Újabb tablettel próbálkozik a Samsung


A Samsung már piacra dobott egy viszonylag kicsi és egy viszonylag nagy táblapécét, a hamarosan bemutatásra kerülő újonc vélhetően a kettő között lesz majd méretileg.

A cég hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a március 22-én tartandó újabb Unpacked napot. A mellékelt szövegben jelzik, hogy akit érdekelt a 10.1-es Tab bemutatója Barcelonában, az ennek az eseménynek is módfelett örülni fog. Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy a Floridában megrendezésre kerülő bemutató alkalmával lerántják a leplet új, 8.9 hüvelykes kijelzőjű tabletjükről.

Az új Tab specifikációját illetően nincs még semmi konkrétum, azt azonban már korábban is megerősítette a vállalat, hogy terveik szerint még idén előrukkolnának egy újabb Honeycombos tablettel. Ami a kijelző méretét illeti, a 22-ei esemény plakátján a What’s your TAB life? logó alatt látható 78910 alighanem a korábban elpletykált 8.9-es méretre utal. 

Az elsőként piacra dobott Tab ugyanis 7, míg a legutóbb bejelentett Tab II. 10.1-es kijelzővel rendelkezik, a kettő közé pont passzol a 8.9. (A 10.1 végéről az egyest meg elegánsan lefelejtjük.)

Szintén említésre méltó hír a Samsung háza tájáról, hogy elindult a Samsung Galaxy Store. Ez egy olyan Magyarországról elérhető appáruház, ahol a Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy 3, Samsung Galaxy S vagy Samsung Galaxy Spica készüléket birtokló felhasználók prémium Androidos játékokat és alkalmazásokat vásárolhatnak. Egyelőre csak játékok szerepelnek a kínálatban, de idővel bővítik majd a választékot más alkalmazásokkal is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így terjed a koronavírus a tömegközlekedési eszközökön – videó
Az Oregoni Egyetem tudósai szimulációval mutatták meg, mi történik, ha egy fertőzött ember felszáll a metróra és beszélget az utastársával.
Úgy tűnik, kiszivárgott a PS Plus másik ingyenes játéka is
Egy Instagramon felbukkant reklám szerint nem a Marvel's Spider-Man lesz a másik játék a Call of Duty: WWII mellé.
70 milliárd dollárból fejleszti infrastruktúráját a Tencent
A vállalat 500 milliárd jüant készül felhőalapú számítástechnikai, mesterséges intelligencia és kiberbiztonsági fejlesztésekre fordítani.
Kitart a Skype mellett a Microsoft
Az üzleti környezetben leáldozott a népszerű szolgáltatásnak, de a felhasználóknak még nem kell lemondaniuk róla.
Így varázsolhat fekete hátteret telefonján a Google mögé
A Google a jelek szerint már teszteli a sötét módot a mobilwebes keresőnél, de egyelőre még trükközni kell ahhoz, hogy előcsaljuk a kinézetet.

További tech hírek >>