techTV - Sony újdonságok 2010 VIDEÓ!


Jó hely az az Amsterdam, na! A coffeeshop-ok és a piros lámpás negyed nélkül is, ahol amúgy szinte csak és kizárólag turistákat találsz! Olyan jófélén multikulti, amit személy szerint nagyon bírok. Na meg itt van a Sony európai főhadiszállása, úgyhogy volt min csorgatni a nyálunkat a kiállítótérben.

##189709##

Szerencsére a legtöbb cucc hozzánk is megérkezik majd, kezdve az új dizájn irányzatot nyitó Monolith Bravia tv-től, a VAIO notikon és a 3D tévén át, az új Walkman-eken keresztül, a legújabb Alpha fotógépekig, csak bírjuk pénztárcával. A Sony-nál is központi téma a harmadik dimenzió lapostévébe zárása, ráadásul megvan az az előnye a legtöbb 3D tv gyártóval szemben, hogy ott a pöttöm tartalomgyártó cége a Sony Pictures, a saját szintén alig látszó játékszoftver részlege az Sony Computer Entertainment és mondjuk már most van saját 3D-s lejátszója, a PS3! Ráadásul az idei FIFA vébének a Sony az egyik főtámogatója és bizony huszonegynéhány meccset (köztük a döntőt) 3D-ben, ráadásul Full HD felbontásban nézhetik meg a szerencsések (asszem mi is, itthon, de erre majd jól rákérdezek), csak egy 3D LCD tévé kell hozzá. Jó nem?

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Vízhűtés Radeon VII-re, házilag
Vannak bátor egyének, akik nem szívbajosak drága alkatrészekkel kísérletezni, és kreativitásnak sincsenek híján.
Feltárult a rejtélyes Inka Birodalom egy újabb sírja
A hajdani Inka Birodalom egy előkelőségének sírhelyét tárták fel a régészek Peru északi részén.
Kiadta az LPDDR5 specifikációit a JEDEC
Az új generációs ultramobil memóriaszabvány komoly effektív órajelen működhet.
Befutott a Michael Jackson-dokumentumfilm előzetese
Megérkezett a Michael Jackson vélt molesztálásait feltáró, a Sundance Fesztivál közönsége által sokkolónak kikiáltott dokumentumfilm előzetese.
A Panasonic új mikrója magától felismeri, meddig kell melegíteni az ételt
A mikrohullámú sütők gyakori problémája, hogy nem melegítik meg jól az ételt, vagy túl forróak lesznek, mire kivesszük belőlük. A Panasonic idei új alternatívája erre a problémára...

További tech hírek >>