Tartalék áram a csuklódon


Ha hosszú útra indulsz, nem kell már előre azon bosszankodnod, hogy tutira csak az út feléig lesz elég töltés mondjuk a telefonodban vagy a hordozható játékkonzolodban. Egyrészt, vihetsz magaddal könyvet, hiszen az mindig remek szórakozás, vagy, ha mindenképpen játszani/telózni akarsz, vihetsz magaddal egy tartalék áramforrást.

Nemrégiben Mlaczek kolléga írt egy hasonló eszközről, a Power Station-ről, én most azonban egy csuklón is hordható ketyeréről olvastam.

A ThinkGeek-en árulják ezt a töltőt, 35 dollár az ára, ez magyar forintban mostanság 6700 körül van.

A Universal Gadget Wrist Charger hátránya a Mlaczek által bemutatott termékhez képest az, hogy ezt a bigyót csak USB-n keresztül lehet tölteni. Azért ez elég szomorú, annyira adná magát, hogy ha a csuklón lehet hordani, akkor valamilyen alternatív módon - mondjuk kinetikus- és napenergiával - is tudjon töltődni.

A szerkezetben egyébként egy 1500 mAh-s, 5,5V-os lítium-ion akksi figyel, és 9 különféle csatlakozót adnak hozzá, hogy rengeteg ketyerét lehessen vele tölteni.

Így belegondolva, én mégis inkább a könyvet választanám (persze csak ha van természetes fény), de simán el tudom képzelni, hogy van, akinek az áram fontosabb.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elindult a SpaceX Crew Dragon űrhajó a Nemzetközi Űrállomásra
Szombaton, magyar idő szerint 21 óra 22 perckor elindult a SpaceX Crew Dragon űrhajó. Két utasával a Nemzetközi Űrállomásra tart.
Akadozhat a Chrome böngésző a OnePlus mobilokon
A jelentések szerint már hónapok óta lefagy a Chrome a OnePlus okostelefonokon.
Ön is közelebb kerülhet egy magánűrhajóhoz
Ezeket a számokat kellett eltalálni hozzá.
Ilyen színekben jöhet a Samsung Galaxy Note 20 széria
Idén sokkal visszafogottabb színekben dobja piacra az új Note modelleket a Samsung.
Itt nézheti élőben: ma űrtörténelmet írhat a SpaceX és a NASA
Szerdán a rossz időjárás miatt törölték a startot, szombat este ismét megpróbálkoznak a Crew Dragon űrhajó felbocsátásával.

További tech hírek >>