Új kijelzőt fejlesztett az LG notebookjaihoz


Úgy érzem, hogy a mobiltelefonok kijelzőinek továbbfejlesztése ihletet adhatott a fent említett gyártónak, ugyanis a jövőben megjelenő érintőképernyős laptopjait már az új technológiával felvértezett „ablakkal” szereli.

Igazából a technológia nem olyan nagyon új, ám az LG az első gyártó, aki alkalmazza, illetve egy kicsit tovább gondolta a dolgot. Tulajdonképpen csak annyiról van szó, hogy ezentúl az érintést érzékelő rétegre egyáltalán nem lesz szükség. Legalábbis az eddig látott formában nem. Mindeddig ugyanis több rétegből épült fel egy ilyen „monitor”, amiben helyet kapott az érintést figyelő réteg is, ám ezután magába a megjelenítő panelbe integrálják a tapicskolhatóságot, ami több szempontból is jelentős változást eredményez.

Egyrészt ugye egy réteggel kevesebb, így a képminőség igencsak jobbul, hiszen nincs plusz egy „fólia”, ami megszűrné a képet, másrészt a megjelenítő panel mérete nem változik, kivéve talán a vastagságot, de az meg igazából kit érdekel. A hírek alapján, nagy lépés volt ez az LG életében, hiszen az új technológia bevezetésével megkapta a Windows 7 Touch tanúsítvány logót, ami biztos jól jön majd neki. Az első efféle képernyővel szerelt notebookokra 2011 elején lehet majd számítani és a gyártó állítása szerint az új technológia egyáltalán nem befolyásolja majd a vele szerelt készülékek árát. Mi mást is mondhatnék erre, mint hogy „Lifes Good” :o)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>