Újabb gépszörny - VIDEÓ


Csak remélni tudom, hogy ez a „kedves” rákszerű négy ágyúval felszerelt lény ott marad ahol most van: Jamie Martin agyában és portfóliójában.

Jamie elég technokrata arc. A weboldalán van, izomautó, sportos csapotthátú családi kocsi, londoni emeletes busz koncepció (mondjuk ez speciel elég életképes darab és még jól is néz ki). Legújabb kreálmánya digitálisan létezik, de legalább annyira késztet mosolyra, mint a múltkori „kiskutya”.

##214766##

A rák, vagyis C.R A.B. (Cybernetic Remote Autonomous Barricade) robot már első pillanatban ijesztő, még akkor is, ha legalább tíz helyen felbukkan rajta a POLICE felirat. Nem tudom, hogy önirónia-e, vagy egyszerűen ilyen sötéten látja a jövőt a dizájner, de egy kamu híradás keretein belül tekinthetjük meg, milyen az, amikor a „rák” a négy brutális ágyújával az ártatlan emberek közé lődözget.

##214767##

Szó se róla ügyes grafikus és animáció gyártó ez a Jamie gyerek, de szerintem inkább fordítsa az energiáit a hibridmeghajtású londoni emeletes buszokra, mint az ilyen gyilkológépekre. Még a végén megtetszik valamelyik kissé sem agresszív ország vezetőségének és rendelnek belőle pármillió darabot. Brrrrrr…

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Cyberpunk 2077 – Nem lesz benne az Xbox Game Pass-ban
A biztonság kedvéért a CD Projekt RED leszögezte, hogy a Cyberpunk 2077 egy ideig nem kerül bele az Xbox Game Pass kínálatába.
Izgalmas új szemüveg teheti 24%-kal gyorsabbá a munkát a raktárakban
Ha a Zebra által fejlesztett szemüveget viseli a raktári dolgozó, mindig a szeme előtt fog lebegni annak a terméknek a fotója és raktáron belüli koordinátája, amit éppen keres. A...
Csak jövőre mutatják be a Monster Hunter filmet
Ami nemrég még pletyka volt, most már biztos, a szeptemberre időzített Monster Hunter mozifilm csak jövő áprilisban kerül a mozikba.
Mondocon – Nézd élőben a Hearthstone selejtezőt
Ma lesz a Hearthstone verseny első selejtezője, amit a Twitch-en élőben is nyomon követhettek.
Megőrülnek a YouTube-táborért idén is a gyerekek
Idén is fontos a jó és biztonságos táboroztatás.

További tech hírek >>