Üdvözöllek a fájdalom templomában!


Az FPS, más néven mészárlós játékok mindig nagy népszerűségnek örvendtek. De míg egy autóversenyes szoftverhez lehet rezgős kormányt és egyéb kiegészítőket venni, addig az FPS játékat nehéz volt a valóságosabbá tenni. Eddig! Most készül az a mellény amivel bizony érezni fogod, ha mellbe lőnek! Juhééé!

Bár az egyik legnépszerűbb műfaj az FPS, eddig kevés olyan eszközt lehetett kapni, ami a lövöldözős játékélmény valóságosabbá tételét célozza. Be lehet öltözni kommandós ruhába, amiben még vannak is kisebb, nagyobb patronok, amik a találatot imitálják, de ezek mindig kicsit „műanyagok” érzetre.

A Pennsylvania egyetem végzős hallgatója, Saurabh Palan végre igazán fájdalmassá teszi a kólofdjutizást! Palan maga is nagy játékos, ráadásul a dolog a diplomamunkájához is jól jön, ezért így két legyet üthet egy csapásra. A technológia iránt a fegyveres erők is érdeklődnek, hogy a lehető legélethűbb kiképzéseket biztosíthassák embereiknek.

Természetesen az egészet a PC-n futó játék vezérli, melynek segítségével, mind az irányt, mind pedig a találatok erősségét képes érzékeltetni. Palan szerint a dolog kicsit hasonlít arra amikor paintball közben eltalálnak, csak nem annyira fájdalmas. Köszi! Én egyelőre sem a játékokat, sem ezt a mellényt nem kérem!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A mai robotok a férfiak fantáziáit jelenítik meg
Addig jó, amíg mi alakíthatjuk a jövőnket és nem szembesülünk azzal, hogy a gépek elválaszthatatlanul az életünk részeivé váltak.
Szlovákiában tiltakoznak a mobiltelefonok nyomon követése miatt
Hétfőn átlépte az ötszázat a fertőzéssel diagnosztizáltak száma az országban.
Megjegyzi majd a lejátszott tartalmakat a Chrome
Ugyan a Google átmenetileg nem frissíti a böngészőjét, de a fejlesztők új funkciókon dolgoznak.
Ilyen lehet a Samsung következő vezeték nélküli fülhallgatója
Babszem formájúak lesznek a Samsung következő Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatói.
Visszatért a Steamre a Last Oasis, ráadásul ezúttal már játszható állapotban
A Last Oasis debütálása múlt héten katasztrófába torkollott, ezért a készítők leszedték a Steamről, de most eljött a visszatérés ideje.

További tech hírek >>