ThinkPad X1: futás a MacBook Air után


Bár a ThinkPad-fanboyok és fangörlök egy ideje nem örülhetnek az ultravékony X300 sorozatnak, az egykori IBM örökséget továbbvivő kínai Lenovo nem hagyja a rajongókat papírvastagságú notebookok nélkül. Mostanában úgyis nagy divat a milliméterspórolás...

Persze a divatot itt is az Apple indította el a MacBook Air sorozattal, amit jóval később a Samsung Series 9 notebookjai követtek. Ultravékonyak, stílusosak, és bár ennek érdekében fel kellett adni a brutális teljesítményt, az ilyen notebookok tulajdonosai inkább villogni szeretnének a cucc külsejével a Crysis 2 futtatása helyett.

A ThinkPad X1 most visszahozza a Lenovóhoz is a papírnotebookokat. Mindössze 21,5 milliméter vastag a kicsike, amibe egy 2,5 gigahertzes Core i5-2520M processzor, egy 160 gigás SSD, 8 gigabájtnyi RAM és egy SDXC kártyaolvasó fért bele. A kijelző 13,3 hüvelykes, 1366x768-as felbontású, ráadásul a karcolásnak és egyéb behatásoknak ellenálló Gorilla Glass borítású.

A vékony gépet azonban csak vastag pénztárcával rendelkezőknek ajánljuk, a május 20-án érkező digitális kenyérvágó kés ugyanis körülbelül 520 ezer forintos áron vitorlázhat hozzánk. Csak aztán fel ne kapja a szellő!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Operencia: The Stolen Sun konzolverzió-ajánló
Magyar kézből magyar démonok – az Operencián és számítógépen, illetve Xboxon túl végre mindenhol elérhető a Zen folklórból és legendákból merítő RPG-je.
Befutott a Vonat Busanba 2 előzetese
Előzetese alapján pont olyan pörgős és brutális lesz a Vonat Busanba 2, mint amilyen az első rész volt. Augusztusban kerülhet mozikba a dél-koreai zombihorror.
A lehető legrosszabbkor: problémát okoz a FaceTime-nál a legújabb iOS-frissítés
Panaszkodnak a felhasználók, hogy nem tudják hívni FaceTime-on keresztül az iOS operációs rendszer régebbi verzióját futtató iPhone-okat, iPadeket.
Sea of Thieves – Hamarosan megjelenik Steamen is
Nagyon úgy néz ki, hogy a Microsoft Store után a Steamre is ellátogat a Sea of Thieves, melynek már áruházi adatlapja is van.
Bemutatkozott a 2020-as Razer Blade 15
Az új generációban a legújabb Intel Core processzorok és NVIDIA grafikus vezérlők dübörögnek.

További tech hírek >>