Újdonságok a majdnem kész Windows 8.1-ből


A winbeta.org egy videós összeállításban szedte össze azokat az újdonságokat, amelyeket értesüléseik szerint az Internetre "kiszivárgott" legújabb, szám szerint 9471-es buildje tartalmaz.

A nemrégiben a netre winclub.pl vízjeggyel ellátott screenshot-ok egy olyan 64 bites verzióról készültek, amelyről a jól értesültek tudni vélik, hogy szinte a végleges változat, vagyis a funkciók, amelyek benne vannak, már csak apró módosításokon eshetnek át - az RTM, vagyis a gyártásra kész verzió pedig állítólag még ezen a héten elkészül majd.

A videóban az oldal egyik szerkesztője számol be az újdonságokról (sűrű bocsánatkérésekkel az elején a "szörnyű" (?) hangminőség miatt). Az első alkalmazás, amelyet megvizsgál, a Mail (Posta), amely most már támogatja a drag & drop stílusú üzenetáthelyezéseket, valamint egy, a Gmailben is nemrég megjelent funkció is belekerült, amely a különböző közösségi oldalakról érkezett e-maileket külön mappába helyezi (bár ezt valószínűleg pontosabban is szabályozni lehet majd).

[caption id="attachment_8512" align="alignnone" width="640"]Bizalmas Windows verzió... Bizalmas Windows verzió...[/caption]

A People alkalmazás teljesen új felületet kapott, amely egyelőre még nem konzisztensen van jelen a programon belül, illetve a Help & Tips alkalmazásból mini oktatóanyagokat kapunk, amelyek az új felhasználókat segíthetik majd abban, hogy minél könnyebben boldoguljanak az új felülettel. A személyre szabás is új opciókkal bővült, bár ezekkel már a preview változatban találkozhattunk (újabb minták, kezdőképernyő hátterének állítása, stb), illetve a Store egy fokkal használhatóbb felületet és keresési opciókat kapott, valamint az Alarm (emlékeztető, ébresztő) alkalmazás is bővült néhány új hanggal.

Íme a videó:

 

Kulcsszavak: microsoft, windows 8.1
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>