Tudom már mi hiányzott… VIDEÓ


… a Star Wars azon filmkockáiról, amikor a bátor űrrenegátok belépnek a kettősnapú Tatuin késdobálójába. Naná, hogy a pincér droidok között lehetett volna néhány billiárdot játszó robot is. Mondjuk olyan, mint ez.

A mindössze néhány emberből álló, Poolshark névre hallgató „tudós” csapat a minap bejelentette, hogy elkészült PR2, a pool-t játszó robot. A tökéletesen kidolgozott hardware-t egy nyílt forráskódú szoftver irányítja, melyet FastFiz-nek hívnak a hozzáértők. Ez a program egyébként nem nagyon csinál mást, mint a robot nagyfelbontású kamerái által küldött képi jelet mindenféle algoritmusokká fordítja az „agyában” és az önmagának felajánlott lehetőségek közül kiválasztja a számára legoptimálisabbat.

##208000##

Valahogy így tudom elképzelni, ugyanis nem nagyon vagyok ott robotikában, de Blackbird barátunk úgyis kijavít, ha nagy badarságot írtam. A lényeg az, hogy a fenti videón is láthatjátok, PR2 az egyik szituban egy igen „kockázatos” lökést választ, de sikerül neki a kocc, a golyó lyukba megy, mindenki örül. Utána viszont, kegyetlenül elbaltáz egy rettentően egyszerű helyzetet a sárga lasztival, amit nem is igazán értek. Lehet, hogy megártott neki a sok sör?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>