Tengeri csillag telefon


Nagyon fura mobilról olvastam, és egyszerűen el nem tudom képzelni, ki használna ilyet szívesen. A kis hableánynak biztosan bejön, de ő csak a szárazföldön tudná használni, mert nem vízálló. Különben sincs térerő a víz alatt... még.

Az egyetlen pozitívuma ennek a telkónak, hogy aranyosan néz ki. Amikor még egyszámjegyű volt az életkorom, biztosan szívesen játszottam volna egy ilyen ketyerével én is. Na de hogy mobiltelefonként használjon valaki egy ilyen játékszert? El nem tudom képzelni.

Természetesen a Távol-Keletről jött az ötlet. Egy ázsiai webshopban  lehet megvásárolni 126 dollárért a 'Star Shape 1.8 inch Touch Screen Lady's Cell Phone with Diamond' névre hallgató modellt. (Ha több darabot rendelünk, az ár csökken.) Az 1,8 hüvelykes érintőképernyő látszik is a képeken, a gyémántok valódiságában azért én nem lennék olyan biztos, legalábbis az ár fényében.

A specifikációk elég szegényesek: a mobil belső memóriája az adatlap szerint egy megabájt, de két gigáig bővíthető memóriakártyával, ami egyébként benne is van a csomagban. Van benne FM rádió és fényképező, utóbbi elég szerény felbontással. A szélessávú internetezést el lehet felejteni ezzel a készülékkel: GPRS és WAP áll rendelkezésre.

Van pár dolog a világon, amit nem vagyok képes megérteni. Most a tengeri csillag is odakerült a polcra, a relativitás-elmélet és a hegyes műkörmök mellé.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiterjesztett valóság szemüveget készít a Facebook
A társaság erősítheti a fejlesztéseit a területen, mert egy exkluzív partnerre tett szert.
Nanodrónokat vethet be a bűnüldözésben az EU
Retteghetnek a maffiózok: a mindössze 33 grammos apróságok akár 2 kilométerre is el tudnak repülni.
A szülők 28 százaléka aggódik a káros online tartalmak miatt
A 7–12 éves korú gyermeket nevelő szülők több mint egynegyede az erőszakos vagy szexuális tartalmaktól fél.
Az Androméda-törzs [filmkritika]
Újabb klasszikus vírusfilmet vettünk elő. Michael Crichton, a Westworld írójának látomása ma is érvényes kérdéseket vet fel.
Évtizedes mélypont felé száguld a mobilpiac
A CCS Insight szerint 250 millió okostelefonnal kevesebb fogyhat idén, mint tavaly.

További tech hírek >>