Táskavilágítás


Városi legendák szólnak a női táskák hihetetlen tartalmáról és feneketlen mélységeiről. De az is köztudott emellett, hogy semmit sem lehet bennük megtalálni. Ezek a kis ketyerék ebben segíthetnek egy picit.

Nagy álmom, hogy egyszer varrassak magamnak egy olyan táskát, amiben minden cuccomnak külön rekesze van, ezért mindig mindent elsőre megtalálok. Ugyanis a legjobban kinéző táskák mindig katasztrófa sújtotta övezetnek tűnnek, amint kinyitják őket. Addig is, amíg ez az álom valóra válik, itt a táskavilágító szett, amit a beszédes nevű Purse Light oldalon lehet megrendelni. Hármas csomagokban kapható: vagy egy rózsaszín-kék-fekete kombóval boldogíthatjuk magunkat, vagy zebra-leopárd-króm összeállítással. Egy ilyen hármas csomag 18 dollárba kerül, a szállítási és kezelési költség pedig 5 dollár. A ketyeréket a táskába lehet applikálni, és aztán már csak egy gombnyomásba telik, hogy bevilágítsuk vele a táskában örvénylő rengeteget, például amikor az ellenőr kaján mosollyal várja, hogy előkotorjuk a bérletünket.

Persze az sokkal egyszerűbb, ha a telefonunkon bekapcsoljuk a kamera vakuját, és azzal világítunk, vagy pedig zseblámpát hordunk magunkkal. De mi van akkor, ha ezek is valahol, a táska mélyén figyelnek elbújva?

A legjobb megoldás természetesen az lenne, ha normális, rekeszekre osztott táskákat gyártanának... (és vásárolnának, ezt csak így magamnak említem meg csendben, zárójelben.)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Call of Cthulhu – Az őrület határára visz az új trailer
A Call of Cthulhu egy új trailerrel jelentkezett, melyből megtudhatjuk, hogyan próbálhatjuk meg elkerülni azt, hogy elboruljon az elménk.
CS:GO-s perifériák érkeznek a SteelSeriestől
A Valve-os kollaboráció eredményeként az egér-egérpad páros az M4A4 Howl mintáját viseli.
Aggódnak a beszállítók: túl drágák az idei iPhone-ok
Bár világviszonylatban Magyarországon a legdrágábbak az idei iPhone-ok, azért máshol sem tartoznak a bárki által könnyen megvásárolható eszközök közé. Emiatt már az Apple...
A faliórától a mikróig minden felokosít az Amazon
Brutális hardverdömpinggel jelentkezett a cég, az Alexa már az autót és a konyhát is ostromolja.
Magasan tarthatja a memória árát a Samsung
Nem tetszik a részvényeseknek, hogy vége a rekordprofitot hozó időszaknak.

További tech hírek >>