techTV – Samsung 2010-es újdonságok


Bécs jó! Jó a vínersniccer (naggyon), meg jó cuccokat láthattunk a „kék koreai” legfrissebb újdonságaiból. Sokszor elmondtuk a háromdéháromdéháromdé mantrát és láttunk ceruza vékony óriástévét. Mindezt pedig zenés videónkban meg is mutatjuk.

Bécsben ott volt minden, amit idén megvehetünk a Samsung termékpalettájáról. Az április környékén! érkező 3D-s FullHD kijelzőtől, a robotporszívóig, mindent meg lehetett fogdosni, ki lehetett próbálni. Megnézhettük testközelből az 1000 kép/mp-es videót rögzíteni képes ultrakompakt fotógépet, a Samsung első elektronikus könyvét, amibe írni is lehet nemcsak olvasni, láttunk FullHD videót felvevő zsebvideókamerát, gyönyörű net- és notebook-okat  és természetesen az új mobil trónkövetelőket.

##189141##

A fenti videó segítségével Ti is belekóstolhattok a Samsung 2010-es tortájába és már most bizton ígérhetem, hogy sokukkal a techTV laborjában bővebben is foglalkozunk majd.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>