Távirányító gyerekeknek


Noha már nincs Budapest TV (legalábbis a hagyományos értelemben), még mindig rengeteg károsodás érheti a gyerekeket, ha kontroll nélkül tévéznek, és olyan műsorokba futnak bele, amit nem tudnak feldolgozni. Ezt segít megakadályozni az iMote.

A kedvenc külföldi geekboltomban, a ThinkGeek-en árulják a gyerekbarát távirányítót, méghozzá 30 dollárért. Kábé 5600 forint nem is tűnik olyan hatalmas árnak a gyermekünk szellemi épségéért.

A távirányítóba öt csatornát lehet előre beprogramozni, a többire egész egyszerűen nem lehet vele átváltani. Ezen kívül egy kikapcsoló gomb van rajta, plusz a hangerőszabályzó gombok, és slusszpassz, mást ne is akarjon a gyerek a tévén, ez tök jogos.

Adnak egy nagy halom színes matricát is, hogy megfelelő gombokra ráragaszthassuk a hozzá rendelt tévécsatorna logóját. Gyanítom, hogy a külföldön népszerű gyerekcsatornák emblémáit találjuk rajta, de ha jó fej a gyártó, biztos rak a csomagba pár üreset, hogy mi rajzolhassunk rá.

Erre most nem mondom azt, hogy felírtam a "Ha gyerekem lesz..." listámra, mert az én ivadékom csak akkor fog tévét nézni, ha már elég nagy és erős lesz ahhoz, hogy ellentmondjon nekem (meg az apjának is). De ettől még ötletes a játékszer, az biztos. Még rágcsálni is lehet, azt írják.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új sorozat a Netflixen
Megérkezett az Outer Banks című sorozat első előzetese, amely az idei év egyik legnagyobb dobása lehet a streamingszolgáltatótól.
Gyanús mozgolódás a Crysis háza táján. Csak áprilisi tréfa vagy jön a Crysis Remaster?
Noha a Crysis kapcsán jó ideje hallgat már a Crytek, könnyen lehet, hogy hamarosan érkezik valami nagy bejelentés a sorozathoz.
Levegőre teszi a gépet a Xigmatek Perseus
Az új ház egy open air kategóriába érkező, ATX méretű, közepesen izgalmas iparosmunkának tűnik.
Koronavírusos az internet egyik atyja
Vint Cerf a közösségi médiában hozta nyilvánosságra a hírt.
Új funkció jöhet a Messengerbe: az app kitalálja és megmutatja másoknak, mikor mit csinálunk
A Messengerbe érkező új funkció megmutatja legközelebbi barátainknak, éppen merre járunk. Az újdonság egyelőre nem nyilvános, de már most látni lehet, hogyan működhet.

További tech hírek >>