techTV - Sony újdonságok 2010 VIDEÓ!


Jó hely az az Amsterdam, na! A coffeeshop-ok és a piros lámpás negyed nélkül is, ahol amúgy szinte csak és kizárólag turistákat találsz! Olyan jófélén multikulti, amit személy szerint nagyon bírok. Na meg itt van a Sony európai főhadiszállása, úgyhogy volt min csorgatni a nyálunkat a kiállítótérben.

##189709##

Szerencsére a legtöbb cucc hozzánk is megérkezik majd, kezdve az új dizájn irányzatot nyitó Monolith Bravia tv-től, a VAIO notikon és a 3D tévén át, az új Walkman-eken keresztül, a legújabb Alpha fotógépekig, csak bírjuk pénztárcával. A Sony-nál is központi téma a harmadik dimenzió lapostévébe zárása, ráadásul megvan az az előnye a legtöbb 3D tv gyártóval szemben, hogy ott a pöttöm tartalomgyártó cége a Sony Pictures, a saját szintén alig látszó játékszoftver részlege az Sony Computer Entertainment és mondjuk már most van saját 3D-s lejátszója, a PS3! Ráadásul az idei FIFA vébének a Sony az egyik főtámogatója és bizony huszonegynéhány meccset (köztük a döntőt) 3D-ben, ráadásul Full HD felbontásban nézhetik meg a szerencsések (asszem mi is, itthon, de erre majd jól rákérdezek), csak egy 3D LCD tévé kell hozzá. Jó nem?

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>