Újabb hülye robot - VIDEÓ


Megnevezése szerint nem is robot ez a bigyó, hanem kinetikus szobor. Biztos velem van a baj, és nem értem a művészetet, de nem teljesen vágom, hogy ez mégis mire jó.

Konkrétan egy nyakkendőt kötözget ki és be ez a kinetikus szobor. Ha még csak megkötné, azt érteném, annak van valamennyi haszna. De hogy szét is szedi... ezt már nem értem, minek.

##234958##

Mindenesetre jó kis nevet választott a projektnek a készítő: Why Knot? (Ez egy angol szóvicc, ha megpróbálnám megmagyarázni, kinyírnám, ezért sajnos most csak az angolul tudóké a mosoly...)

Egy Seth Goldstein nevű nyugdíjas mérnök készítette a szerkezetet, és ha a gyakorlati hasznot nem keressük, tulajdonképpen ki lehet jelenteni, hogy egész jó nyugdíjas foglalatosságot választott magának.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Netflix - letöltődnének az ajánlott tartalmak
A stream-szolgáltató olyan funkción dolgozik, amely megkönnyítheti a különböző műsorokhoz való hozzáférést.
Módosítani kell a web finanszírozási modelljét?
A világhálóra egyre több ember és eszköz csatlakozik, folyamatosan nő a fogyasztott tartalom, ami növeli az áramszükségletet. Mindez hosszú távon nem lesz fenntartható.
Orosz hackerek ellen emeltek vádat az Egyesült Államokban
Orosz hackerek ellen emeltek vádat a pennsylvaniai Pittsburghben - jelentette be az amerikai igazságügyi minisztérium.
Dupla kijelzős, 5G-képes mobilt teszteltünk
Kipróbáltuk a világ egyik legfurább mobilját! Íme a dupla képernyős LG V50 ThinQ 5G.
Feliratos előzetest kapott az Elveszve az űrben második évadja
A Star Trek sorozatok és a The Mandalorian mellett folytatódik a Netflix űrsci-fi szériája is. Új, feliratos előzetest kapott a Lost in Space.

További tech hírek >>