Szolíd metál Walkman


Játékrajongóknak készített limitált kiadású Walkmant a Sony: a Metal Gear Solid sorozat legújabb részének, a Peace Walker-nek a tiszteletére átfazonírozta picit az egyik MP3 lejátszóját.

Mi is regéltünk már a Sony új, cseppálló MP3 lejátszóiról, amik idén nyártól itthon is kaphatóak lesznek. Azt még nem tudni, hogy a military-mintás, limitált kiadás is jön-e, és arról szintén nincs még infó, mennyibe fog kerülni.

Azt viszont tudjuk, hogy a speckó borítás mellett az is emeli a W252 limited edition értékét, hogy előre felpakolnak az MP3 lejátszóra pár számot a játék zenéjéből.

De ami még nagyobb fless, hogy a csomagolásban elrejtenek egy kódot, amivel olyan karaktereket lehet unlock-olni a játékban, amiket máshogy nem szerezhet meg az ember.

Valamiért sokan azt sejtik, hogy ezek a kódok, illetve a feltörési módszerek el fogják árasztani a netes fórumokat, tehát az is hozzájuthat a speckó karakterekhez, aki nem akar a Walkman-re áldozni.

Meglátjuk.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felpörgött az okoshangszórók piaca
Az Amazon, a Google és még az Apple is örülhetett az idei második negyedéves eredményeknek.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.

További tech hírek >>