Táncoló robottalpak - VIDEÓ


A múltkori emberevő gépszörnyek után egy kis édibédi lazítás. Húsz hatvancentis robot táncol, hogy mindenkinek jól teljen a szombat! Az Engadget Beyoncé remixe pedig a kandírozott cseresznye a habon.

A Boston Dynamics emberfaló szörnyei után igazi felüdülés a húsz kis Nao robot félelmetes pontosságú koreográfiája. Hál Istennek mégsem csak gyilkolásra lehet ezeket a gépeket használni.

##208335##

Az Aldebaran Robotics Nao robotja körül egész komoly kultusz alakult ki, pedig a maga 4000 eurós árával nem tartozik épp a bárki számára megengedhető hobbik közé. A shanghai Expo francia pavilonjában lejtették bájos táncukat a nagyérdemű örömére.

##208240##

Az Engadget-es srácok pedig, a nyolc perces, nem túl pörgős videóból egy igazán ütős remixet faragtak Beyoncé slágerére.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Robotizált tehénistállót adtak át Kocson
Az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.
Korai karácsonyi vásárlást javasol a Posta
A Magyar Posta közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy az online vásárláskor vegyék figyelembe a webáruház által jelzett szállítási időt és a vámszabályok ismeretében...
Szerzői jogsértésnél nem elég egy családtagra hivatkozni
Ha olyan fájlt töltünk fel, melynek jogaival nem mi rendel­ke­zünk, akkor nem elég egy velünk egy háztartásban lakóra hivatkozni.
10 GB RAM-mal érkezhet a Xiaomi Mi Mix 3
A Xiaomi új okostelefonja nem csak 10 GB RAM-ot rejthet, de 5G-s is lehet.
Nem megy a YouTube? Akkor jöhet a pornó
Feketén-fehéren kiderült, mit néznek az amerikaiak, ha megfosztják őket kedvenc videomegosztójuktól, a YouTube-tól.

További tech hírek >>