Tekerd fel a... rádiót!


Ha esetleg aggodalommal töltenének el a 2012-re vonatkozó jóslatok vagy a természeti katasztrófákról szóló hírek, akkor elgondolkodhatsz egy ilyen kurblis rádió beszerzésén.

Az ára jelenleg 60 dollár, azaz cirka 12500 forint a Hammacher Schlemmernél, az értéke viszont felbecsülhetetlen, ha olyan helyre kerülsz, ahol nincs áram.

Ebben a szerkezetben ugyanis a kurbli tekerésével lehet áramot fejleszteni, méghozzá egész jó energia-befektetéssel. ÁLlítólag egy perc tekeréssel 65 percig működtethető a rádió és a beépített elemlámpa egyszerre.Ugyanis van benne egy beépített LED lámpa is az ébresztőóra és a 3,5 mm-es jack csatlakozó mellett. Ráadásul tölteni is lehet róla USB-s eszközöket.

Mi más kellhetne még?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ha a K&H Bank ügyfele, még ma ellenőrizze a számítógépét
Szerdától csak a legfejlettebb operációs rendszereken és böngészőkön keresztül lesznek elérhetők a K&H Bank szolgáltatásai. Mutatunk egy oldalt, ahol egy kattintással megnézheti,...
Érkezhet a GeForce GTX 1650 GDDR6-os verziója?
Az eddigi GeForce GTX 1650 és a GeForce GTX 1650 Super között építhet hidat az NVIDIA.
46 000 éves madarat találtak
Már nem tudták megmenteni az életét.
Ezekből a játékokból még nem készültek filmek. Pedig jó lenne!
Megmutatjuk a legjobb alapanyagokat, szavazzon, melyiket látná szívesen a filmvásznon!
Videón az iPhone 9
A klip is azt mutatja, hogy valóban a régi dizájnt választott az Apple.

További tech hírek >>