Újabb tablettel próbálkozik a Samsung


A Samsung már piacra dobott egy viszonylag kicsi és egy viszonylag nagy táblapécét, a hamarosan bemutatásra kerülő újonc vélhetően a kettő között lesz majd méretileg.

A cég hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a március 22-én tartandó újabb Unpacked napot. A mellékelt szövegben jelzik, hogy akit érdekelt a 10.1-es Tab bemutatója Barcelonában, az ennek az eseménynek is módfelett örülni fog. Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy a Floridában megrendezésre kerülő bemutató alkalmával lerántják a leplet új, 8.9 hüvelykes kijelzőjű tabletjükről.

Az új Tab specifikációját illetően nincs még semmi konkrétum, azt azonban már korábban is megerősítette a vállalat, hogy terveik szerint még idén előrukkolnának egy újabb Honeycombos tablettel. Ami a kijelző méretét illeti, a 22-ei esemény plakátján a What’s your TAB life? logó alatt látható 78910 alighanem a korábban elpletykált 8.9-es méretre utal. 

Az elsőként piacra dobott Tab ugyanis 7, míg a legutóbb bejelentett Tab II. 10.1-es kijelzővel rendelkezik, a kettő közé pont passzol a 8.9. (A 10.1 végéről az egyest meg elegánsan lefelejtjük.)

Szintén említésre méltó hír a Samsung háza tájáról, hogy elindult a Samsung Galaxy Store. Ez egy olyan Magyarországról elérhető appáruház, ahol a Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy 3, Samsung Galaxy S vagy Samsung Galaxy Spica készüléket birtokló felhasználók prémium Androidos játékokat és alkalmazásokat vásárolhatnak. Egyelőre csak játékok szerepelnek a kínálatban, de idővel bővítik majd a választékot más alkalmazásokkal is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Ragadozók
A Gomorra rendezője újabb szívszorító filmmel jelentkezik: ezúttal nápolyi gyerekekből lett gengszterek kerülnek a középpontba.
Nem biztos, hogy kap utódot a Xeon W-3175X
Az Intelnek ugyan kész van minden, amiből születhetne egy új megoldás, de nincs sok értelme kiadni.
120 Hz-es kijelzővel támadhat a OnePlus 8 Pro
Bejöttek a 90 Hz-es kijelzők a OnePlusnak, és most állítólag ismét előnybe kerülne a gyártó.
Csodálatos képeken, ahogy a Merkúr átvonul a Nap előtt
Rendben lezajlott a Merkúr újabb "vándorlása" hétfőn. A jelenségről rengeteg fotó készült, ezekből szemezgettünk.
Ezekkel a címekkel startol a Google Stadia
A Google bejelentette, hogy mely címek lesznek a rajtkor elérhetők a streaming szolgáltatásában. Nyugi, a Just Dance 2020 ott van a listán.

További tech hírek >>