Táskavilágítás


Városi legendák szólnak a női táskák hihetetlen tartalmáról és feneketlen mélységeiről. De az is köztudott emellett, hogy semmit sem lehet bennük megtalálni. Ezek a kis ketyerék ebben segíthetnek egy picit.

Nagy álmom, hogy egyszer varrassak magamnak egy olyan táskát, amiben minden cuccomnak külön rekesze van, ezért mindig mindent elsőre megtalálok. Ugyanis a legjobban kinéző táskák mindig katasztrófa sújtotta övezetnek tűnnek, amint kinyitják őket. Addig is, amíg ez az álom valóra válik, itt a táskavilágító szett, amit a beszédes nevű Purse Light oldalon lehet megrendelni. Hármas csomagokban kapható: vagy egy rózsaszín-kék-fekete kombóval boldogíthatjuk magunkat, vagy zebra-leopárd-króm összeállítással. Egy ilyen hármas csomag 18 dollárba kerül, a szállítási és kezelési költség pedig 5 dollár. A ketyeréket a táskába lehet applikálni, és aztán már csak egy gombnyomásba telik, hogy bevilágítsuk vele a táskában örvénylő rengeteget, például amikor az ellenőr kaján mosollyal várja, hogy előkotorjuk a bérletünket.

Persze az sokkal egyszerűbb, ha a telefonunkon bekapcsoljuk a kamera vakuját, és azzal világítunk, vagy pedig zseblámpát hordunk magunkkal. De mi van akkor, ha ezek is valahol, a táska mélyén figyelnek elbújva?

A legjobb megoldás természetesen az lenne, ha normális, rekeszekre osztott táskákat gyártanának... (és vásárolnának, ezt csak így magamnak említem meg csendben, zárójelben.)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Higanyszennyeződést találtak a vándorsólymokban
Egy amerikai kutató azokban a madarakban is kimutatta a szennyeződést, amelyek ipari telepektől távol élnek. A szaporodásukra hathat rossz a szennyeződés.
13 tojás alakú, vidám tech eszköz húsvétra
Ezek garantáltan segítenek felvenni az ünnepi hangulatot!
Eljött az igazság pillanata: leellenőrizheti, mennyivel evett többet a kelleténél
A dietetikusok előre szóltak, avagy kapott-e egy tockost a koleszterinszintjétől.
Ilyen elképesztő videók készíthetőek egy iPhone-nal
Lélegzetelállító felvételeket osztott meg az Apple - mind iPhone XS okostelefonnal készült.
[Levrov] Rossz játék ---> jó játék: nektek volt már ilyen?
Sokaknál hirtelen teljesen más megvilágításba került az Assassin's Creed Unity - de mi áll ennek a hátterében?

További tech hírek >>