Töltőkészlet


Utazások alkalmával némi fejtörést okozhat a magunkkal cipelt elektronikus kütyük energiaellátásának megoldása, de ezen belül is, az akkuk visszatöltése. Persze mindenki mondhatja, hogy vigyen az ember töltőt, ám ez négy-öt bigyónál már rendesen helyet foglal a táskában.

Arról nem is beszélve, hogy egy hosszabb gyalogtúra alkalmával, amikor az ember nem akar magával cipelni külön fényképező, mobiltelefon, gps, mp3 lejátszó és más egyéb töltőket, jól jön egy olyan megoldás, mint ez itt. A Charging Travel Folio nem más, mint egy tolltartó szerű töltőtár. A zipzárral záródó tok gerincének belső felén húzódik végig a szerkezet lelke, az áramot szétosztó és leredukáló adapter. Feladata, hogy egyszerre akár négy áramért sóhajtó eszközt töltsön, méghozzá egy időben.

Segítségével tölthetünk iPod-ot, iPhone-t, GPS-t, mp3 lejátszót, Bluetooth eszközöket, mobiltelefont, digitális fényképezőt, stb. Csatlakozásilag azonban nincs túl nagy választék. Összesen öt lehetőség áll rendelkezésünkre, úgymint iPhone/iPod, mini USB, Micro USB, Samsung SCH és LG Chocolate. Akinek ez elég és úgy érzi, hogy szüksége van rá, annak csak 50 dollárt kell kicsengetnie érte.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sokak által várt funkció érkezik az Instagramba: időrendben láthatjuk a képeket
A felhasználók régóta zúgolódnak, hogy az ismerőseik bejegyzését nem időrendi sorrendben jeleníti meg az Instagram. A képmegosztó alkalmazás androidos változatában most egy olyan...
Okospelenkát fejlesztettek ki amerikai kutatók
Nedvességet érzékelő okospelenkát fejlesztettek ki a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói, akik szerint a találmány a kisbabák és az idősek gondozását is megkönnyítheti.
0-ról 100-ra 58 perc alatt: ilyen gyorsan töltődik fel a Galaxy S20 Ultra
Bár a boltok polcaira csak márciusban kerül majd fel a Samsung Galaxy S20 Ultra (ahogy az S20-család többi tagja is), van, aki már most kipróbálta, hogyan dolgozik össze a készülékben...
Vagy a Huawei vagy az USA – Washington feltételeket szab
Az Egyesült Államok megszakíthatja a hírszerzési együttműködést azokkal az országokkal, amelyek együttműködnek a Huawei-jel.
Néhányan 1-2 nap után törésre panaszkodnak, óvatosan kell bánni a Samsung Galaxy Z Flippel
Déjà vu érzésünk lehet: kiad a Samsung egy különleges összehajtható telefont, és néhány korai felhasználó arról panaszkodik, valami nincs rendben vele.

További tech hírek >>