Új funkciókkal bővül a SkyDrive


A winsupersite.com értesülései szerint a Microsoft egy újabb frissítést eszközölt felhő alapú szolgáltatásában, a Skydrive-ban: a webes felületen belépők számos újdonsággal találkozhatnak majd.

"Ma egy sor új képességgel bővítettük a Skydrive.com webhelyet annak érdekében, hogy a felhasználók számára legfontosabb digitális emlékek tárolására méginkább vonzó legyen: több fájltípust támogat majd, szerkesztési képességekkel bővül a használhatósága és többféleképpen lehet majd a tartalmat megosztani, sőt, jobban lehet majd szabályozni azt is, hogy kivel mit osztunk meg" - írta a SkyDrive.com csoportmenedzsere, Omar Shahine a SkyDrive blogjában.

[caption id="attachment_8409" align="alignnone" width="622"]Akcióban a SkyDrive.com új szerkesztője Akcióban a SkyDrive.com új szerkesztője[/caption]

Az újdonságok közül kiemelendő a fejlettebb képmegjelenítés: a Mac-en a retina kijelzős modellek tulajdonosai, a Surface Pro-n (bár ebből Magyarországon még igen csekély számú példány található) pedig a ClearType Full HD megjelenítés esetében szembesülhetünk azzal, hogy a fotókat és az előnézeti képként szolgáló bélyegképeket magasabb felbontásban jeleníti meg, nem pedig a korábbi, tömörített formájában. Támogatja az új SkyDrive továbbá az animált gifeket, amely mindenképpen hiánypótló funkció, és a feltöltött képeket helyben elforgathatjuk tetszőleges irányban. Szűrőkkel látták el az All Photos funkciót is, amely korábban ömlesztve jelenítette meg a képeinket - ezt most már valóban testre lehet szabni.

Jobban rendszerezve kapjuk meg azt is, hogy kivel mit osztottunk meg, ki mit osztott meg velünk (ebben a sorrendben). A jegyzettömb stílusú szerkesztők rajongói sem maradnak ajándék nélkül: megjelenik a SkyDrive felületén egy egyszerűbb szövegszerkesztő (korábban elérhető volt a Word Web App, amely segítségével Word dokumentumokat szerkeszthettünk közvetlenül a böngészőből - az új szerkesztővel lehetőségünk nyílik majd JavaScript, CSS, HTML állományok szerkesztésére is, amelyeket a Microsoft syntax kiemelő funkcióval, keresővel és automatikus szókiegészítő képességekkel is megerősít.

Kulcsszavak: microsoft, skydrive
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Mortal Kombat még mindig a videojátékok csúcsa
Az előzetes alapján az új rész visszaül a trónra. A nevét még az is ismeri, aki soha életében nem játszott.
A mobilfotózás királya lett a Samsung Galaxy S10 5G
A DxOMark szerint a Samsung Galaxy S10 5G a világ legjobb mobilfényképezője.
Óriási akkumulátorral jön egy olcsó androidos telefon
Áprilisban mutathatja be a kínai Vivo az Y17-es készülékét, amihez egy szabad szemmel is jól látható méretű akkumulátor társul majd.
Új előzetest kapott a Hobbs & Shaw
Akció, humor, száguldás: megérkezett a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Halálos iramban spinoff második előzetese.
Command & Conquer Remastered – Kaptunk egy képet ízelítőnek
A Command & Conquer Remastered csapata kiadott egy képet a játék egyik épületéről, ami ismerős lehet az eredeti program átvezető videóiból.

További tech hírek >>