Tekerd fel a... rádiót!


Ha esetleg aggodalommal töltenének el a 2012-re vonatkozó jóslatok vagy a természeti katasztrófákról szóló hírek, akkor elgondolkodhatsz egy ilyen kurblis rádió beszerzésén.

Az ára jelenleg 60 dollár, azaz cirka 12500 forint a Hammacher Schlemmernél, az értéke viszont felbecsülhetetlen, ha olyan helyre kerülsz, ahol nincs áram.

Ebben a szerkezetben ugyanis a kurbli tekerésével lehet áramot fejleszteni, méghozzá egész jó energia-befektetéssel. ÁLlítólag egy perc tekeréssel 65 percig működtethető a rádió és a beépített elemlámpa egyszerre.Ugyanis van benne egy beépített LED lámpa is az ébresztőóra és a 3,5 mm-es jack csatlakozó mellett. Ráadásul tölteni is lehet róla USB-s eszközöket.

Mi más kellhetne még?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hamarosan új albummal jelentkezhet a League of Legends virtuális metálbandája, a Pentakill
Egy zenész elszólta magát a Twitteren, így lehet, idő előtt lelepleződött a League of Legends metálbandájának következő nagy dobása.
Sok újítást hoz a Sapphire Rapids és az Alder Lake
Az Intel a biztonságra is rágyúr Ice Lake-SP-től kezdve.
Bill Gates szerint nyárra véget érhet a koronavírus-járvány, de ennek van egy szigorú feltétele
A CNN vendégeként Bill Gates egy sokakat foglalkoztató kérdésre is megpróbált választ adni: meddig tarthat még a koronavírus-járvány?
Földrengésszerű változásokat hozott a technológiai szektorba a vírus
A zuhanó eladások mellett viszont kézzel foghatóvá válhat az új, 5. generációs mobil technológia, az 5G hasznossága.
Most érdemes játékot venni: Hatalmas kedvezményekkel elrajtolt a PS Store tavaszi vására
Kezdetét vette a PS Store tavaszi vására, ahol olyan címek vannak leakciózva, mint a Fallen Order, a Death Stranding vagy épp a FIFA 20.

További tech hírek >>