Telefon amit használok - 5800 XpressMusic


Lassan fél éve használom a Nokia 5800-as telefonomat, így kialakult bennem egy vélemény amit most megosztok veletek. Tudom hogy sokan vágynak erre a telefonra, és azt is hogy sokaknak van.

Rögtön az érintőképernyővel kezdeném. Személy szerint nem vagyok megelégedve vele, nehézkesen kezelhető, karcolódik, néha lefagy, nem mindig tudom felvenni a telefont ha hívnak. Ha fényképezek a telefonnal az sem hoz kielégítő eredményt, lehetnének jobbak is a képek.

Amiben egyértelműen kiemelkedik az a hangzás, hallássérült lévén ezt a telefont meghallom az utcán ha csörög és jól szólnak rajta az mp3-formátumú zenék is. Tetszik még az hogy meg tudok nézni rajta egy filmet, amihez ajánlom a Zune Video Convertert, szerintem ezzel a kis programmal lehet a legjobb minőségben filmet konvertálni a telefonra. Ha elkezdek nézni egy filmet az első két-három másodpercben beszaggat, de utána már nincs gond.

A telefon egy töltéssel nekem kibír öt, hat, napot, persze ha nem nézek rajta filmet, vagy nem hallgatom állandóan az mp3-aimat, vagy a rádiót. Összességében véve többet vártam a telefontól, de azért nincs okom panaszra sem, ha értékelnem kellene akkor közepes minősítést adnék neki. Remélem segítettem azoknak akik még gondolkoznak a telefon vásárlásán. Elképzelhető azonban hogy ezeket a gondokat meg lehet oldani egy szoftver frissítéssel, persze ha van már megfelelő szoftver.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Októberben jön a Call of Duty: Mobile
Százfős battle royale módot is kínál a free to play játék.
Rossz hírt közölt néhány influenszerrel az Instagram
Súlycsökkentés, plasztikai műtétek – ilyen reklámokkal is találkozni az Instagramon, a posztok ráadásul a fiatalokhoz is eljutnak. Nem csoda, hogy a képmegosztónak lépnie kellett.
Planet Zoo – Trailer mutatja be, mi lesz a bétában
Hamarosan kezdődik a novemberben érkező Planet Zoo bétatesztje, amely során két játékmódot is kipróbálhatunk.
A Sony is piacra dobja valódi LED kijelzőit
Minden képpont mögött egyedileg vezérelhető LED világít a Full HD, 4K, 8K és 16K felbontású megjelenítőkben.
Magyarország is felkerült az AWS térképére
Elsőként kapott a magyar piacon Amazon Web Services Advanced partneri minősítést egy magyar cég.

További tech hírek >>