Számológép gamereknek


Az utolsó szalmaszál a mateklecke helyett Xboxot nyüstölő emberpalánták szüleinek?

Ha az erélytelen szülő már végképp nem tudja kirángatni gyermekét a játékok elől, hogy végre a tanulással is foglalkozzon egy kicsit, a képen látható drágaszággal még tehet egy próbát.

Az alapvetés az, hogy az Xbox kontrollerre hajazó külsőbe csomagolt számológépet bizonyára szívesebben veszi kézbe a gémer, mint a számítógépében vagy a telefonján található verziót, nem beszélve a hagyományos zsebszámológépekről.

A kütyü nagyjából minden művelettel elboldogul, amire egy átlag tininek szüksége lehet a suliban, emellett bizonyára igen menőnek is számít. A Perpetual Kid webshopból 13.99 dollárért beszerezhető - a jelek szerint alighanem veszik is, mivel momentán azt írják, hogy nincs raktáron.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>