Tesco Clubcard már mobilon is


A Tesco Clubcard hűségkártyával rendelkező vásárlói az ingyenes Clubcard alkalmazással vehetik igénybe az áruházlánc kedvezményes ajánlatait. Október 1-től ugyanis pénztárcájuk helyett telefonjukon gyűjthetik kuponjaikat és utalványaikat. Az iOS, Android és Windows platformokon is elérhető applikáció hosszú távú célja, hogy külföldi áruházakban is lehetővé tegye a kuponok beváltását.

A Tesco Clubcard ingyenes mobil applikációjával a vásárlók egy helyen tarthatják minden kedvezményre jogosító és pontgyűjtő kártyájukat, kuponjaikat és utalványaikat. Az alkalmazást letöltő felhasználók egyszerűen beszkennelik meglévő papíralapú kuponjaikat a Clubcard rendszerébe, így ezután bárhol, bármikor felhasználhatják azokat okostelefonjuk segítségével. A fejlesztéssel a vásárlók ráadásul könnyedén nyomon követhetik pontegyenlegüket és tranzakcióikat, sőt, extra ajánlatok között is böngészhetnek. A hivatalos Clubcard applikációba felvitt kedvezményeket pedig a pénztárosok és az önkiszolgáló kasszák a vásárló okostelefonjából is be tudják olvasni.

A vállalat az elmúlt másfél év során kiemelt figyelmet fordított a digitális fejlesztésekre. Az online felületek kialakítását követő lépés a Tesco Clubcard applikáció, amelyet Magyarország mellett Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is elindítottak.

Bővebb információ az alkalmazásról: Tesco.hu

 

Kulcsszavak: mobil, sajtóközlemény, tesco
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[TGA 2019] Weird West trailer
Volt Dishonored- és Prey-fejlesztőktől érkezik ez a vadnyugati történet, mely a karakterek sorsáról fog szólni.
[TGA 2019] Godfall trailer
A Gearbox gondozásában készülő looter-slasher PS5-re és PC-re készül, a The Game Awardson az első trailert is láthattuk.
[TGA 2019] Naraka: Bladepoint trailer
Kelet és nyugat találkozásaként jellemezték ezt az online akciójátékot, mely egy kínai fejlesztőcsapattól érkezik.
Olcsó és ütős a Redmi K30 5G
120 Hz-es kijelzőt és 5G-támogatást hozott a készülék, 300 dollár alatti vételárral.
Ilyen lesz az új Xbox, a Sekiro lett az év játéka – The Game Awards 2019
Nem tarolt a Death Stranding, de a Disco Elysium több díjat is elvitt, és még Vin Diesel is tiszteletét tette a díjátadón.

További tech hírek >>