Tévé, YouTube és új játékok Xboxon


Az E3-on kiderült, merre fejlődik tovább az Xbox Live. Gesztus- és hangalapú kereső, tévécsatornák, új játékok érkeznek a Microsoft konzoljára.

Az Xbox 360 felhasználói felülete ráncfelvarráson esett át a minél zavartalanabb élmény érdekében. A gesztusok mellett hanggal is irányíthatjuk a ketyerét, ha egyszerűen kimondjuk, hogy Xbox Home, vagy Xbox Bing, akkor automatikusan betöltődik a megfelelő lap.

Az Xboxon streamelhető lesz a YouTube, illetve tévécsatornák, mint a Canal , a Fox, vagy a Sky. A mostanában sikert sikerre halmozó, a hagyományos kábeltévéket porig alázó Netflix pedig már régóta elérhető a konzolon a világ szerencsésebb tájain. A Bing integráció révén kényelmesen kereshetünk a Youtube-on vagy a Netflix kínálatában.

A játékok terén is akad újdonság. Kinect Fun Labs néven elérhető lesz a legújabb Kinect innovációkat bemutató hub az Xbox LIVE-on. Az új fejlesztésnek köszönhetően lehetővé válik például a különböző tárgyak beszkennelése, a játékosok felismerése, vagy akár az ujjak mozdulatainak külön érzékelése. A Kinect Fun Labs négy különféle alkalmazással indul, de még a nyár folyamán megjelenik további kettő.

Az Xbox 360 játékok egyik zászlóshajójával, a Halo-val kapcsolatban is kiderült pár új hír. A széria következő, negyedik epizódjára még várni kell, de 2012-ben már piacra kerül. A hangulat fokozása érdekében a bejelentést egy teaser videóval is megspékelték. Hogy a hardcore rajongók addig is tudjanak mire költeni, megjelent a Halo: Combat Evolved Anniversary nevű ünnepi kiadás, ami az eredeti játék feljavított változatát tartalmazza.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>