Újabb luxus mobil kapható Magyarországon…


Magyarországra is megérkezett az exkluzív AURA Diamond Edition. A gyémántokkal díszített mobiltelefont hol máshol mutatták volna meg először a nagyérdeműnek, ha nem az operabálon.

A Telefonhoz hozzáillő környezetben, a Budapesti operabálon mutatta be először magyar országon a Motorola legújabb, fényűző luxus mobilját. A Motorola Aura Diamond kiadását 18 karátos aranybevonat, és nem kevesebb, mint 34 db. valódi gyémánt és zafír-kristály díszíti. A készülék kijelzője körül összesen 30 db. különleges csiszolású gyémánt található, ezzel is előkellőbbé téve ezt az egyedi stílusú mobilt. A kávé színű alumínium billentyűzet középpontját a tömör, 18 karátos arany navigációs gomb alkotja. A navigációs gomb körül további 4 db. gyémánt kapott helyet, mégpedig nem is akárhogyan: a gyémántok iránytű alakzatba helyezkednek el.

A mobiltelefon kerek alakú kijelzőjét azonban védeni kell valamivel! Erre a tervezők nem is akármilyen anyagot találtak alkalmasnak. A kijelzőt 62 karátos zafír-kristály lencse védi a mechanikai sérülésektől, ez az anyag a leg karcállóbb a földön, legalább is a jelen ismeretes tényállások szerint Amint azt már az AURA kollekcióknál megszokhattuk, ez a termék is kézzel lett összeszerelve. Svájci gyártású csapágyak és több, mint 700 felhasznált alkatrész alkotja a mechanikáját.

 A luxus teló jellemzői:

Méret:    96,9 x47,6 x 18,6 mm
Súly:    141 gramm
Kijelző:    x pixel
Mobil szélessáv:    GPRS, EDGE
Multimédia:    Kamera, MP3 lejátszás, E-mail, Internet, Diktafon

Bár a telefon valódi eleganciát és luxust sugároz, mélyen bele kell nyúlniuk a pénztárcájukba azoknak, akik ilyen készülékkel kápráztatnák el kedvesüket!- Valjuk be, ez a készülék kimondott csajos mobil!-
A telefon nem kevesebb, mint 750 ezer forintot kóstál, amúgy már hazánkba is hozzá lehet jutni, bár nem hinném, hogy eddig túl sok megrendelés érkezett volna rá!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[GC 2019] – Befutott a Gears 5 sztori trailer
A Gamescom 2019-et nyitó konferencia első műsorszáma a Gears 5 történetét bemutató trailer volt.
[GC 2019] – A Witcher 3 még idén megjelenik Switch-re
A Gamescom 2019 nyitóestjén a CD Projekt RED bejelentette a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenési dátumát Switch-re.
[GC 2019] – Írd újra a történelmet a Humankind segítségével
A gamescomon bemutatkozott a Sega legújabb játéka is, a Humankind, mely egy körökre osztott, történelmi időszakokon átívelő stratégia.
[GC 2019] – Trailert kapott a Predator: Hunting Grounds
Videóval jelentkezett a Gamescomon az Illfonic új játéka, a Predator: Hunting Grounds, ami egy aszimmetrikus online lövölde lesz.
[GC 2019] – Érkezik a Little Nightmares 2
Újabb bejelentésre került sor a gamescom 2019 keretein belül, ezúttal a 2017-es Little Nightmare folytatását leplezték el.

További tech hírek >>