Telefonfülke reinkarnáció.


A sógorok jó ötlettel álltak elő, hogy ezeket az idejét múlt kis bódékat feltámasszák és újra hasznossá tegyék. Elektromos töltőállomásokká alakítják a telefonfülkéket!

Mekkora zseniális ötlet! Áram ugye mindegyikben van, telefonáló (legalábbis fülkéből, apróval) meg egyre kevesebb. Így relatív kis beruházással, könnyen töltőállomássá alakítható egy ilyen fülke.

Ausztriában jelenleg csak 3782 db regisztrált, teljesen elektromos, vagy hibrid jármű van, és míg az üres fülkék nem túl esztétikusak, addig a zöld „benzinkutak” komoly segítséget jelenthetnek ezen gépjárművek tulajdonosainak. Ráadásul elemzők szerint ez a szám akár 400 ezerre is nőhet 2020-ig, így a 13 ezer fülke bizony kelleni fog, hogy ellássa üzemanyaggal a járműveket.

A tesztüzem idején ingyen töltés jár a bétatesztelőknek, a dolog iróniája azonban, hogy amint élesítik a rendszert, mobiltelefonunkkal fizethetünk majd a szolgáltatásért. Mi innen drukkolunk, hogy a projekt sikeres legyen, hiszen nálunk sem jönne rosszul egy ilyen fejlesztés, és így talán a villanyautók száma is gyorsabban emelkedne kis hazánkban.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>