techTV – Samsung 2010-es újdonságok


Bécs jó! Jó a vínersniccer (naggyon), meg jó cuccokat láthattunk a „kék koreai” legfrissebb újdonságaiból. Sokszor elmondtuk a háromdéháromdéháromdé mantrát és láttunk ceruza vékony óriástévét. Mindezt pedig zenés videónkban meg is mutatjuk.

Bécsben ott volt minden, amit idén megvehetünk a Samsung termékpalettájáról. Az április környékén! érkező 3D-s FullHD kijelzőtől, a robotporszívóig, mindent meg lehetett fogdosni, ki lehetett próbálni. Megnézhettük testközelből az 1000 kép/mp-es videót rögzíteni képes ultrakompakt fotógépet, a Samsung első elektronikus könyvét, amibe írni is lehet nemcsak olvasni, láttunk FullHD videót felvevő zsebvideókamerát, gyönyörű net- és notebook-okat  és természetesen az új mobil trónkövetelőket.

##189141##

A fenti videó segítségével Ti is belekóstolhattok a Samsung 2010-es tortájába és már most bizton ígérhetem, hogy sokukkal a techTV laborjában bővebben is foglalkozunk majd.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tollas szárnnyal repül a különleges robotgalamb – videó
A PigeonBotot a galambok ízületeinek működésére alapozva fejlesztették ki.
Dragon Ball Z: Kakarot – Íme az első pontszámok
A mai napon jelent meg a január talán legfontosabb játéka, a Dragon Ball Z: Kakarot, az első kritikusok pedig már ítéletet is mondtak.
Itt az első mini GeForce RTX 2070
Az Intel Ghost Canyon NUC géphez rakta össze a mini GeForce RTX 2070-et az ASUS.
Mit szólna, ha ilyen lenne az összehajtható iPhone? – videó
Egyelőre senki sem tudja, az Apple mikor készíti el az összecsukható iPhone-t – már ha elkészíti valaha –, de a rajongókat ez nem tántorítja el attól, hogy videót készítsenek...
Hunt: Showdown – Nem lesz kötelező más játékosok ellen játszanunk
A Hunt: Showdown fejlesztői közzétettek egy igen terjedelmes bejegyzést a terveikről, ez alapján pedig hamarosan érkezik a PvE mód is.

További tech hírek >>