Újabb gépszörny - VIDEÓ


Csak remélni tudom, hogy ez a „kedves” rákszerű négy ágyúval felszerelt lény ott marad ahol most van: Jamie Martin agyában és portfóliójában.

Jamie elég technokrata arc. A weboldalán van, izomautó, sportos csapotthátú családi kocsi, londoni emeletes busz koncepció (mondjuk ez speciel elég életképes darab és még jól is néz ki). Legújabb kreálmánya digitálisan létezik, de legalább annyira késztet mosolyra, mint a múltkori „kiskutya”.

##214766##

A rák, vagyis C.R A.B. (Cybernetic Remote Autonomous Barricade) robot már első pillanatban ijesztő, még akkor is, ha legalább tíz helyen felbukkan rajta a POLICE felirat. Nem tudom, hogy önirónia-e, vagy egyszerűen ilyen sötéten látja a jövőt a dizájner, de egy kamu híradás keretein belül tekinthetjük meg, milyen az, amikor a „rák” a négy brutális ágyújával az ártatlan emberek közé lődözget.

##214767##

Szó se róla ügyes grafikus és animáció gyártó ez a Jamie gyerek, de szerintem inkább fordítsa az energiáit a hibridmeghajtású londoni emeletes buszokra, mint az ilyen gyilkológépekre. Még a végén megtetszik valamelyik kissé sem agresszív ország vezetőségének és rendelnek belőle pármillió darabot. Brrrrrr…

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felpörgött az okoshangszórók piaca
Az Amazon, a Google és még az Apple is örülhetett az idei második negyedéves eredményeknek.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.

További tech hírek >>