Új LED-es tv/monitor az LG-től


Mondom én, hogy megjelenítő (értsd: tévé meg ilyenek) napot tartunk itt a tech.hu-n, de ezt gondolom Ti sem bánjátok. Most érkezett a hír, még friss és ropogós: itt az LG M2280D.

Ami egy moitor és egy HD tévé egyben. Szeretem ezeket a kombókat, nyúzok is egy hasonlót másfél éve (kicsit mér szét van szegénykém és ő még nem FullHD felbontású), de sokkal kényelmesebb távirányítóval kezelni filmnézés, vagy urambocsá tévénézés közben, mint a PC-n bénázni.

És mivel önállóan is működik, mint bármely lapostévé, ilyenkor nem zúg a nagy hardver, és ugyanúgy lazíthatunk, mint a nappaliban. A 22 coll pedig (saját tapasztalat) pont elég a dolgozóban, vagy a gyereknek, mert ennél sokkal nagyobb képernyőt pártízcentiről nézni, hosszú ideig tényleg fárasztó.

Az M2280D dizájnilag abszolúte hozza az LG legfrissebb LCD tévéinek szemrevaló formavilágát és természetesen kapott HD adások vételére képes MPEG4 földi tunert, de még kábeleset is! A pár forint híján 80 ezres árcédula pedig nem is olyan rossz, egy FullHD-s monitorért és egy kisméretű LCD tévéért.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>