Új Sony Ericsson minik közelegnek


Xperia mini és Xperia mini pro néven mutatott be két androidos mobilt a Sony Ericsson, és úgy tűnik, tanultak a korábbi hibákból.

Annak idején az X10 minivel az volt a nagy gond, hogy nem lehetett rá újabb verziós Androidokat tölteni. Ahogy jöttek a frissítések, szegény minisek csak nyálcsorgatva nézhették a 2.0-s változaton futó alkalmazásokat, ugyanis ők megragadtak az 1.6-os változatnál, nem volt lehetőség upgrade-re.

Ilyesmiről itt már nincs szó, a két új telón 2.3-as, Gingerbread verzió fut. A kameráik alkalmasak 720p-s HD videó készítésére, és állítólag a 3 hüvelykes, karcálló, multi-touch kijelzők is különlegesen ragyogó látványt és kristálytiszta képet nyújtanak.Az Xperia mini pro egy kicsúsztatható billentyűzetet is kapott, illetve Office Suite alkalmazáscsomagot és McAfee vírusirtót, hogy a munkamániás tulajok útközben is biztonságosan nézegethessék és szerkeszthessék a dokumentumaikat.

Nincs ma új mobil valamilyen közösségi funkció nélkül, nincs ez máshogy a minik esetében sem. Ezekben a Sony Ericsson új Facebook inside Xperia megoldása kapott helyet, ami integrálja a telefonban található valamennyi kapcsolatunkat, így a Facebook azonnal elérhető a telefon leggyakrabban használt felületeiről, mint a képgaléria, zenelejátszó, telefonkönyv és naptár.

A Sony Ericsson Xperia mini pro és az Xperia mini HD-vel 2011 harmadik negyedévének végétől lesz elérhető, árról egyelőre nem csiripeltek a madarak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Battlefield V DirectX Raytracing frissítéséhez készült az új GeForce driver
A WHQL minősítésű, 416.94-es meghajtó a Hitman 2 és a Fallout 76 című alkotásokhoz is tartalmaz profilt.
Megérkezett Ashe, az Overwatch 29. hőse
A minap élesedett az 1.30-as frissítés, amivel finomhangoláson esett át az egyensúly és az új hősnő, Ashe is megérkezett.
Nocsak, összehajtható tabletet is tervez a Samsung?
Nyilvánosságra került egy Samsung-szabadalom, amelynek tárgya igencsak aktuális: egy összehajtható tabletről van szó benne.
A Nintendo rajongói sem csalódhatnak a budapesti PlayIT-ben
A hétvégi PlayIT show-ra akkor is érdemes lesz kilátogatnod, ha Nintendo-rajongó vagy, ugyanis rengeteg játék lesz kipróbálható Switch-en.
Beismerte az Apple: gondok vannak az iPhone X kijelzőjével
Javítási programot indított az Apple, miután kiderült, gond van néhány iPhone X érintőképernyőjével. Pontos számot ugyan nem tudni, hány készülék érintett, de bizonyosan nem...

További tech hírek >>