Szupervékony Toshiba tablet


A tavalyi CES elsősorban a táblagépekről szólt, és idén is számítani lehet jónéhány menő deszkára. A Toshiba a világ legvékonyabb táblagépét hozta el a kiállításra, ami alig több, mint fél kilót nyom.

Az idei CES-en debütáló Excite X10 egy igazán takaros új Androidos tablet a Toshibától. A két legfontosabb adat, amit ki kell emelni vele kapcsolatban, hogy bár a 10.1 hüvelykes kijelzőjű tabletek táborába tartozik, a vastagsága mindössze 7,6 milliméter és a súlya is meglehetősen szerény, alig több mint fél kiló.

Forrás: Gizmodo

A speckó magnéziumötvözet karosszéria szimpatikus vasat rejt, bár forradalmi újdonság nincs a motorháztető alatt. Kétmagos, 1.2 GHz-es CPU, 1 giga RAM került bele, amihez 16 vagy 32 gigás belső tárhely dukál. A már említett 10.1-es kijelző 1280x800 felbontást produkál, kamera szokás szerint az elő- és a hátoldalra is jutott.

Forrás: Mashable

Az operációs rendszere még nem az Ice Cream Sandwich, hanem a Honeycomb 3.2 - ezt természetesen frissíthetik majd a leendő vásárlók az ICS-re. Az ára kissé eltúlzottnak tűnik elsőre, a Gizmodo szerint a 16 gigás verzióért 530 dollárt kérnek majd, míg a 32 gigásért 600-at. Videó alant, képgaléria errefelé. »

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ezek lehetnek a közeljövő legnagyobbat szóló bejelentései
Az elmúlt időkben több új játék bejelentéséről is pletykáltak, ezek közül szedtük össze azt az ötöt, ami jó eséllyel már a nyakunkon van.
A Bing erőszakolásába kezd a Microsoft
Egyes céges Office 365-előfizetők torkán próbálja lenyomni.
Tudja, mi történt 2,2 milliárd éve?
Tudósok szerint 2,2 milliárd éve történt a legrégebbi aszteroida-becsapódás, amelynek feltehetően egy jelentős éghajlatváltozás volt a következménye.
Közel 3000 milliárdot költöttünk játékokra decemberben
A Call of Dutynak jót tett a mikrotranzakciós modell, a Fortnite gyengül, és a Clash of Clans hét évesen is uralja a mobilpiacot.
Nem valószínű, hogy lesz jackcsatlakozó a Samsung Galaxy Note 20-on
Egy új szabadalom a Galaxy Note 20 tokjáról árulkodik: jackcsatlakozónak ezen sincs kivágás.

További tech hírek >>