Új Android tableten dolgozik a Cisco


Az Apple iPadja óta rengeteg készülő és már elkészült tabletről számoltunk már be nektek, melyek főleg a multimédiára és a közösségi oldalakon való kapcsolatépítésre és kapcsolattartásra voltak kihegyezve. A hálózati eszközöket gyártó Cisco viszont főleg az üzleti életet célozza a Cius-sal.

A készüléken Android rendszer fut majd, azt azonban még nem igazán lehet tudni, hogy melyik verzió foglal majd helyet a gépházban. Az viszont már tudható, hogy 720p felbontású és 30fps sebességű kamerát kapott (5mpx), hálózatilag pedig szereti a 3G-t és a Wi-Fi is közel áll hozzá. 

A kis 7 colos tablettához egy speckó dokkolót is vásárolhat majd az ember, ami nem más, mint egy Cisco telefon, mely a tablettel párosítva videó hívásokat (akár konferencia formában is) tesz lehetővé. Ám, ha üzleti ügyünk házon kívülre csalja a Cius tulajt, könnyedén magával viheti, ugyanis a készülék súlya éppen hogy meghaladja a 0,5 kilót. 

A Cisco Cius megjelenését 2011. második felére datálják, az ára pedig olyan 1000 és 1200 dollár között mozog majd.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Codemasters kezébe kerültek a WRC-jogok
2023-tól kezdődően öt éven keresztül ők gyárthatják a hivatalos játékokat a rali-világbajnoksághoz.
Rengeteg korábbi játékot támogat majd az Xbox Series X
Egyes címeket HDR-ben és 120 fps mellett is kezel majd a Microsoft következő konzolja.
BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.

További tech hírek >>