kizárható, hogy egy éven belül sikerült 700 millió darabot értékesíteniük.

Habár ez a szám magasnak tűnik, ha belegondolunk eléggé reális. Mivel az új rendszer táblagépeken is meg fog jelenni, így a több platformon való elterjedéssel esélyes lesz a 700 milliós eladási rekord megdöntése.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>