Táncra perdít, majd maga is táncra perdül


S hogy miért esett a választásom erre az „őskövületre”? Nos azért, mert személyi zenelejátszó, ám az egész ketyere egy más dimenzióban kalibrál, mint a már megszokott darabok. Igazából nem is tudom, hogy hol kezdjem a bemutatását, ugyanis ez egész olyan fura.

A kis tenyérben éppen hogy elférő mp3 lejátszó első ránézésre leginkább egy apró rögbi labdára emlékeztet, amire mintha kerekeket szerelt volna a gyártó. Nos, ezek a „kerekek” a kezelőszervek, illetve ezek segítségével „táncol” a kicsike. Az egyikkel a zenei listában lépdelhetünk oda-vissza, míg a másik segítségével emelhetjük, vagy éppen csökkenthetjük a hangerőt. Ezeken kívül csak egyetlen gomb található rajta, mely a ki- és bekapcsolásért felelős. A két végén található kúpocskák takarják magukat a hangszórókat, melyek bekapcsolás után szépen kinyílnak, utat engedve a zene hullámainak. A kis lejátszó egyébként a zene ütemét és sebességét figyelve ropja a táncot, ám ha valakit ez idegesít, ki is kapcsolhatja eme funkciót.

A kis Rollyba 2 gigás memóriát pakolt a gyártó, amit sajnos nem lehet bővíteni semmilyen módon, és ezt nem is nagyon értem. Egy ekkora motyóba igazán tehettek volna nagyobb kapacitást is, de legalábbis egy bővítő slotot, úgyhogy ezt komoly hátránynak könyvelem el. Az viszont igencsak komoly előny, hogy kommunikációs rendszert kapott, így Bluetooth 2.0-án keresztül simán kapcsolódik akár számítógépünkhöz is, ahonnan tartalmakat küldhetünk a szerkentyűbe, de ugyanezt megtehetjük USB segítségével is. A készülékhez mellékelt fájlátküldő szoftver egyébként rendelkezik egy koreográfiás panellel is, mellyel beállíthatjuk, hogy miként guruljon, görögjön a kicsike.

A beépített akkumulátor teljesítményéről sajnos nincs információ, ám annyit tudni lehet, hogy pörgés-forgás nélkül öt órán át képes zenét ontani magából, ami tánccal megspékelve négy órára csökken, illetve a Bluetooth kapcsolatot is használva, akár három órára is redukálódhat.

Nos, szerintem ez még manapság is egy jó teljesítménynek számít, ám az árával valahogy nem bírtam kibékülni. Kicsit soknak tartom a közel 60.000 forintnak megfelelő dollárt érte.

##187980##

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...
LOL-ozással támadná be a tiniket a Facebook
Még szerencse, hogy az Instagram egyelőre menő a köreikben.

További tech hírek >>