techTV – Samsung 2010-es újdonságok


Bécs jó! Jó a vínersniccer (naggyon), meg jó cuccokat láthattunk a „kék koreai” legfrissebb újdonságaiból. Sokszor elmondtuk a háromdéháromdéháromdé mantrát és láttunk ceruza vékony óriástévét. Mindezt pedig zenés videónkban meg is mutatjuk.

Bécsben ott volt minden, amit idén megvehetünk a Samsung termékpalettájáról. Az április környékén! érkező 3D-s FullHD kijelzőtől, a robotporszívóig, mindent meg lehetett fogdosni, ki lehetett próbálni. Megnézhettük testközelből az 1000 kép/mp-es videót rögzíteni képes ultrakompakt fotógépet, a Samsung első elektronikus könyvét, amibe írni is lehet nemcsak olvasni, láttunk FullHD videót felvevő zsebvideókamerát, gyönyörű net- és notebook-okat  és természetesen az új mobil trónkövetelőket.

##189141##

A fenti videó segítségével Ti is belekóstolhattok a Samsung 2010-es tortájába és már most bizton ígérhetem, hogy sokukkal a techTV laborjában bővebben is foglalkozunk majd.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem készít több táblagépet a Google
A webes konszern leállította a saját készülékek fejlesztését, az androidos tábla PC-k készítését ugyanakkor továbbra is támogatni fogja.
A fapados gamer laptop
Az ár kedvező, a teljesítménye is jó, de találtunk kompromisszumokat. Az Asus TUF Gaming FX505-öt teszteltük.
World War Z – Úgy viszik az Epic Store-os verziót, mint a cukrot
A World War Z mögött álló Saber Interactive vezetője elárulta, hogy már 700 ezer példány talált gazdára az Epic Store-on keresztül.
Ma küldi fel az űrbe a NASA az új atomórát, amitől sok mindent remélnek a tudósok
Végül nem június 22-én, hanem június 24-én, azaz ma küldheti fel az űrbe azt a szerkezetet a NASA, amely fontos tudományos célokat szolgál. Egy atomóráról van szó, de nem az időt...
Samsung OLED-kijelzőt rakhat az iPadekbe az Apple
Nincsenek kihasználva az iPhone-kijelzőket gyártó üzemek, így az Apple az iPadekbe kérhet paneleket.

További tech hírek >>