Telefon amit használok - 5800 XpressMusic


Lassan fél éve használom a Nokia 5800-as telefonomat, így kialakult bennem egy vélemény amit most megosztok veletek. Tudom hogy sokan vágynak erre a telefonra, és azt is hogy sokaknak van.

Rögtön az érintőképernyővel kezdeném. Személy szerint nem vagyok megelégedve vele, nehézkesen kezelhető, karcolódik, néha lefagy, nem mindig tudom felvenni a telefont ha hívnak. Ha fényképezek a telefonnal az sem hoz kielégítő eredményt, lehetnének jobbak is a képek.

Amiben egyértelműen kiemelkedik az a hangzás, hallássérült lévén ezt a telefont meghallom az utcán ha csörög és jól szólnak rajta az mp3-formátumú zenék is. Tetszik még az hogy meg tudok nézni rajta egy filmet, amihez ajánlom a Zune Video Convertert, szerintem ezzel a kis programmal lehet a legjobb minőségben filmet konvertálni a telefonra. Ha elkezdek nézni egy filmet az első két-három másodpercben beszaggat, de utána már nincs gond.

A telefon egy töltéssel nekem kibír öt, hat, napot, persze ha nem nézek rajta filmet, vagy nem hallgatom állandóan az mp3-aimat, vagy a rádiót. Összességében véve többet vártam a telefontól, de azért nincs okom panaszra sem, ha értékelnem kellene akkor közepes minősítést adnék neki. Remélem segítettem azoknak akik még gondolkoznak a telefon vásárlásán. Elképzelhető azonban hogy ezeket a gondokat meg lehet oldani egy szoftver frissítéssel, persze ha van már megfelelő szoftver.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>