Táncoló robottalpak - VIDEÓ


A múltkori emberevő gépszörnyek után egy kis édibédi lazítás. Húsz hatvancentis robot táncol, hogy mindenkinek jól teljen a szombat! Az Engadget Beyoncé remixe pedig a kandírozott cseresznye a habon.

A Boston Dynamics emberfaló szörnyei után igazi felüdülés a húsz kis Nao robot félelmetes pontosságú koreográfiája. Hál Istennek mégsem csak gyilkolásra lehet ezeket a gépeket használni.

##208335##

Az Aldebaran Robotics Nao robotja körül egész komoly kultusz alakult ki, pedig a maga 4000 eurós árával nem tartozik épp a bárki számára megengedhető hobbik közé. A shanghai Expo francia pavilonjában lejtették bájos táncukat a nagyérdemű örömére.

##208240##

Az Engadget-es srácok pedig, a nyolc perces, nem túl pörgős videóból egy igazán ütős remixet faragtak Beyoncé slágerére.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felkészült a One UI-ra a Samsung böngészője
A Samsung böngészőjének bétája már One UI felületet és sötét módot is kínál.
Még 5G sincs nagyon, de Trump már 6G-re váltana
Az Egyesült Államok elnöke szokásosan a Twitteren üzente meg, mit vár az amerikai vállalatoktól. Annak ellenére, hogy a kívánsága egyelőre inkább sci-fi, mint rövid távon...
Apex Legends – A PlayStation Plus előfizetőknek extra tartalom jár
Exkluzív Apex Legends kinézetekkel és bannerekkel gazdagodhatnak a PlayStation Plus előfizetői, a csomag összesen hat tárgyat tartalmaz.
Felfedeztek egy nagy kőzetbolygót a Naprendszer közelében
A Gl411b tömege a Föld háromszorosa, a Naprendszertől pontosan nyolc fényévnyire kering. A Genfi Egyetem kutatói bukkantak rá.
A Noctua teljes vállszélességgel beállt a Socket AM4 mögé
A nagynevű gyártó számos, már piacon lévő hűtési megoldása kapott AMD Ryzen rendszerekhez való rögzítőket.

További tech hírek >>