Tartalék áram a csuklódon


Ha hosszú útra indulsz, nem kell már előre azon bosszankodnod, hogy tutira csak az út feléig lesz elég töltés mondjuk a telefonodban vagy a hordozható játékkonzolodban. Egyrészt, vihetsz magaddal könyvet, hiszen az mindig remek szórakozás, vagy, ha mindenképpen játszani/telózni akarsz, vihetsz magaddal egy tartalék áramforrást.

Nemrégiben Mlaczek kolléga írt egy hasonló eszközről, a Power Station-ről, én most azonban egy csuklón is hordható ketyeréről olvastam.

A ThinkGeek-en árulják ezt a töltőt, 35 dollár az ára, ez magyar forintban mostanság 6700 körül van.

A Universal Gadget Wrist Charger hátránya a Mlaczek által bemutatott termékhez képest az, hogy ezt a bigyót csak USB-n keresztül lehet tölteni. Azért ez elég szomorú, annyira adná magát, hogy ha a csuklón lehet hordani, akkor valamilyen alternatív módon - mondjuk kinetikus- és napenergiával - is tudjon töltődni.

A szerkezetben egyébként egy 1500 mAh-s, 5,5V-os lítium-ion akksi figyel, és 9 különféle csatlakozót adnak hozzá, hogy rengeteg ketyerét lehessen vele tölteni.

Így belegondolva, én mégis inkább a könyvet választanám (persze csak ha van természetes fény), de simán el tudom képzelni, hogy van, akinek az áram fontosabb.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Musk már nem feltétlenül atomozná meg a Marsot
De a felmelegítéséről nem tett le, van új ötlete.
A Google megcsinálta a keresője lite verzióját, már ön is kipróbálhatja
Rövid időn belül másodjára jelentkezik saját alkalmazással a Google, amely most a keresést igyekszik gyorsabbá tenni egy új szolgáltatással.
Rengeteg adatot törölhetünk majd a Facebookról
Reklámcélzáshoz begyűjtött adatoktól szabadulhatunk meg.
Need for Speed Heat – Ezért nem kerültek be a Toyota autói
A Need for Speed Heat autóinak listájáról feltűnően hiányzik a Toyota, a japán gyártó most pedig meg is indokolta, hogy ez miért van.
Bemutatta a világ legnagyobb lapkáját a Cerebras
A gépi tanuláshoz szánt fejlesztés 46 225 mm²-es és 1,2 billió tranzisztorból áll.

További tech hírek >>