Táncra perdít, majd maga is táncra perdül


S hogy miért esett a választásom erre az „őskövületre”? Nos azért, mert személyi zenelejátszó, ám az egész ketyere egy más dimenzióban kalibrál, mint a már megszokott darabok. Igazából nem is tudom, hogy hol kezdjem a bemutatását, ugyanis ez egész olyan fura.

A kis tenyérben éppen hogy elférő mp3 lejátszó első ránézésre leginkább egy apró rögbi labdára emlékeztet, amire mintha kerekeket szerelt volna a gyártó. Nos, ezek a „kerekek” a kezelőszervek, illetve ezek segítségével „táncol” a kicsike. Az egyikkel a zenei listában lépdelhetünk oda-vissza, míg a másik segítségével emelhetjük, vagy éppen csökkenthetjük a hangerőt. Ezeken kívül csak egyetlen gomb található rajta, mely a ki- és bekapcsolásért felelős. A két végén található kúpocskák takarják magukat a hangszórókat, melyek bekapcsolás után szépen kinyílnak, utat engedve a zene hullámainak. A kis lejátszó egyébként a zene ütemét és sebességét figyelve ropja a táncot, ám ha valakit ez idegesít, ki is kapcsolhatja eme funkciót.

A kis Rollyba 2 gigás memóriát pakolt a gyártó, amit sajnos nem lehet bővíteni semmilyen módon, és ezt nem is nagyon értem. Egy ekkora motyóba igazán tehettek volna nagyobb kapacitást is, de legalábbis egy bővítő slotot, úgyhogy ezt komoly hátránynak könyvelem el. Az viszont igencsak komoly előny, hogy kommunikációs rendszert kapott, így Bluetooth 2.0-án keresztül simán kapcsolódik akár számítógépünkhöz is, ahonnan tartalmakat küldhetünk a szerkentyűbe, de ugyanezt megtehetjük USB segítségével is. A készülékhez mellékelt fájlátküldő szoftver egyébként rendelkezik egy koreográfiás panellel is, mellyel beállíthatjuk, hogy miként guruljon, görögjön a kicsike.

A beépített akkumulátor teljesítményéről sajnos nincs információ, ám annyit tudni lehet, hogy pörgés-forgás nélkül öt órán át képes zenét ontani magából, ami tánccal megspékelve négy órára csökken, illetve a Bluetooth kapcsolatot is használva, akár három órára is redukálódhat.

Nos, szerintem ez még manapság is egy jó teljesítménynek számít, ám az árával valahogy nem bírtam kibékülni. Kicsit soknak tartom a közel 60.000 forintnak megfelelő dollárt érte.

##187980##

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Battlefield V DirectX Raytracing frissítéséhez készült az új GeForce driver
A WHQL minősítésű, 416.94-es meghajtó a Hitman 2 és a Fallout 76 című alkotásokhoz is tartalmaz profilt.
Megérkezett Ashe, az Overwatch 29. hőse
A minap élesedett az 1.30-as frissítés, amivel finomhangoláson esett át az egyensúly és az új hősnő, Ashe is megérkezett.
Nocsak, összehajtható tabletet is tervez a Samsung?
Nyilvánosságra került egy Samsung-szabadalom, amelynek tárgya igencsak aktuális: egy összehajtható tabletről van szó benne.
A Nintendo rajongói sem csalódhatnak a budapesti PlayIT-ben
A hétvégi PlayIT show-ra akkor is érdemes lesz kilátogatnod, ha Nintendo-rajongó vagy, ugyanis rengeteg játék lesz kipróbálható Switch-en.
Beismerte az Apple: gondok vannak az iPhone X kijelzőjével
Javítási programot indított az Apple, miután kiderült, gond van néhány iPhone X érintőképernyőjével. Pontos számot ugyan nem tudni, hány készülék érintett, de bizonyosan nem...

További tech hírek >>