Új böngésző a Microsofttól?


Bár odakinn repkednek a mínuszok, a pletykák nem fagynak be az éterbe: a redmondi madarak azt csiripelik, hogy a Microsoft előáll a cég történetének második böngészőjével.

A windowscentral.com hírei szerint (a ZDNet újságírójának, Mary Jo Foleynak értesüléseire hivatkozva) a 2015 őszén megjelenő Windows 10 operációs rendszerben az Internet Explorer mellett egy másik Microsoft fejlesztésű böngésző is helyet kap majd, amely egyelőre a Spartan kódneveet viseli. Mivel egyelőre még csak pletykáról van szó, túl sok információ nem látott napvilágot róla, így annyit tudni csak, hogy az új böngésző a Chrome ill. a Firefox-hoz hasonló, ún. 'flat' dizájnú felhasználói felületet kap majd, és kiterjesztéseket, addonokat is támogat majd. Az újdonság a Windows mobilos verziójára is megjelenik majd, az első - várható - demóját a cég január 21-i médiaseményen láthatjuk majd.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.
Kékben is lesz Samsung Galaxy Note 10+
Több európai áruházban is felbukkant már a kék verzió.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Bemutatjuk a világ legfurább külsejű tévéit
Le fog esni az álla a világtörténelem legnagyobb tévés dizájnbombáitól!
Titokzatos oldalt kapott a Sega még be nem jelentett játéka
A Sega egy rejtélyes teaser-oldalt lőtt fel feltehetően a még le nem leplezett Humankind projektnek, a bejelentést a Gamescomra várjuk.

További tech hírek >>