TOP 5 locsolkodó ketyere


A húsvét nekünk férfiembereknek a locsolkodásról szól! Mi imádjuk, a hölgyek többsége kevésbé rajong eme tradícióért. Pedig sokat finomodott a jéghideg kútvíztől a Chanel parfümig tartó skálán a folyamat. Én azt mondom tekkerek: VISSZA A HAGYOMÁNYOKHOZ!!! Vizespólót akarunk látni minden lányon húsvétkor!!! Íme a legjobb öt eszközök amire szükséged lehet…

Gyerekkorban csokitojásért, tinikorban zsozsóért, fiatalember korban flörtért és alkoholért, később pedig azért locsolkodunk, hogy ne legyen családi harag :) Most főleg a tinikhez és fiatalemberekhez szól a cikkem, de minden korosztály bevállalhatja ezeket a csodásan büntető eszközöket.

1.    Pisztolyspricc 1.0
Ez a legegyszerűbb és még otthon is elkészíthető. A locsolófej helyére való, pontos célzást segítő pisztoly formájú markolat, hogy a víztakarékosság és a póló maximális nedvességtartalma között húzódó tengelyen a leghatékonyabbak lehessünk. Biztosan használható amennyiben a célszemély kertes házban lakik, merészebbek saját kertjükbe is rendelhetik az áldozatokat, így kényelmesen a karosszékből letudható az egész húsvéti hercehurca. A második esetben különösen figyeljünk az időzítésre, hiszen a célszemélyek nem találkozhatnak egymással, különben fuccs a bulinak.

2.    Pisztolyspricc 10.0
Az előző verzió messze csúcsrafejlesztett változata. A robotikus locsolófej 10 órán át képes ceruzaelemről üzemelni (azért ez épp elég lássuk be) és távirányítással üzemeltethetjük. No comment!

3.    Mobil zuhanykabin

Hordozható, bár némi organizációt igényel, de a végeredmény önmagáért beszél. Ezt a frappáns kis tasakot vízzel feltöltve, a verandán, ajtóban (merészebbek akár a lakásban is) megfelelő magasságban elhelyezve tökéletes locsolkodó eszközzé válik.

4.    Instant vízbombatöltő
Ezen eszköz a rapid rajtaütések kitűnő eszköze, mivel a lufik folyadék utánpótlását oldja meg pillanatok alatt. Inne már csak a célzóképességeteken múlik, a hatékonyság. Az idilli kép senkit se tévesszen meg. Ez a cucc atom!

5.    Vizbombavető
Maximális hatékonyság és mobilitás. A locsolóeszközök Rolls Royce-a. Brutalitás, pontosság elképesztő minőségben. Azt gondolom ez a csodafegyver nem szorul további magyarázatra. A 4-es számú vízbombatöltővel kombinálva maga a tökéletesség.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nagy akció után jön a még nagyobb bukás – ezért ne merjen túl olcsó napelemet vásárolni
A napelemek cseréje nemcsak jelentős mennyiségű hulladékkal terheli a környezetet, de a panelekben lévő mérgező anyagok is kijuthatnak a környezetbe. Ráadásul, ha túl gyakran kell...
Végre lezárhatjuk az ősi vitát arról, mi okozta a dinoszauruszok kihalását
Egy Földnek ütköző aszteroida okozta a tömeges fajpusztulást 66 millió évvel ezelőtt – állapította meg egy új nemzetközi kutatás, melynek tudósai egyben cáfolták azt a korábbi...
Tízezrével hullanak el a madarak a klímaváltozás miatt
Tömeges madárpusztulást okoztak a klímaváltozás miatti hőhullámok a Csendes-óceánban. Több tízezer madarat sodort ki a víz 2015 közepe és 2016 eleje között az Egyesült Államok...
Robbanással tesztelték a Space X emberek szállítására alkalmas űrhajóját
Sikeresen tesztelte az Elon Musk nevével fémjelzett Space X vállalat azt, hogy űrhajójáról akkor is sikeresen ki lehet menteni az űrhajósokat, ha súlyos baleset zavarja meg a startot.
Saját testénél kisebb csövön is átfér a kínaiak új robotja
Polipok inspirálta robotot alkottak kínai kutatók: a puha robot képes a zsugorodásra, a környezetéhez igazodó kamuflázsra és a multimodális helyzetváltoztatásra.

További tech hírek >>