Telefonfülke reinkarnáció.


A sógorok jó ötlettel álltak elő, hogy ezeket az idejét múlt kis bódékat feltámasszák és újra hasznossá tegyék. Elektromos töltőállomásokká alakítják a telefonfülkéket!

Mekkora zseniális ötlet! Áram ugye mindegyikben van, telefonáló (legalábbis fülkéből, apróval) meg egyre kevesebb. Így relatív kis beruházással, könnyen töltőállomássá alakítható egy ilyen fülke.

Ausztriában jelenleg csak 3782 db regisztrált, teljesen elektromos, vagy hibrid jármű van, és míg az üres fülkék nem túl esztétikusak, addig a zöld „benzinkutak” komoly segítséget jelenthetnek ezen gépjárművek tulajdonosainak. Ráadásul elemzők szerint ez a szám akár 400 ezerre is nőhet 2020-ig, így a 13 ezer fülke bizony kelleni fog, hogy ellássa üzemanyaggal a járműveket.

A tesztüzem idején ingyen töltés jár a bétatesztelőknek, a dolog iróniája azonban, hogy amint élesítik a rendszert, mobiltelefonunkkal fizethetünk majd a szolgáltatásért. Mi innen drukkolunk, hogy a projekt sikeres legyen, hiszen nálunk sem jönne rosszul egy ilyen fejlesztés, és így talán a villanyautók száma is gyorsabban emelkedne kis hazánkban.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>