Új LED-es tv/monitor az LG-től


Mondom én, hogy megjelenítő (értsd: tévé meg ilyenek) napot tartunk itt a tech.hu-n, de ezt gondolom Ti sem bánjátok. Most érkezett a hír, még friss és ropogós: itt az LG M2280D.

Ami egy moitor és egy HD tévé egyben. Szeretem ezeket a kombókat, nyúzok is egy hasonlót másfél éve (kicsit mér szét van szegénykém és ő még nem FullHD felbontású), de sokkal kényelmesebb távirányítóval kezelni filmnézés, vagy urambocsá tévénézés közben, mint a PC-n bénázni.

És mivel önállóan is működik, mint bármely lapostévé, ilyenkor nem zúg a nagy hardver, és ugyanúgy lazíthatunk, mint a nappaliban. A 22 coll pedig (saját tapasztalat) pont elég a dolgozóban, vagy a gyereknek, mert ennél sokkal nagyobb képernyőt pártízcentiről nézni, hosszú ideig tényleg fárasztó.

Az M2280D dizájnilag abszolúte hozza az LG legfrissebb LCD tévéinek szemrevaló formavilágát és természetesen kapott HD adások vételére képes MPEG4 földi tunert, de még kábeleset is! A pár forint híján 80 ezres árcédula pedig nem is olyan rossz, egy FullHD-s monitorért és egy kisméretű LCD tévéért.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?
Podcast: Mivel készül egy magyar asztrofotós a holdra szállás évfordulójára?
A holdra szállás 50. évfordulójáról emlékezett meg az Őrültech című teches podcast két műsorvezetője is, amiről a magyar asztrofotóssal, Hődör Gáborral beszélgettek.
Az eddigi legrosszabb évet zárhatja az okostelefonok piaca
A 2019-es visszaesés után jövőre azonban javulhat a helyzet az elemzők szerint.
Sosem váltott még ennyi iPhone-tulajdonos androidos mobilra
Egy felmérés szerint minden negyedik iPhone-felhasználó úgy dönt, hogy Androidra vált.

További tech hírek >>