Távirányító gyerekeknek


Noha már nincs Budapest TV (legalábbis a hagyományos értelemben), még mindig rengeteg károsodás érheti a gyerekeket, ha kontroll nélkül tévéznek, és olyan műsorokba futnak bele, amit nem tudnak feldolgozni. Ezt segít megakadályozni az iMote.

A kedvenc külföldi geekboltomban, a ThinkGeek-en árulják a gyerekbarát távirányítót, méghozzá 30 dollárért. Kábé 5600 forint nem is tűnik olyan hatalmas árnak a gyermekünk szellemi épségéért.

A távirányítóba öt csatornát lehet előre beprogramozni, a többire egész egyszerűen nem lehet vele átváltani. Ezen kívül egy kikapcsoló gomb van rajta, plusz a hangerőszabályzó gombok, és slusszpassz, mást ne is akarjon a gyerek a tévén, ez tök jogos.

Adnak egy nagy halom színes matricát is, hogy megfelelő gombokra ráragaszthassuk a hozzá rendelt tévécsatorna logóját. Gyanítom, hogy a külföldön népszerű gyerekcsatornák emblémáit találjuk rajta, de ha jó fej a gyártó, biztos rak a csomagba pár üreset, hogy mi rajzolhassunk rá.

Erre most nem mondom azt, hogy felírtam a "Ha gyerekem lesz..." listámra, mert az én ivadékom csak akkor fog tévét nézni, ha már elég nagy és erős lesz ahhoz, hogy ellentmondjon nekem (meg az apjának is). De ettől még ötletes a játékszer, az biztos. Még rágcsálni is lehet, azt írják.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Többé nem mutatja a Google Play Áruház, hogy frissültek az appok
Nem lesz többé olyan értesítés, amely az appok frissítéséről ad visszajelzést.
Ilyen wifit akar majd otthonra: mutatjuk, mennyivel jobb a wifi 6
Kíváncsiak voltunk arra, hogy mire képes a gyakorlatban a sokat ígérő legújabb wifi-technológia, így hát fogtunk egy újgenerációs routert, egy csúcsmobilt és egy gyors notebookot, és...
Egyre több appot töltünk le
2019-ben világszinten 9,1 százalékkal töltöttünk le több appot, mint korábban.
Beperelte a Pornhubot egy hallássérült férfi, mert nincsenek rendesen feliratozva a pornóvideók
Azt állítja, elvesztette a fonalat a Dögös mostohanagynéni vigyáz az engedetlen unokaöcsire című filmben.
Tüzetesen átnéztek 57 tanulmányt – ugye kitalálja, miért vannak mostanában ekkora tüzek?
Az emberi tevékenység okozta klímaváltozás fokozza a futótüzek kockázatát –m állapította meg egy friss brit elemzés.

További tech hírek >>