Tartalék áram a csuklódon


Ha hosszú útra indulsz, nem kell már előre azon bosszankodnod, hogy tutira csak az út feléig lesz elég töltés mondjuk a telefonodban vagy a hordozható játékkonzolodban. Egyrészt, vihetsz magaddal könyvet, hiszen az mindig remek szórakozás, vagy, ha mindenképpen játszani/telózni akarsz, vihetsz magaddal egy tartalék áramforrást.

Nemrégiben Mlaczek kolléga írt egy hasonló eszközről, a Power Station-ről, én most azonban egy csuklón is hordható ketyeréről olvastam.

A ThinkGeek-en árulják ezt a töltőt, 35 dollár az ára, ez magyar forintban mostanság 6700 körül van.

A Universal Gadget Wrist Charger hátránya a Mlaczek által bemutatott termékhez képest az, hogy ezt a bigyót csak USB-n keresztül lehet tölteni. Azért ez elég szomorú, annyira adná magát, hogy ha a csuklón lehet hordani, akkor valamilyen alternatív módon - mondjuk kinetikus- és napenergiával - is tudjon töltődni.

A szerkezetben egyébként egy 1500 mAh-s, 5,5V-os lítium-ion akksi figyel, és 9 különféle csatlakozót adnak hozzá, hogy rengeteg ketyerét lehessen vele tölteni.

Így belegondolva, én mégis inkább a könyvet választanám (persze csak ha van természetes fény), de simán el tudom képzelni, hogy van, akinek az áram fontosabb.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elveszett legendák – Az EA elkaszált Star Wars játékainak nyomában
A Fallen Order sikeres megjelenésének apropóján sorra vesszük, milyen történetközpontú Star Wars játékokat kaszáltak el az évtizedben.
Kimondta a WHO: nem a rák vagy a szívbaj, hanem a a klímaváltozás a 21. század legnagyobb egészségügyi fenyegetése
A klímaváltozás jelentős egészségkárosító hatással bír – mutatott rá friss jelentésében az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amely szerint bár egyre többen szenvednek...
Moderált durranás az első Humble Choice
A Shadow of the Tomb Raider az egyetlen húzócíme.
Letiltott engedélyek mellett is begyűjti a helyadatokat az iPhone 11 Pro
Ha minden létező engedély ki van kapcsolva, akkor is gyűjti a helyadatokat az Apple mobil.
Mindent kibír, de vajon megéri az árát? Strapatelefon teszt
Kipróbáltuk a Cat karcsú, állítólag mindenálló strapatelefonját, és alig hittünk a szemünknek. Teszt..

További tech hírek >>