Újabb hülye robot - VIDEÓ


Megnevezése szerint nem is robot ez a bigyó, hanem kinetikus szobor. Biztos velem van a baj, és nem értem a művészetet, de nem teljesen vágom, hogy ez mégis mire jó.

Konkrétan egy nyakkendőt kötözget ki és be ez a kinetikus szobor. Ha még csak megkötné, azt érteném, annak van valamennyi haszna. De hogy szét is szedi... ezt már nem értem, minek.

##234958##

Mindenesetre jó kis nevet választott a projektnek a készítő: Why Knot? (Ez egy angol szóvicc, ha megpróbálnám megmagyarázni, kinyírnám, ezért sajnos most csak az angolul tudóké a mosoly...)

Egy Seth Goldstein nevű nyugdíjas mérnök készítette a szerkezetet, és ha a gyakorlati hasznot nem keressük, tulajdonképpen ki lehet jelenteni, hogy egész jó nyugdíjas foglalatosságot választott magának.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.
Világelsők a Galaxy Note10+ 5G kamerái
Az előlapi és a hátlapi kamerája tarolt a DxOMark tesztjein.

További tech hírek >>