Új LED-es tv/monitor az LG-től


Mondom én, hogy megjelenítő (értsd: tévé meg ilyenek) napot tartunk itt a tech.hu-n, de ezt gondolom Ti sem bánjátok. Most érkezett a hír, még friss és ropogós: itt az LG M2280D.

Ami egy moitor és egy HD tévé egyben. Szeretem ezeket a kombókat, nyúzok is egy hasonlót másfél éve (kicsit mér szét van szegénykém és ő még nem FullHD felbontású), de sokkal kényelmesebb távirányítóval kezelni filmnézés, vagy urambocsá tévénézés közben, mint a PC-n bénázni.

És mivel önállóan is működik, mint bármely lapostévé, ilyenkor nem zúg a nagy hardver, és ugyanúgy lazíthatunk, mint a nappaliban. A 22 coll pedig (saját tapasztalat) pont elég a dolgozóban, vagy a gyereknek, mert ennél sokkal nagyobb képernyőt pártízcentiről nézni, hosszú ideig tényleg fárasztó.

Az M2280D dizájnilag abszolúte hozza az LG legfrissebb LCD tévéinek szemrevaló formavilágát és természetesen kapott HD adások vételére képes MPEG4 földi tunert, de még kábeleset is! A pár forint híján 80 ezres árcédula pedig nem is olyan rossz, egy FullHD-s monitorért és egy kisméretű LCD tévéért.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>