Twitterfüggőknek kötelező szobadísz - VIDEÓ!


Mi is a tech.hu-val jelen vagyunk eme megkerülhetetlen oldalon, elég ha kicsit jobbra tekintetek a techTV ajánló alá. Most egy olyan kedves hardvehekkinget mutatunk be ami twitterfríkeknek kötelező.

Első pillantásra egy klasszikus kakukkos órának tűnik, de ez ne tévesszen meg senkit. Tömény technika lakik a Twitwee Clock ódon házában.

##198636##

Haroon Baig szépen összehozta a Linux-ot, a Flash pléjert, a Wi-Fi-t és mindezt egy kedves Arduino vezérléssel szépen egybegyúrta, kihagyva egy kis helyet egy szép érintőképernyőnek, hogy a kakukk kommunikálni tudjon velünk. És a lényeg? A kis kék madárka (talán a boldogság kék madara?) "szól" nekünk, ha új bejegyzés érkezett a hírfolyamunkba. Ráadásul képes a twitteren lévő címkék alapján hangot, éneket, énekest választani, így (ha valakinek ez az ingerenciája) akkor akár Mariah Carey "trillázására" is felriadhat a gépelésből.

Nem mondom, hogy nem kapnék agygörcsöt tíz perc után, valami légpuska után kutatva, ha egy légtérben kellene lennem ezzel a madárkával, de az ötlet és a kivitelezés egyaránt remek. Haroon egyébként éppen munkát keres Boston, vagy New York környékén, ha valaki tud valami melót, szóljon neki nyugodtan!

Ja! És ha már itt tartunk tessék minket követni a twitteren és rajongani értünk a facebookon!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kikötést segítő rendszer hajókhoz
Egy kutatási projekt igyekszik elkerülhetővé tenni a kikötésekkor bekövetkező baleseteket.
Megerősödve kerülhet ki a jelenlegi helyzetből a Microsoft
A szoftvergyártót az előfizetéses szolgáltatásaiból származó fix bevétel menti meg.
[Társalgó] The Crew: The Quest for Planet Nine
Irány a végtelen űr, ahol a legendás kilencedik bolygó felfedezése a feladat – ehhez azonban társakra is szükség lesz!
Jön Európába a Xiaomi legnagyobb tévéje
Hatvanöt hüvelykes és Ultra HD felbontású a termék.
A misztikus Tibet: DNS-elemzéssel tárták fel a tibetiek genetikai eredetét
Kínai kutatók eredményei szerint a Csinghaj-tibeti-fennsíkon 5200 éve élt ősi populációnak része van a modern tibetiek genetika örökségében.

További tech hírek >>