Újabb 4G LTE képes táblagép a Huawei kínálatában


Az MediaPad M2 táblagép a zene és a szórakozás szerelmeseinek készült

Szeptembertől újabb termék érhető el Magyarországon a Huawei kínálatában: a teljes fémborítású Huawei MediaPad M2 4G-képes táblagép.

A Huawei legújabb táblagépe karcsú, 99,5%-ban fém 4G képes multimédiás tablet. A készülék 8 inches változata optimális azon felhasználók számára, akik a házimozizás élményét mobilisen, egy hordozható eszközön szeretnék élvezni. A táblagép nagyszerű hangminőséget, 1920x1200 IPS 283 ppi-s kijelzője kiváló képminőséget kínál. A képernyő egy ACM színmodulnak köszönhetően élethűbb és természetesebb vizuális élményt nyújt.

A MediaPad M2 külső megjelenését a klasszikus zene ihlette, ezért a készülék a vizuális, az akusztikus és az esztétikai formatervezés tökéletes kombinációja. A hátlap finom fém textúrája a kottában lévő hangjegyek hullámzását szimbolizálja, míg a fémes előlap a klasszikus zene rézfúvós hangszereire emlékeztet. A párhuzamosan elhelyezett hangszórók a számukra kialakított vájatban tökéletesen, az akusztikus alapelvek elvárásainak megfelelően működnek, ezáltal biztosítva a legjobb hangzást a fém készüléktestben. A Huawei MediaPad M2 tiszta magas hangokkal, mély basszussal és gazdagabb, részletesebb hangzással kínál egyedülálló audio élményt.

A Huawei a MediaPad M2 megalkotásakor összefogott a Harman/Kardonnal, a világszerte elismert high-end Hi-Fi audio-videó berendezéseket gyártó és forgalmazó céggel annak érdekében, hogy tökéletes hangzást kínálhasson a felhasználóknak. Így a MediaPad M2 hangolását és tesztelését a Harman/Kardon végezte. A Huawei továbbá a Harman/Kardon Clari-Fi zenetárolási technológiáját építette a készülékbe, amely segítségével az M2 automatikusan visszaállítja a tömörített digitális zenei fájlok, például az interneten “streamelt” vagy az online videók zenéjének eredeti hangzását. Ezáltal élesebbek, tisztábbak és dinamikusabbak lesznek a felhasználó által hallgatott dalok. A versenytársak megoldásaival ellentétben ez a MediaPad M2-ben használt technológia nem utólagos hangszínszabályozás vagy jelerősítés segítségével javítja a hangzás minőségét, hanem a probléma gyökerét ragadja meg, és ott kezeli a zenefájlok esetleges hibás hagjeleit.

A Huawei csúcstechnológiájának köszönhetően a MediaPad M2 kiváló kapcsolatot biztosít az elérhető hálózatokhoz, amely segítségével a felhasználók rendkívül gyorsan és zökkenőmentesen tudnak böngészni az interneten.

A MediaPad M2 táblagépet Kirin 930 nyolcmagos 64 bites processzor működteti, nyolc olyan chippel, amelyek intelligensen kapcsolnak át a magok között attól függően, hogy milyen alkalmazások futnak rajtuk. Így simább működést és alacsonyabb energiafogyasztást biztosítanak. A MediaPad M2 masszív, 4800 mAh-s akkumulátorának köszönhetően a táblagépen egyetlen töltéssel akár 30 órán át élvezheted a zenét.

Szoftver téren a Huawei MediaPad M2-t az egyedi Super Wide Sound 2.0 (SWS 2.0) technológiával szerelte fel a gyártó, amely 180 fokos surround hanghatást kínál felhasználóinak.

Hazánkban a Huawei MediaPad M2 8.0 inches, 16 GB-s wifis verziója érhető el , 89 990 forintént.

Kulcsszavak: huawei, m2, táblagép
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Resident Evil 3 remake – Áll a bál, mert a fejlesztők megpiszkálták Jill klasszikus kinézetét
A Resident Evil 3 remake előrendelői bónuszként megkapták Jill klasszikus kinézetét is, az azonban egy kicsit mégis eltér az eredetitől
Csináltak egy erőpróbát a Samsung Galaxy Note20+-on, elég jól sikerült
Közzétette a Geekbench annak a tesztnek az eredményét, amit a még csak beharangozott Galaxy Note20+-szal végeztek el.
A Mixer száz dollárt küldött minden streamerének, hogy így segítse őket a járvány alatt
A Mixer minden szerződött partnerének küldött egy-egy százdolláros csekket, hogy így segítsenek nekik átvészelni a járványt.
Profiknak készül az AKiTio új külső grafikus doboza
A Node Titan fő hívószava a 650 wattos tápegység lehet, amellyel a legcombosabb GPU-kat is meghajthatjuk.
Megalázva érezték magukat a Samsung mérnökei
Hazájukban is Snapdragonnel került piacra a Galaxy S20.

További tech hírek >>