Tévé, YouTube és új játékok Xboxon


Az E3-on kiderült, merre fejlődik tovább az Xbox Live. Gesztus- és hangalapú kereső, tévécsatornák, új játékok érkeznek a Microsoft konzoljára.

Az Xbox 360 felhasználói felülete ráncfelvarráson esett át a minél zavartalanabb élmény érdekében. A gesztusok mellett hanggal is irányíthatjuk a ketyerét, ha egyszerűen kimondjuk, hogy Xbox Home, vagy Xbox Bing, akkor automatikusan betöltődik a megfelelő lap.

Az Xboxon streamelhető lesz a YouTube, illetve tévécsatornák, mint a Canal , a Fox, vagy a Sky. A mostanában sikert sikerre halmozó, a hagyományos kábeltévéket porig alázó Netflix pedig már régóta elérhető a konzolon a világ szerencsésebb tájain. A Bing integráció révén kényelmesen kereshetünk a Youtube-on vagy a Netflix kínálatában.

A játékok terén is akad újdonság. Kinect Fun Labs néven elérhető lesz a legújabb Kinect innovációkat bemutató hub az Xbox LIVE-on. Az új fejlesztésnek köszönhetően lehetővé válik például a különböző tárgyak beszkennelése, a játékosok felismerése, vagy akár az ujjak mozdulatainak külön érzékelése. A Kinect Fun Labs négy különféle alkalmazással indul, de még a nyár folyamán megjelenik további kettő.

Az Xbox 360 játékok egyik zászlóshajójával, a Halo-val kapcsolatban is kiderült pár új hír. A széria következő, negyedik epizódjára még várni kell, de 2012-ben már piacra kerül. A hangulat fokozása érdekében a bejelentést egy teaser videóval is megspékelték. Hogy a hardcore rajongók addig is tudjanak mire költeni, megjelent a Halo: Combat Evolved Anniversary nevű ünnepi kiadás, ami az eredeti játék feljavított változatát tartalmazza.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Blair Witch - Hamarosan Switch-en is borzonghatunk
Megjelentési dátumot kapott a horrorjáték Switch-verziója, melyről egy áttekintő trailer is érkezett.
Mégsem nézünk PS5-ös játékokat
A Sony is elhalasztotta a várva várt bemutatóját.
Magyar kutató: Sokkal több embert kell megvizsgálni a fertőzési lánc megszakításához
A COVID-19 betegség a tünetmentes fertőzők miatt észrevétlenül is terjed, a vírus órákig életképes a levegőben sokáig lebegő apró folyadékcseppeken, zárt térben sokkal jobban...
Érdekes megoldás a Zoomtól: annak lesz biztonságos, aki fizet
Az ingyenessége révén is népszerű, ám a biztonsági rések miatt sokat támadott Zoom azok számára teszi igazán biztonságossá a szolgáltatást, akik fizetnek érte.
Máris megjelentek a pletykák a PS5-bemutató új időpontjáról
Egyes források szerint alig több mint egy héttel kell csak tovább várnunk, június 12. lehet az új dátum.

További tech hírek >>