Szivargyújtóból usb


Autós átalakító

Érdekes dolog az autó szivargyújtója, amit manapság alig használnak rendeltetésszerűen, bár én még emlékszem rá, mikor valamire való autós csak arról gyújtott rá. Aztán átvette a szerepét az áramellátás, hiszen az életformánkhoz idomult gépkocsiban csak innen juthatunk áramforráshoz elegáns módon.

De sajnos autónként csak egy ilyen szivargyújtós cucc van, míg töltendő dolgunk legalább sokféle. Ezeknek java része USB-vel működik, a megfelelő csatlakozóval a másik végén. Eddig vagy örültünk, ha a csomagban automatikusan szivargyújtós átalakítót (hivatalos nevén: USB autós adapter) is mellékeltek kütyünkhöz, vagy vehettünk minden – utazáshoz elengedhetetlen – készülékünkhöz egy átalakítót.

Most már ezt is megoldották, egy egyszerű „bedugom, oszt’ USB!” módszerrel. Nincsen többé kiálló készség, meg csavarodó madzag, ugyanis az iLUV terméke olyan kicsi, hogy éppen csak kilátszik a helyéről, ráadásul automatikusan szabályozza a feszültséget, így mindenféle USB-vel tölthető holminkat rábízhatjuk. Mindössze 15 dollárért. Ja, van egy csinos ledecskéje is!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Cápa könyvajánló
Egy igazi klasszikus jelent meg a 21. Század könyvkiadónál, Peter Benchley kultikus műve, ami Spielberg számára is elhozta a világhírnevet.
Találtak egy mini szfinxet, de volt valami furcsa vele
Kis méretű szfinxet találtak egyiptomi régészek a dél-egyiptomi Minja tartományban, Tuna al-Dzsabal nekropoliszban - közölte a kairói régészeti minisztérium, amely szerint szokatlan...
Megtalálták a Nemesist a Resident Evil 2 új demójában
Apró, de annál ütősebb easter egget rejtett el a Capcom napokban fellőtt R.P.D. demóban, amely már a harmadik részre utal.
Kipróbáltuk a OnePlus 7T telefon fotós képességeit
Lenyűgöző fotók készíthetőek a gyártó telefonjával.
Sokan értékelik majd: hasznos funkciók érkeznek a OneDrive-ba
Három új, igen hasznos funkcióval bővíti internetes tárhelyszolgáltatását Microsoft. Az újdonságok a napokban kerülnek be a OneDrive-ba.

További tech hírek >>