Új Android tableten dolgozik a Cisco


Az Apple iPadja óta rengeteg készülő és már elkészült tabletről számoltunk már be nektek, melyek főleg a multimédiára és a közösségi oldalakon való kapcsolatépítésre és kapcsolattartásra voltak kihegyezve. A hálózati eszközöket gyártó Cisco viszont főleg az üzleti életet célozza a Cius-sal.

A készüléken Android rendszer fut majd, azt azonban még nem igazán lehet tudni, hogy melyik verzió foglal majd helyet a gépházban. Az viszont már tudható, hogy 720p felbontású és 30fps sebességű kamerát kapott (5mpx), hálózatilag pedig szereti a 3G-t és a Wi-Fi is közel áll hozzá. 

A kis 7 colos tablettához egy speckó dokkolót is vásárolhat majd az ember, ami nem más, mint egy Cisco telefon, mely a tablettel párosítva videó hívásokat (akár konferencia formában is) tesz lehetővé. Ám, ha üzleti ügyünk házon kívülre csalja a Cius tulajt, könnyedén magával viheti, ugyanis a készülék súlya éppen hogy meghaladja a 0,5 kilót. 

A Cisco Cius megjelenését 2011. második felére datálják, az ára pedig olyan 1000 és 1200 dollár között mozog majd.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ha kedveli a repülőket, a Microsoft új játékát képtelen lesz letenni
Új képernyőképeket adott ki a Windows-gyártó repülős szimulátoráról. A Microsoft Flight Simulator több mint remek grafikával érkezik.
Az Ubisoft a játékosok segítségét kéri a Ghost Recon Breakpont megjavításához
Az Ubisoft nekilátott a Ghost Recon Breakpoint kikalapálásának, ehhez pedig a játékosok véleményét is szeretnék kikérni a jelek szerint.
A Samsung szállította a legtöbb mobilt az utóbbi hónapokban
Az IDC szerint a harmadik negyedévben minimálisan nőtt az okostelefonok piaca.
[Filmkritika] Ragadozók
A Gomorra rendezője újabb szívszorító filmmel jelentkezik: ezúttal nápolyi gyerekekből lett gengszterek kerülnek a középpontba.
Nem biztos, hogy kap utódot a Xeon W-3175X
Az Intelnek ugyan kész van minden, amiből születhetne egy új megoldás, de nincs sok értelme kiadni.

További tech hírek >>