Tekerj áramot magadnak!


Örvendetes hírünk van a bringázás szerelmeseinek. Egy magyar hobbytermékből vásárolható cucc lett! És hogy mire jó? Tölti a ketyeréidet menet közben!

Jómagam meg sem tudom számolni hányszor húzott ki a csávából a jó öreg PDA-m, amikor a Budai hegyekben kicsit jobban elkavarodtunk. Hozzáteszem, hogy mivel tudtuk, hogy van GPS, nem nagyon foglalkoztunk azzal merre menjünk. Mentünk amerre a kedvünk vitt.

Ha meguntunk gyorsan beizzítottuk a PDA-t és már tudtuk is merre van a haza. A folyamatos navigáció még mindig álom volt, hiszen spórolni kellett az akkuval, és a GPS vevő, meg a folyamatosan futó szoftver nem tartozik az energiakímélő megoldásokhoz. A Bike2USB nem csinál mást, mint az első kerékben lévő agydinamó energiáját (amivel mondjuk a lámpákat lehet üzemeltetni egy túrabringán) átalakítja olyanná, amit a PDA-k, iPod-ok, MP3 lejátszók szeretnek.

Oké! Ehhez kell agydinamó (nekünk mondjuk pont nincs), de sok kétkerekűn már gyárilag van és a Bike2USB 5000 Ft-os ára senkit nem fog a földhöz vágni, viszont életet menthet egy hosszabb túrán!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Íme a négy hónapon át laborban növesztett emberi miniagy első eredményei
Az emberi sejtek alkotta "miniagy" fejlődik a leglassabban az emberszabásúak közül – állapították meg svájci kutatók. A miniagyak sejtek miniatűr gyűjteményei, melyek segítségével...
Kipróbáltuk a motoros szelfikamerával ellátott okostelefont
Tud a Huawei kapufát lőni: íme a P smart Z okostelefon.
Itt biztosan megtalálja kedvenc Nintendo-játékait, és játszhat is velük
Az alábbi weboldal visszarepít a múltba, számos, egykor igazán népszerű Nintendo-játékot hozva a böngészőnkbe.
Az Xbox Game Pass előfizetői többet játszanak, mint a nem előfizetők
Érdekes statisztikával állt elő a Microsoft, mely szerint az Xbox Game Pass előfizetői jelentősen többet is játszanak.
Digitális országutak: mi legyen a jó öreg sofőrökkel?
Egy évtizeden belül átalakulhat a szállítási szakma, és ez súlyosan érintheti az autóvezetőket is. A digitalizáció előtt azonban sok akadály van.

További tech hírek >>