Szivargyújtóból usb


Autós átalakító

Érdekes dolog az autó szivargyújtója, amit manapság alig használnak rendeltetésszerűen, bár én még emlékszem rá, mikor valamire való autós csak arról gyújtott rá. Aztán átvette a szerepét az áramellátás, hiszen az életformánkhoz idomult gépkocsiban csak innen juthatunk áramforráshoz elegáns módon.

De sajnos autónként csak egy ilyen szivargyújtós cucc van, míg töltendő dolgunk legalább sokféle. Ezeknek java része USB-vel működik, a megfelelő csatlakozóval a másik végén. Eddig vagy örültünk, ha a csomagban automatikusan szivargyújtós átalakítót (hivatalos nevén: USB autós adapter) is mellékeltek kütyünkhöz, vagy vehettünk minden – utazáshoz elengedhetetlen – készülékünkhöz egy átalakítót.

Most már ezt is megoldották, egy egyszerű „bedugom, oszt’ USB!” módszerrel. Nincsen többé kiálló készség, meg csavarodó madzag, ugyanis az iLUV terméke olyan kicsi, hogy éppen csak kilátszik a helyéről, ráadásul automatikusan szabályozza a feszültséget, így mindenféle USB-vel tölthető holminkat rábízhatjuk. Mindössze 15 dollárért. Ja, van egy csinos ledecskéje is!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Titokzatos oldalt kapott a Sega még be nem jelentett játéka
A Sega egy rejtélyes teaser-oldalt lőtt fel feltehetően a még le nem leplezett Humankind projektnek, a bejelentést a Gamescomra várjuk.
Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.

További tech hírek >>