Táskavilágítás


Városi legendák szólnak a női táskák hihetetlen tartalmáról és feneketlen mélységeiről. De az is köztudott emellett, hogy semmit sem lehet bennük megtalálni. Ezek a kis ketyerék ebben segíthetnek egy picit.

Nagy álmom, hogy egyszer varrassak magamnak egy olyan táskát, amiben minden cuccomnak külön rekesze van, ezért mindig mindent elsőre megtalálok. Ugyanis a legjobban kinéző táskák mindig katasztrófa sújtotta övezetnek tűnnek, amint kinyitják őket. Addig is, amíg ez az álom valóra válik, itt a táskavilágító szett, amit a beszédes nevű Purse Light oldalon lehet megrendelni. Hármas csomagokban kapható: vagy egy rózsaszín-kék-fekete kombóval boldogíthatjuk magunkat, vagy zebra-leopárd-króm összeállítással. Egy ilyen hármas csomag 18 dollárba kerül, a szállítási és kezelési költség pedig 5 dollár. A ketyeréket a táskába lehet applikálni, és aztán már csak egy gombnyomásba telik, hogy bevilágítsuk vele a táskában örvénylő rengeteget, például amikor az ellenőr kaján mosollyal várja, hogy előkotorjuk a bérletünket.

Persze az sokkal egyszerűbb, ha a telefonunkon bekapcsoljuk a kamera vakuját, és azzal világítunk, vagy pedig zseblámpát hordunk magunkkal. De mi van akkor, ha ezek is valahol, a táska mélyén figyelnek elbújva?

A legjobb megoldás természetesen az lenne, ha normális, rekeszekre osztott táskákat gyártanának... (és vásárolnának, ezt csak így magamnak említem meg csendben, zárójelben.)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tömeges kihalási hullám jöhet még 5-6 fokos globális hőmérséklet-emelkedés után
Ha kihal egy faj, kihalhat az is, amelyik a másikkal táplálkozott. 5-6 fokos globális hőmérséklet-emelkedés esetén már az élet jelentős része eltűnhet a bolygóról egy friss...
Lapos Infinity-O kijelzőt kaphat a Samsung Galaxy S10 Lite
Újabb részletek derültek ki a közelgő Galaxy S10 széria legolcsóbb modelljéről.
Összehajtható okostelefon, 4 kamerával szerelt mobil – ezek jönnek a Huaweitől 2019-ben
Walter Ji, a Huawei európai fogyasztói üzletágának elnöke elárulta, mi mindennel készül a Huawei 2019-ben. Az elsődleges konkurenciának a Samsungot tekintik.
Fagyos szuperföld kering tőlünk alig hat fényévnyire
Az objektum a Barnard-csillag körül kering, amely Naprendszerünk egyik legközelebbi szomszédja.
Nincs kegyelem: 3,3 milliárd forintos pert akasztott a Nintendo egy házaspár nyakába
Egy arizóniai házaspárnak több mint 12 millió dollárt kell fizetnie, amiért házilagosan üzemeltetett olyan oldalakat, ahol illegálisan lehetett hozzájutni a cég játékaihoz.

További tech hírek >>