Tekerj áramot magadnak!


Örvendetes hírünk van a bringázás szerelmeseinek. Egy magyar hobbytermékből vásárolható cucc lett! És hogy mire jó? Tölti a ketyeréidet menet közben!

Jómagam meg sem tudom számolni hányszor húzott ki a csávából a jó öreg PDA-m, amikor a Budai hegyekben kicsit jobban elkavarodtunk. Hozzáteszem, hogy mivel tudtuk, hogy van GPS, nem nagyon foglalkoztunk azzal merre menjünk. Mentünk amerre a kedvünk vitt.

Ha meguntunk gyorsan beizzítottuk a PDA-t és már tudtuk is merre van a haza. A folyamatos navigáció még mindig álom volt, hiszen spórolni kellett az akkuval, és a GPS vevő, meg a folyamatosan futó szoftver nem tartozik az energiakímélő megoldásokhoz. A Bike2USB nem csinál mást, mint az első kerékben lévő agydinamó energiáját (amivel mondjuk a lámpákat lehet üzemeltetni egy túrabringán) átalakítja olyanná, amit a PDA-k, iPod-ok, MP3 lejátszók szeretnek.

Oké! Ehhez kell agydinamó (nekünk mondjuk pont nincs), de sok kétkerekűn már gyárilag van és a Bike2USB 5000 Ft-os ára senkit nem fog a földhöz vágni, viszont életet menthet egy hosszabb túrán!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Desperados 3 - Demó és egy új trailer is érkezett
A közelgő megjelenés előtt lehetőséget kaptunk arra, hogy belekósoltjunk a vadnyugati taktikai játékba.
A Vodafone javasolja: rendszeresen töröljön a böngészőjében, úgy élvezetesebb lesz az internet
A véleménybuborékot (filterbuborékot) vizsgálta a Vodafone Magyarország megbízásából készített kutatás. A vállalat arra volt kíváncsi, hogy a hazai netezők tartalomfogyasztását...
Most már biztos, hogy Cate Blanchett szerepelni fog a Borderlands-filmben
Eli Roth ismét együtt dolgozhat az Oscar-díjas színésznővel.
Jövőre érkezik az utolsó processzor a Socket AM4-es foglalatba
Az idén befutó Vermeer után úgy néz ki, hogy még lesz egy köztes frissítés a DDR5-re való átváltás előtt.
Újra kínál korlátlan adatot a Vodafone
5G-t viszont csak a legdrágább díjcsomaghoz ad a szolgáltató.

További tech hírek >>