Tartalék áram a csuklódon


Ha hosszú útra indulsz, nem kell már előre azon bosszankodnod, hogy tutira csak az út feléig lesz elég töltés mondjuk a telefonodban vagy a hordozható játékkonzolodban. Egyrészt, vihetsz magaddal könyvet, hiszen az mindig remek szórakozás, vagy, ha mindenképpen játszani/telózni akarsz, vihetsz magaddal egy tartalék áramforrást.

Nemrégiben Mlaczek kolléga írt egy hasonló eszközről, a Power Station-ről, én most azonban egy csuklón is hordható ketyeréről olvastam.

A ThinkGeek-en árulják ezt a töltőt, 35 dollár az ára, ez magyar forintban mostanság 6700 körül van.

A Universal Gadget Wrist Charger hátránya a Mlaczek által bemutatott termékhez képest az, hogy ezt a bigyót csak USB-n keresztül lehet tölteni. Azért ez elég szomorú, annyira adná magát, hogy ha a csuklón lehet hordani, akkor valamilyen alternatív módon - mondjuk kinetikus- és napenergiával - is tudjon töltődni.

A szerkezetben egyébként egy 1500 mAh-s, 5,5V-os lítium-ion akksi figyel, és 9 különféle csatlakozót adnak hozzá, hogy rengeteg ketyerét lehessen vele tölteni.

Így belegondolva, én mégis inkább a könyvet választanám (persze csak ha van természetes fény), de simán el tudom képzelni, hogy van, akinek az áram fontosabb.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem tudják, hogy lesz-e belőle baj, de a véráramba is beszivárognak a napvédő krémek aktív anyagai
A véráramba is beszivárognak a napvédő krémek aktív kémiai anyagai. Az amerikai szövetségi gyógyszer- és élelmiszerhatóság (FDA) közlése szerint további kutatásra van szükség...
Podcast: kerekesszékkel is lehetséges raliautót vezetni
Bessenyey Zoltán kétszeres rali Európa-bajnok mesélt az Őrültechben arról, milyen szellemi, testi és technológiai követelményei voltak annak, hogy 2016-os bukása után újra vezetni...
Az Apple szerint megfojtja az innovációt az EU egységes mobiltöltője
Ellenáll az EU nyomásának az Apple, az innováció megfojtásáról beszél az egységes töltő ötlete kapcsán.
Megoldhatja az összehajtható mobilok legnagyobb gondját a Samsung Galaxy Z Flip
A Galaxy Z Flip kijelzőjét ultravékony védőüveg védi majd a sérülékeny műanyag réteg helyett.
Sikerült kiemelni a legendás magyar gőzhajót
Kiemelték a Szőke Tisza gőzhajót Szegeden, a hajó partra vontatása során Magyarországon még korábban nem használt technikai megoldásokat alkalmaztak.

További tech hírek >>