Töltőkészlet


Utazások alkalmával némi fejtörést okozhat a magunkkal cipelt elektronikus kütyük energiaellátásának megoldása, de ezen belül is, az akkuk visszatöltése. Persze mindenki mondhatja, hogy vigyen az ember töltőt, ám ez négy-öt bigyónál már rendesen helyet foglal a táskában.

Arról nem is beszélve, hogy egy hosszabb gyalogtúra alkalmával, amikor az ember nem akar magával cipelni külön fényképező, mobiltelefon, gps, mp3 lejátszó és más egyéb töltőket, jól jön egy olyan megoldás, mint ez itt. A Charging Travel Folio nem más, mint egy tolltartó szerű töltőtár. A zipzárral záródó tok gerincének belső felén húzódik végig a szerkezet lelke, az áramot szétosztó és leredukáló adapter. Feladata, hogy egyszerre akár négy áramért sóhajtó eszközt töltsön, méghozzá egy időben.

Segítségével tölthetünk iPod-ot, iPhone-t, GPS-t, mp3 lejátszót, Bluetooth eszközöket, mobiltelefont, digitális fényképezőt, stb. Csatlakozásilag azonban nincs túl nagy választék. Összesen öt lehetőség áll rendelkezésünkre, úgymint iPhone/iPod, mini USB, Micro USB, Samsung SCH és LG Chocolate. Akinek ez elég és úgy érzi, hogy szüksége van rá, annak csak 50 dollárt kell kicsengetnie érte.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Utolsó pillanatban váltott zeneszerzőt a Fekete Özvegy stábja
A Scarlett Johansson főszereplésével készülő Marvel-film zenéjét végül Lorne Balfe szerzi.
Akár 8 métert is repülhet a nyálcsepp a tüsszentés után
Akár 8 méterre is repülnek köhögéskor vagy tüsszögéskor a cseppek, így jobb nagy távolságot tartani a másiktól – írja új kutatása eredményeiről a Massachussettsi Műszaki...
Előzetesen a Rick és Morty 4. évadjának második fele
Decemberben ugyan kisebb szünetre vonult Rick és Morty, május 3-án azonban folytatódik a negyedik évad. Előzetesen a következő öt epizód.
Új funkció kerülhet a Facebook Messengerbe
A jövőben látható lesz a felhasználó tartózkodási helye és az éppen végzett tevékenysége.
Kémkedik az androidos alkalmazások egyharmada
A szoftverek egy részét érdekli, hogy milyen más programok vannak feltelepítve egy adott eszközre.

További tech hírek >>