Új böngésző a Microsofttól?


Bár odakinn repkednek a mínuszok, a pletykák nem fagynak be az éterbe: a redmondi madarak azt csiripelik, hogy a Microsoft előáll a cég történetének második böngészőjével.

A windowscentral.com hírei szerint (a ZDNet újságírójának, Mary Jo Foleynak értesüléseire hivatkozva) a 2015 őszén megjelenő Windows 10 operációs rendszerben az Internet Explorer mellett egy másik Microsoft fejlesztésű böngésző is helyet kap majd, amely egyelőre a Spartan kódneveet viseli. Mivel egyelőre még csak pletykáról van szó, túl sok információ nem látott napvilágot róla, így annyit tudni csak, hogy az új böngésző a Chrome ill. a Firefox-hoz hasonló, ún. 'flat' dizájnú felhasználói felületet kap majd, és kiterjesztéseket, addonokat is támogat majd. Az újdonság a Windows mobilos verziójára is megjelenik majd, az első - várható - demóját a cég január 21-i médiaseményen láthatjuk majd.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elfogadták az új EU-s drónszabályokat, 2020-tól mindenkire vonatkoznak
Európa-szerte egyre több drón jelenik meg a légtérben, azért az Európai Bizottság pénteken új uniós szabályokat fogadott el annak érdekében, hogy az emberek védelmét és...
Testen viselhető klímaeszközt fejlesztettek ki
Egy teljes munkahely hűtése helyett egy embernek töredék energiából kellemes környzetet lehet biztosítani, így rengeteg pénzt lehetne megtakarítani.
Kockázat lehet az Amazon arcfelismerő szoftvere
A részvényesek attól tartanak, hogy a társaság a program miatt később akár kártérítést is fizethet.
Heavy Rain - kavarodást okozott a Denuvo a demo körül
A Heavy Rain tegnap megjelent demója egyelőre még nem indul, de ha minden jól megy, ma délelőtt megoldják a problémát.
Ha ezt nálunk is élesítik, egyenesen a Google keresőből lehet majd ételt rendelni
A Google a keresőn, valamint a Térképen és a digitális asszisztensen keresztül is lehetővé teszi, hogy külön dedikált applikáció nélkül lehessen ételt rendelni.

További tech hírek >>