Tartalék áram a csuklódon


Ha hosszú útra indulsz, nem kell már előre azon bosszankodnod, hogy tutira csak az út feléig lesz elég töltés mondjuk a telefonodban vagy a hordozható játékkonzolodban. Egyrészt, vihetsz magaddal könyvet, hiszen az mindig remek szórakozás, vagy, ha mindenképpen játszani/telózni akarsz, vihetsz magaddal egy tartalék áramforrást.

Nemrégiben Mlaczek kolléga írt egy hasonló eszközről, a Power Station-ről, én most azonban egy csuklón is hordható ketyeréről olvastam.

A ThinkGeek-en árulják ezt a töltőt, 35 dollár az ára, ez magyar forintban mostanság 6700 körül van.

A Universal Gadget Wrist Charger hátránya a Mlaczek által bemutatott termékhez képest az, hogy ezt a bigyót csak USB-n keresztül lehet tölteni. Azért ez elég szomorú, annyira adná magát, hogy ha a csuklón lehet hordani, akkor valamilyen alternatív módon - mondjuk kinetikus- és napenergiával - is tudjon töltődni.

A szerkezetben egyébként egy 1500 mAh-s, 5,5V-os lítium-ion akksi figyel, és 9 különféle csatlakozót adnak hozzá, hogy rengeteg ketyerét lehessen vele tölteni.

Így belegondolva, én mégis inkább a könyvet választanám (persze csak ha van természetes fény), de simán el tudom képzelni, hogy van, akinek az áram fontosabb.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>