Telefon amit használok - 5800 XpressMusic


Lassan fél éve használom a Nokia 5800-as telefonomat, így kialakult bennem egy vélemény amit most megosztok veletek. Tudom hogy sokan vágynak erre a telefonra, és azt is hogy sokaknak van.

Rögtön az érintőképernyővel kezdeném. Személy szerint nem vagyok megelégedve vele, nehézkesen kezelhető, karcolódik, néha lefagy, nem mindig tudom felvenni a telefont ha hívnak. Ha fényképezek a telefonnal az sem hoz kielégítő eredményt, lehetnének jobbak is a képek.

Amiben egyértelműen kiemelkedik az a hangzás, hallássérült lévén ezt a telefont meghallom az utcán ha csörög és jól szólnak rajta az mp3-formátumú zenék is. Tetszik még az hogy meg tudok nézni rajta egy filmet, amihez ajánlom a Zune Video Convertert, szerintem ezzel a kis programmal lehet a legjobb minőségben filmet konvertálni a telefonra. Ha elkezdek nézni egy filmet az első két-három másodpercben beszaggat, de utána már nincs gond.

A telefon egy töltéssel nekem kibír öt, hat, napot, persze ha nem nézek rajta filmet, vagy nem hallgatom állandóan az mp3-aimat, vagy a rádiót. Összességében véve többet vártam a telefontól, de azért nincs okom panaszra sem, ha értékelnem kellene akkor közepes minősítést adnék neki. Remélem segítettem azoknak akik még gondolkoznak a telefon vásárlásán. Elképzelhető azonban hogy ezeket a gondokat meg lehet oldani egy szoftver frissítéssel, persze ha van már megfelelő szoftver.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>