Új Sony Ericsson minik közelegnek


Xperia mini és Xperia mini pro néven mutatott be két androidos mobilt a Sony Ericsson, és úgy tűnik, tanultak a korábbi hibákból.

Annak idején az X10 minivel az volt a nagy gond, hogy nem lehetett rá újabb verziós Androidokat tölteni. Ahogy jöttek a frissítések, szegény minisek csak nyálcsorgatva nézhették a 2.0-s változaton futó alkalmazásokat, ugyanis ők megragadtak az 1.6-os változatnál, nem volt lehetőség upgrade-re.

Ilyesmiről itt már nincs szó, a két új telón 2.3-as, Gingerbread verzió fut. A kameráik alkalmasak 720p-s HD videó készítésére, és állítólag a 3 hüvelykes, karcálló, multi-touch kijelzők is különlegesen ragyogó látványt és kristálytiszta képet nyújtanak.Az Xperia mini pro egy kicsúsztatható billentyűzetet is kapott, illetve Office Suite alkalmazáscsomagot és McAfee vírusirtót, hogy a munkamániás tulajok útközben is biztonságosan nézegethessék és szerkeszthessék a dokumentumaikat.

Nincs ma új mobil valamilyen közösségi funkció nélkül, nincs ez máshogy a minik esetében sem. Ezekben a Sony Ericsson új Facebook inside Xperia megoldása kapott helyet, ami integrálja a telefonban található valamennyi kapcsolatunkat, így a Facebook azonnal elérhető a telefon leggyakrabban használt felületeiről, mint a képgaléria, zenelejátszó, telefonkönyv és naptár.

A Sony Ericsson Xperia mini pro és az Xperia mini HD-vel 2011 harmadik negyedévének végétől lesz elérhető, árról egyelőre nem csiripeltek a madarak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Call of Cthulhu – Az őrület határára visz az új trailer
A Call of Cthulhu egy új trailerrel jelentkezett, melyből megtudhatjuk, hogyan próbálhatjuk meg elkerülni azt, hogy elboruljon az elménk.
CS:GO-s perifériák érkeznek a SteelSeriestől
A Valve-os kollaboráció eredményeként az egér-egérpad páros az M4A4 Howl mintáját viseli.
Aggódnak a beszállítók: túl drágák az idei iPhone-ok
Bár világviszonylatban Magyarországon a legdrágábbak az idei iPhone-ok, azért máshol sem tartoznak a bárki által könnyen megvásárolható eszközök közé. Emiatt már az Apple...
A faliórától a mikróig minden felokosít az Amazon
Brutális hardverdömpinggel jelentkezett a cég, az Alexa már az autót és a konyhát is ostromolja.
Magasan tarthatja a memória árát a Samsung
Nem tetszik a részvényeseknek, hogy vége a rekordprofitot hozó időszaknak.

További tech hírek >>