techTV – Samsung 2010-es újdonságok


Bécs jó! Jó a vínersniccer (naggyon), meg jó cuccokat láthattunk a „kék koreai” legfrissebb újdonságaiból. Sokszor elmondtuk a háromdéháromdéháromdé mantrát és láttunk ceruza vékony óriástévét. Mindezt pedig zenés videónkban meg is mutatjuk.

Bécsben ott volt minden, amit idén megvehetünk a Samsung termékpalettájáról. Az április környékén! érkező 3D-s FullHD kijelzőtől, a robotporszívóig, mindent meg lehetett fogdosni, ki lehetett próbálni. Megnézhettük testközelből az 1000 kép/mp-es videót rögzíteni képes ultrakompakt fotógépet, a Samsung első elektronikus könyvét, amibe írni is lehet nemcsak olvasni, láttunk FullHD videót felvevő zsebvideókamerát, gyönyörű net- és notebook-okat  és természetesen az új mobil trónkövetelőket.

##189141##

A fenti videó segítségével Ti is belekóstolhattok a Samsung 2010-es tortájába és már most bizton ígérhetem, hogy sokukkal a techTV laborjában bővebben is foglalkozunk majd.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>