TOP 5 locsolkodó ketyere


A húsvét nekünk férfiembereknek a locsolkodásról szól! Mi imádjuk, a hölgyek többsége kevésbé rajong eme tradícióért. Pedig sokat finomodott a jéghideg kútvíztől a Chanel parfümig tartó skálán a folyamat. Én azt mondom tekkerek: VISSZA A HAGYOMÁNYOKHOZ!!! Vizespólót akarunk látni minden lányon húsvétkor!!! Íme a legjobb öt eszközök amire szükséged lehet…

Gyerekkorban csokitojásért, tinikorban zsozsóért, fiatalember korban flörtért és alkoholért, később pedig azért locsolkodunk, hogy ne legyen családi harag :) Most főleg a tinikhez és fiatalemberekhez szól a cikkem, de minden korosztály bevállalhatja ezeket a csodásan büntető eszközöket.

1.    Pisztolyspricc 1.0
Ez a legegyszerűbb és még otthon is elkészíthető. A locsolófej helyére való, pontos célzást segítő pisztoly formájú markolat, hogy a víztakarékosság és a póló maximális nedvességtartalma között húzódó tengelyen a leghatékonyabbak lehessünk. Biztosan használható amennyiben a célszemély kertes házban lakik, merészebbek saját kertjükbe is rendelhetik az áldozatokat, így kényelmesen a karosszékből letudható az egész húsvéti hercehurca. A második esetben különösen figyeljünk az időzítésre, hiszen a célszemélyek nem találkozhatnak egymással, különben fuccs a bulinak.

2.    Pisztolyspricc 10.0
Az előző verzió messze csúcsrafejlesztett változata. A robotikus locsolófej 10 órán át képes ceruzaelemről üzemelni (azért ez épp elég lássuk be) és távirányítással üzemeltethetjük. No comment!

3.    Mobil zuhanykabin

Hordozható, bár némi organizációt igényel, de a végeredmény önmagáért beszél. Ezt a frappáns kis tasakot vízzel feltöltve, a verandán, ajtóban (merészebbek akár a lakásban is) megfelelő magasságban elhelyezve tökéletes locsolkodó eszközzé válik.

4.    Instant vízbombatöltő
Ezen eszköz a rapid rajtaütések kitűnő eszköze, mivel a lufik folyadék utánpótlását oldja meg pillanatok alatt. Inne már csak a célzóképességeteken múlik, a hatékonyság. Az idilli kép senkit se tévesszen meg. Ez a cucc atom!

5.    Vizbombavető
Maximális hatékonyság és mobilitás. A locsolóeszközök Rolls Royce-a. Brutalitás, pontosság elképesztő minőségben. Azt gondolom ez a csodafegyver nem szorul további magyarázatra. A 4-es számú vízbombatöltővel kombinálva maga a tökéletesség.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Földrengésszerű változásokat hozott a technológiai szektorba a vírus
A zuhanó eladások mellett viszont kézzel foghatóvá válhat az új, 5. generációs mobil technológia, az 5G hasznossága.
Most érdemes játékot venni: Hatalmas kedvezményekkel elrajtolt a PS Store tavaszi vására
Kezdetét vette a PS Store tavaszi vására, ahol olyan címek vannak leakciózva, mint a Fallen Order, a Death Stranding vagy épp a FIFA 20.
Megkegyelmez a régi kártyás tarifának a Telenor
Határozatlan ideig senkit nem rúgnak ki a Telenor Kártyás csomagból.
Hivatalos a Modern Warfare 2 Remastered
Felújították a játék kampányát, átmenetileg PS4-exkluzív.
Már 424 métert haladt előre a Hold távoli oldalán a Jáde Nyúl-2
Kína Csang'o-4 kínai űrszondájának Jáde Nyúl-2 (Yutu-2) nevű holdjárója már 424,5 métert tett meg az égitest távoli oldalán. Útja közben tudományos kutatást végez az érintetlen...

További tech hírek >>