Távirányító gyerekeknek


Noha már nincs Budapest TV (legalábbis a hagyományos értelemben), még mindig rengeteg károsodás érheti a gyerekeket, ha kontroll nélkül tévéznek, és olyan műsorokba futnak bele, amit nem tudnak feldolgozni. Ezt segít megakadályozni az iMote.

A kedvenc külföldi geekboltomban, a ThinkGeek-en árulják a gyerekbarát távirányítót, méghozzá 30 dollárért. Kábé 5600 forint nem is tűnik olyan hatalmas árnak a gyermekünk szellemi épségéért.

A távirányítóba öt csatornát lehet előre beprogramozni, a többire egész egyszerűen nem lehet vele átváltani. Ezen kívül egy kikapcsoló gomb van rajta, plusz a hangerőszabályzó gombok, és slusszpassz, mást ne is akarjon a gyerek a tévén, ez tök jogos.

Adnak egy nagy halom színes matricát is, hogy megfelelő gombokra ráragaszthassuk a hozzá rendelt tévécsatorna logóját. Gyanítom, hogy a külföldön népszerű gyerekcsatornák emblémáit találjuk rajta, de ha jó fej a gyártó, biztos rak a csomagba pár üreset, hogy mi rajzolhassunk rá.

Erre most nem mondom azt, hogy felírtam a "Ha gyerekem lesz..." listámra, mert az én ivadékom csak akkor fog tévét nézni, ha már elég nagy és erős lesz ahhoz, hogy ellentmondjon nekem (meg az apjának is). De ettől még ötletes a játékszer, az biztos. Még rágcsálni is lehet, azt írják.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A telefontöltők nagy többsége nem felel meg az európai előírásoknak
De a biciklis gyerekülések és az elektromos közlekedési eszközök is veszélyesek.
A Ubisoft tisztogat, három vezető beosztású dolgozó is lemondott
A szexuális zaklatások és munkahelyi visszaélések utáni vizsgálódás következtében újabb három ember mondott le posztjáról.
A chatbotok is segíthetnek a koronavírus elleni harcban
A szoftverek tehermentesíthetik az egészségügyi intézményeket és az orvosokat.
Crusader Kings 3 előzetes
Hűbérurak és királyok története, dicső hódításoké és kevésbé dicső árulásoké, több száz év újra alakítható történelem. Harmadszor…
Egyszerre több mobil is kezelhető lesz a Windows 10-ből
Jelenleg egyetlen eszközzel használható a Csatolt telefon.

További tech hírek >>