Táskavilágítás


Városi legendák szólnak a női táskák hihetetlen tartalmáról és feneketlen mélységeiről. De az is köztudott emellett, hogy semmit sem lehet bennük megtalálni. Ezek a kis ketyerék ebben segíthetnek egy picit.

Nagy álmom, hogy egyszer varrassak magamnak egy olyan táskát, amiben minden cuccomnak külön rekesze van, ezért mindig mindent elsőre megtalálok. Ugyanis a legjobban kinéző táskák mindig katasztrófa sújtotta övezetnek tűnnek, amint kinyitják őket. Addig is, amíg ez az álom valóra válik, itt a táskavilágító szett, amit a beszédes nevű Purse Light oldalon lehet megrendelni. Hármas csomagokban kapható: vagy egy rózsaszín-kék-fekete kombóval boldogíthatjuk magunkat, vagy zebra-leopárd-króm összeállítással. Egy ilyen hármas csomag 18 dollárba kerül, a szállítási és kezelési költség pedig 5 dollár. A ketyeréket a táskába lehet applikálni, és aztán már csak egy gombnyomásba telik, hogy bevilágítsuk vele a táskában örvénylő rengeteget, például amikor az ellenőr kaján mosollyal várja, hogy előkotorjuk a bérletünket.

Persze az sokkal egyszerűbb, ha a telefonunkon bekapcsoljuk a kamera vakuját, és azzal világítunk, vagy pedig zseblámpát hordunk magunkkal. De mi van akkor, ha ezek is valahol, a táska mélyén figyelnek elbújva?

A legjobb megoldás természetesen az lenne, ha normális, rekeszekre osztott táskákat gyártanának... (és vásárolnának, ezt csak így magamnak említem meg csendben, zárójelben.)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...
LOL-ozással támadná be a tiniket a Facebook
Még szerencse, hogy az Instagram egyelőre menő a köreikben.

További tech hírek >>