Új Sony Ericsson minik közelegnek


Xperia mini és Xperia mini pro néven mutatott be két androidos mobilt a Sony Ericsson, és úgy tűnik, tanultak a korábbi hibákból.

Annak idején az X10 minivel az volt a nagy gond, hogy nem lehetett rá újabb verziós Androidokat tölteni. Ahogy jöttek a frissítések, szegény minisek csak nyálcsorgatva nézhették a 2.0-s változaton futó alkalmazásokat, ugyanis ők megragadtak az 1.6-os változatnál, nem volt lehetőség upgrade-re.

Ilyesmiről itt már nincs szó, a két új telón 2.3-as, Gingerbread verzió fut. A kameráik alkalmasak 720p-s HD videó készítésére, és állítólag a 3 hüvelykes, karcálló, multi-touch kijelzők is különlegesen ragyogó látványt és kristálytiszta képet nyújtanak.Az Xperia mini pro egy kicsúsztatható billentyűzetet is kapott, illetve Office Suite alkalmazáscsomagot és McAfee vírusirtót, hogy a munkamániás tulajok útközben is biztonságosan nézegethessék és szerkeszthessék a dokumentumaikat.

Nincs ma új mobil valamilyen közösségi funkció nélkül, nincs ez máshogy a minik esetében sem. Ezekben a Sony Ericsson új Facebook inside Xperia megoldása kapott helyet, ami integrálja a telefonban található valamennyi kapcsolatunkat, így a Facebook azonnal elérhető a telefon leggyakrabban használt felületeiről, mint a képgaléria, zenelejátszó, telefonkönyv és naptár.

A Sony Ericsson Xperia mini pro és az Xperia mini HD-vel 2011 harmadik negyedévének végétől lesz elérhető, árról egyelőre nem csiripeltek a madarak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...
LOL-ozással támadná be a tiniket a Facebook
Még szerencse, hogy az Instagram egyelőre menő a köreikben.

További tech hírek >>