Twitterfüggőknek kötelező szobadísz - VIDEÓ!


Mi is a tech.hu-val jelen vagyunk eme megkerülhetetlen oldalon, elég ha kicsit jobbra tekintetek a techTV ajánló alá. Most egy olyan kedves hardvehekkinget mutatunk be ami twitterfríkeknek kötelező.

Első pillantásra egy klasszikus kakukkos órának tűnik, de ez ne tévesszen meg senkit. Tömény technika lakik a Twitwee Clock ódon házában.

##198636##

Haroon Baig szépen összehozta a Linux-ot, a Flash pléjert, a Wi-Fi-t és mindezt egy kedves Arduino vezérléssel szépen egybegyúrta, kihagyva egy kis helyet egy szép érintőképernyőnek, hogy a kakukk kommunikálni tudjon velünk. És a lényeg? A kis kék madárka (talán a boldogság kék madara?) "szól" nekünk, ha új bejegyzés érkezett a hírfolyamunkba. Ráadásul képes a twitteren lévő címkék alapján hangot, éneket, énekest választani, így (ha valakinek ez az ingerenciája) akkor akár Mariah Carey "trillázására" is felriadhat a gépelésből.

Nem mondom, hogy nem kapnék agygörcsöt tíz perc után, valami légpuska után kutatva, ha egy légtérben kellene lennem ezzel a madárkával, de az ötlet és a kivitelezés egyaránt remek. Haroon egyébként éppen munkát keres Boston, vagy New York környékén, ha valaki tud valami melót, szóljon neki nyugodtan!

Ja! És ha már itt tartunk tessék minket követni a twitteren és rajongani értünk a facebookon!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

300 Hz-es kijelzőt kapott az új Razer Blade Pro 17
Mindössze 8 hónap után ismét új opciók közül válogathatunk a Razer zászlóshajója esetében.
Júliusban Kína is elindul a Marsra
Az előzetes tervek szerint július lesz az a hónap, amikor Kína elindítja első marsszondáját a vörös bolygó felé. Az út várhatóan 7 hónapig tart.
44,2 Tbps sávszélességet hajtottak ki meglévő optikai hálózatból
Az ausztrál tudósok által felfedezett technológia bevethető a meglévő kábelekkel is.
Kiszivárgott az eredeti Xbox forráskódja
És a Windows NT 3.5 egyik verziójának kódja is. Egyelőre nem tudni, mennyit segít ez a modderek életén.
[Hardver] MSI GF65 Thin 10SER laptop teszt
A gamer laptopok piaca napról-napra bővül, a múlt heti MSI GS66 Stealth után most a kistesót, a GF65 Thint mutatjuk be nektek.

További tech hírek >>