Telefon amit használok - 5800 XpressMusic


Lassan fél éve használom a Nokia 5800-as telefonomat, így kialakult bennem egy vélemény amit most megosztok veletek. Tudom hogy sokan vágynak erre a telefonra, és azt is hogy sokaknak van.

Rögtön az érintőképernyővel kezdeném. Személy szerint nem vagyok megelégedve vele, nehézkesen kezelhető, karcolódik, néha lefagy, nem mindig tudom felvenni a telefont ha hívnak. Ha fényképezek a telefonnal az sem hoz kielégítő eredményt, lehetnének jobbak is a képek.

Amiben egyértelműen kiemelkedik az a hangzás, hallássérült lévén ezt a telefont meghallom az utcán ha csörög és jól szólnak rajta az mp3-formátumú zenék is. Tetszik még az hogy meg tudok nézni rajta egy filmet, amihez ajánlom a Zune Video Convertert, szerintem ezzel a kis programmal lehet a legjobb minőségben filmet konvertálni a telefonra. Ha elkezdek nézni egy filmet az első két-három másodpercben beszaggat, de utána már nincs gond.

A telefon egy töltéssel nekem kibír öt, hat, napot, persze ha nem nézek rajta filmet, vagy nem hallgatom állandóan az mp3-aimat, vagy a rádiót. Összességében véve többet vártam a telefontól, de azért nincs okom panaszra sem, ha értékelnem kellene akkor közepes minősítést adnék neki. Remélem segítettem azoknak akik még gondolkoznak a telefon vásárlásán. Elképzelhető azonban hogy ezeket a gondokat meg lehet oldani egy szoftver frissítéssel, persze ha van már megfelelő szoftver.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen kamerákat kaphatnak a Samsung Galaxy Note 20 mobilok
A kisebbik verzió akkumulátoráról is érkeztek információk, nem csak a kamerákról.
Ezek történtek ezen a 23. héten - a múlt évszázadban
Megjelent a Napster, a Tetris és az Apple II. Technikatörténeti visszatekintő a 23. hétről.
Bitang erős gamer laptop minden kockának
Újragondolt dizájnnal jelentkezik a Lenovo erőműve.
Bezöldült az Oppo Find X2 Pro
Az európai megjelenésre valószínűleg sokat kell majd várni, de már zöldben is van Find X2 Pro.
Júniusi HBO premierek
Debütáló sorozatok és új évadok özöne érkezik júniusban az HBO Go kínálatába. Premieren a Doom Patrol második évadja is!

További tech hírek >>