techTV - Sony újdonságok 2010 VIDEÓ!


Jó hely az az Amsterdam, na! A coffeeshop-ok és a piros lámpás negyed nélkül is, ahol amúgy szinte csak és kizárólag turistákat találsz! Olyan jófélén multikulti, amit személy szerint nagyon bírok. Na meg itt van a Sony európai főhadiszállása, úgyhogy volt min csorgatni a nyálunkat a kiállítótérben.

##189709##

Szerencsére a legtöbb cucc hozzánk is megérkezik majd, kezdve az új dizájn irányzatot nyitó Monolith Bravia tv-től, a VAIO notikon és a 3D tévén át, az új Walkman-eken keresztül, a legújabb Alpha fotógépekig, csak bírjuk pénztárcával. A Sony-nál is központi téma a harmadik dimenzió lapostévébe zárása, ráadásul megvan az az előnye a legtöbb 3D tv gyártóval szemben, hogy ott a pöttöm tartalomgyártó cége a Sony Pictures, a saját szintén alig látszó játékszoftver részlege az Sony Computer Entertainment és mondjuk már most van saját 3D-s lejátszója, a PS3! Ráadásul az idei FIFA vébének a Sony az egyik főtámogatója és bizony huszonegynéhány meccset (köztük a döntőt) 3D-ben, ráadásul Full HD felbontásban nézhetik meg a szerencsések (asszem mi is, itthon, de erre majd jól rákérdezek), csak egy 3D LCD tévé kell hozzá. Jó nem?

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Itt az Asus ROG Phone II gamermobil
Léghűtéses és gamepades periféria is van hozzá.
Csinált egy furcsa karkötőt a Facebook, mindent érezhetünk vele a virtuális valóságban
Tasbi néven mutatta be a Facebook Reality Labs annak a karkötőnek a prototípusát, ami a jövőben kényelmesebbé teheti a virtuális valóság "élvezetét".
Sub-Zero lett a népszerű DJ-ből, augusztusban ingyen megkapjuk
Egészen különleges DLC-t jelentett be a Warner és a NetherRealm a Mortal Kombat 11-hez: Dimitri Vegas skin érkezik.
A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-át az AMD 400-szériás alaplapjain
Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Nincs most ennél erősebb androidos mobil: megjött az Asus ROG Phone II
Az Asus mutatta be elsőként azt a készüléket, amibe a Qualcomm jelenlegi legerősebb processzora került. Az eszköz méltó utódja lett a tavaly ROG Phone-nak.

További tech hírek >>