Szolíd metál Walkman


Játékrajongóknak készített limitált kiadású Walkmant a Sony: a Metal Gear Solid sorozat legújabb részének, a Peace Walker-nek a tiszteletére átfazonírozta picit az egyik MP3 lejátszóját.

Mi is regéltünk már a Sony új, cseppálló MP3 lejátszóiról, amik idén nyártól itthon is kaphatóak lesznek. Azt még nem tudni, hogy a military-mintás, limitált kiadás is jön-e, és arról szintén nincs még infó, mennyibe fog kerülni.

Azt viszont tudjuk, hogy a speckó borítás mellett az is emeli a W252 limited edition értékét, hogy előre felpakolnak az MP3 lejátszóra pár számot a játék zenéjéből.

De ami még nagyobb fless, hogy a csomagolásban elrejtenek egy kódot, amivel olyan karaktereket lehet unlock-olni a játékban, amiket máshogy nem szerezhet meg az ember.

Valamiért sokan azt sejtik, hogy ezek a kódok, illetve a feltörési módszerek el fogják árasztani a netes fórumokat, tehát az is hozzájuthat a speckó karakterekhez, aki nem akar a Walkman-re áldozni.

Meglátjuk.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Netflix - letöltődnének az ajánlott tartalmak
A stream-szolgáltató olyan funkción dolgozik, amely megkönnyítheti a különböző műsorokhoz való hozzáférést.
Módosítani kell a web finanszírozási modelljét?
A világhálóra egyre több ember és eszköz csatlakozik, folyamatosan nő a fogyasztott tartalom, ami növeli az áramszükségletet. Mindez hosszú távon nem lesz fenntartható.
Orosz hackerek ellen emeltek vádat az Egyesült Államokban
Orosz hackerek ellen emeltek vádat a pennsylvaniai Pittsburghben - jelentette be az amerikai igazságügyi minisztérium.
Dupla kijelzős, 5G-képes mobilt teszteltünk
Kipróbáltuk a világ egyik legfurább mobilját! Íme a dupla képernyős LG V50 ThinQ 5G.
Feliratos előzetest kapott az Elveszve az űrben második évadja
A Star Trek sorozatok és a The Mandalorian mellett folytatódik a Netflix űrsci-fi szériája is. Új, feliratos előzetest kapott a Lost in Space.

További tech hírek >>