Táncra perdít, majd maga is táncra perdül


S hogy miért esett a választásom erre az „őskövületre”? Nos azért, mert személyi zenelejátszó, ám az egész ketyere egy más dimenzióban kalibrál, mint a már megszokott darabok. Igazából nem is tudom, hogy hol kezdjem a bemutatását, ugyanis ez egész olyan fura.

A kis tenyérben éppen hogy elférő mp3 lejátszó első ránézésre leginkább egy apró rögbi labdára emlékeztet, amire mintha kerekeket szerelt volna a gyártó. Nos, ezek a „kerekek” a kezelőszervek, illetve ezek segítségével „táncol” a kicsike. Az egyikkel a zenei listában lépdelhetünk oda-vissza, míg a másik segítségével emelhetjük, vagy éppen csökkenthetjük a hangerőt. Ezeken kívül csak egyetlen gomb található rajta, mely a ki- és bekapcsolásért felelős. A két végén található kúpocskák takarják magukat a hangszórókat, melyek bekapcsolás után szépen kinyílnak, utat engedve a zene hullámainak. A kis lejátszó egyébként a zene ütemét és sebességét figyelve ropja a táncot, ám ha valakit ez idegesít, ki is kapcsolhatja eme funkciót.

A kis Rollyba 2 gigás memóriát pakolt a gyártó, amit sajnos nem lehet bővíteni semmilyen módon, és ezt nem is nagyon értem. Egy ekkora motyóba igazán tehettek volna nagyobb kapacitást is, de legalábbis egy bővítő slotot, úgyhogy ezt komoly hátránynak könyvelem el. Az viszont igencsak komoly előny, hogy kommunikációs rendszert kapott, így Bluetooth 2.0-án keresztül simán kapcsolódik akár számítógépünkhöz is, ahonnan tartalmakat küldhetünk a szerkentyűbe, de ugyanezt megtehetjük USB segítségével is. A készülékhez mellékelt fájlátküldő szoftver egyébként rendelkezik egy koreográfiás panellel is, mellyel beállíthatjuk, hogy miként guruljon, görögjön a kicsike.

A beépített akkumulátor teljesítményéről sajnos nincs információ, ám annyit tudni lehet, hogy pörgés-forgás nélkül öt órán át képes zenét ontani magából, ami tánccal megspékelve négy órára csökken, illetve a Bluetooth kapcsolatot is használva, akár három órára is redukálódhat.

Nos, szerintem ez még manapság is egy jó teljesítménynek számít, ám az árával valahogy nem bírtam kibékülni. Kicsit soknak tartom a közel 60.000 forintnak megfelelő dollárt érte.

##187980##

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Higanyszennyeződést találtak a vándorsólymokban
Egy amerikai kutató azokban a madarakban is kimutatta a szennyeződést, amelyek ipari telepektől távol élnek. A szaporodásukra hathat rossz a szennyeződés.
13 tojás alakú, vidám tech eszköz húsvétra
Ezek garantáltan segítenek felvenni az ünnepi hangulatot!
Eljött az igazság pillanata: leellenőrizheti, mennyivel evett többet a kelleténél
A dietetikusok előre szóltak, avagy kapott-e egy tockost a koleszterinszintjétől.
Ilyen elképesztő videók készíthetőek egy iPhone-nal
Lélegzetelállító felvételeket osztott meg az Apple - mind iPhone XS okostelefonnal készült.
[Levrov] Rossz játék ---> jó játék: nektek volt már ilyen?
Sokaknál hirtelen teljesen más megvilágításba került az Assassin's Creed Unity - de mi áll ennek a hátterében?

További tech hírek >>