Tekerhetsz a kajádért a hotelben


Érdekes ajánlattal állt elő egy dán hotel: aki termel némi áramot nekik a különleges, áramfejlesztőhöz csatlakoztatott szobabiciklijükön, az ingyen kapja a vacsorát.

Szerencsére nem kell halálra dolgozniuk magukat a vendégeknek: 10 wattnyi elektromosságért jár a 26 eurós ételkupon, ezt állítólag 15 percnyi tekeréssel tudja összehozni egy átlagos fizikumú ember. A teljesítményt iPhone-okkal mérik, amiket a bringákra erősítik.

Az akció ma indul, és egy évig tart a Crowne Plaza hotelben. Csak a szállóvendégek részére ér az ajánlat, tehát olyat nem lehet, hogy valaki az utcáról betér egy kis tekerésre, aztán megkajál.

A hotel szóvivője szerint Koppenhágáról sokan asszociálnak a biciklizésre, mert a helyiek 36 százaléka minden nap kerékpárral jár dolgozni, ezért is választották a szobabiciklit az áramfejlesztés eszközének.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jonathan Nolan elszólásából kiderült, hogy ki lehet a Westworld 4. évadának főgonosza
A sorozat készítője egy kerekasztal beszélgetésen ejtett el egy félmondatot a készülő évad forgatókönyvéről.
Felküldött egy nagy fekete dobozt a NASA a Nemzetközi Űrállomásra, új időszámítás kezdődik
A NASA még 2001-ben juttatta fel a Nemzetközi Űrállomás fedélzetére az Express tudományos hordozóegység első darabját. Most az utolsó is megérkezett.
Kiszivárgott volna a PS Plus egyik júniusi ajándéka?
Hamarosan leleplezik a PS Plus következő havi ajándékait, azonban lehet, hogy a brit PS Store-nak hála az egyik cím idő előtt lebukott.
Felértékelődhet a bizalom a távközlési szektorban
A jövő hálózatai jóval komplexebbek, ezért jóval sebezhetőbbek is lesznek, ezért fontos a beszállítókkal szembeni bizalom.
Serious Sam – Potom áron lehet a tiéd a kultklasszikus FPS minden része a Steam leárazásának hála
A Steamen épp le van árazva minden, ami Serious Sam, így pár euróért bőségen be lehet vásárolni a remek FPS-ből.

További tech hírek >>