Szupervékony Toshiba tablet


A tavalyi CES elsősorban a táblagépekről szólt, és idén is számítani lehet jónéhány menő deszkára. A Toshiba a világ legvékonyabb táblagépét hozta el a kiállításra, ami alig több, mint fél kilót nyom.

Az idei CES-en debütáló Excite X10 egy igazán takaros új Androidos tablet a Toshibától. A két legfontosabb adat, amit ki kell emelni vele kapcsolatban, hogy bár a 10.1 hüvelykes kijelzőjű tabletek táborába tartozik, a vastagsága mindössze 7,6 milliméter és a súlya is meglehetősen szerény, alig több mint fél kiló.

Forrás: Gizmodo

A speckó magnéziumötvözet karosszéria szimpatikus vasat rejt, bár forradalmi újdonság nincs a motorháztető alatt. Kétmagos, 1.2 GHz-es CPU, 1 giga RAM került bele, amihez 16 vagy 32 gigás belső tárhely dukál. A már említett 10.1-es kijelző 1280x800 felbontást produkál, kamera szokás szerint az elő- és a hátoldalra is jutott.

Forrás: Mashable

Az operációs rendszere még nem az Ice Cream Sandwich, hanem a Honeycomb 3.2 - ezt természetesen frissíthetik majd a leendő vásárlók az ICS-re. Az ára kissé eltúlzottnak tűnik elsőre, a Gizmodo szerint a 16 gigás verzióért 530 dollárt kérnek majd, míg a 32 gigásért 600-at. Videó alant, képgaléria errefelé. »

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

12 ezer forintot spórol, ha most tölti le: ingyenesen elérhető a World War Z
A világhírű regényen alapuló World War Z számítógépes kiadása még napokon át ingyenesen elérhető az Epic Games Store-ban.
A táblagépek piacára is nagy hatással van a koronavírus
Az IDC szerint a kínai piac az első negyedévben 30 százalékos visszaeséssel számolhat.
Nem igazán viszik a Samsung Galaxy S20 mobilokat
A jelentések alapján a Galaxy S10 mobilok eladásainak csupán 60 százaléka jön össze.
Így tarthatja a kapcsolatot a családjával, barátaival otthonról ingyen
A koronavírus ellen a leghatékonyabb eszköz az, ha otthon maradunk. Ingyenes, egyszerű módok a kapcsolattartásra.
[Filmkritika] 25 éves a Vírus
Mi történik, ha nem kezdünk időben védekezni egy gyorsan terjedő vírus ellen? Az 1995-ös, parádés szereposztású Vírusból kiderül.

További tech hírek >>