Új Sony Ericsson minik közelegnek


Xperia mini és Xperia mini pro néven mutatott be két androidos mobilt a Sony Ericsson, és úgy tűnik, tanultak a korábbi hibákból.

Annak idején az X10 minivel az volt a nagy gond, hogy nem lehetett rá újabb verziós Androidokat tölteni. Ahogy jöttek a frissítések, szegény minisek csak nyálcsorgatva nézhették a 2.0-s változaton futó alkalmazásokat, ugyanis ők megragadtak az 1.6-os változatnál, nem volt lehetőség upgrade-re.

Ilyesmiről itt már nincs szó, a két új telón 2.3-as, Gingerbread verzió fut. A kameráik alkalmasak 720p-s HD videó készítésére, és állítólag a 3 hüvelykes, karcálló, multi-touch kijelzők is különlegesen ragyogó látványt és kristálytiszta képet nyújtanak.Az Xperia mini pro egy kicsúsztatható billentyűzetet is kapott, illetve Office Suite alkalmazáscsomagot és McAfee vírusirtót, hogy a munkamániás tulajok útközben is biztonságosan nézegethessék és szerkeszthessék a dokumentumaikat.

Nincs ma új mobil valamilyen közösségi funkció nélkül, nincs ez máshogy a minik esetében sem. Ezekben a Sony Ericsson új Facebook inside Xperia megoldása kapott helyet, ami integrálja a telefonban található valamennyi kapcsolatunkat, így a Facebook azonnal elérhető a telefon leggyakrabban használt felületeiről, mint a képgaléria, zenelejátszó, telefonkönyv és naptár.

A Sony Ericsson Xperia mini pro és az Xperia mini HD-vel 2011 harmadik negyedévének végétől lesz elérhető, árról egyelőre nem csiripeltek a madarak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>